Philadelphia 76ers

milwaukeeye 28le yenilmek bravo valla.:(
anlaşılan emre abi tüm gücünüzle bize saldırmışsınız.:)

maçlar çok üst üste gelmişti.. normal karşılamak lazım..
olağandır.biraz dinlenelim, kazanmaya devam edeceğiz..
yalnız benim knicks i geçme umudum azalıyor git gide..
şimdi de iki kere indiana ile oynuyorlar..
ancak nisana kadar böyle yarım maç, bir maç arkalarında gidersek geçebileceğiz..
o da kolay değil.
 
İlk yarı sonunda fark açılınca yatmıştım. Çok fazla top kaybettik ve rakip 9/17 olan üçlük sayısının büyük bölümünü ilk yarıda attı. Farkın açılmasında önemliydi onlar adına. Jennings ve Delfino atıyordu.

Bu 5 maçlık deplasman serisinden 4G çıkarabiliriz diyordum ama şimdi çok zor. Portland maçına da yenilgi yazıyorum ben ama Utah, Clippers ve Kings maçlarını almalıyız. 3G de iyidir.
 
Emre abi Tedüz aşkını biliyorum ama Tedüz tam ''ne versen çok , ne versen az '' bir adam. Çok iyi oyuncu , savaşır , ister , takımını asla satmaz filan bunlar süper. Ama pozisyonu yok , görev adamından öteye zor geçer , son anlarda sorumluluk veriyim tarzı değil , takım taşıyamaz. Hani 2 sene önceki Lee gibi. İyi ama ne vereceksin bu adama kontrat. Bence boşluğunuzu Hawes ve Young'a yedirir , kalan mid level ile de şutör bağlamaya çalışırsınız. Ayrıca Boston maçındaki savunma mükemmeldi onu yazmayı unuttum buraya. Bugün şans eseri özeti izledim orda da değinmişler zaten ve pozisyonları arka arkaya koyunca daha bi cafcaflı olmuş :)
 
Thad Young , 3 numara mı 4 numara mı ben bile hala çözemedim ama yukarıda yazdığın bir çok özelliği taşıdığına katılıyorum.. Eşleşme problemi yaratıyor aslında.. 4 numara için hareketli, 3 numara için sizelı kalıyor falan.. Çok istekli ve gayretkeş bir çocuk.. Hawes'ı bilmem ama bu çocuk mutlaka tutulmalı.. Tutmak istediğimiz herkes yıldız olacak diye bir şey yok.. İyi bir parça olur.

Bu arada York, kendi sahasında Indiana'ya yenilmeyi başarmışken bu gece Utah deplasmanından galibiyet şart.. Şaka yapmayın çocuklar.. Sıkalım kemerleri..
 
Maçı izlemedim şimdi baktım da son 11 saniyeye 1 sayı önde girmişiz ve Meeks 2 serbest atıştan 1ini atmış fark 2 ken rakibe 3 hücum ribaundu vermişiz ve Jefferson basketi atıp maçı uzatmış. Sonucu malum. Bu sezonki kaçıncı maç oldu böyle sayısı belli değil.
 
Şimdi açıp tek tek onları sayacak durumda değilim, canım da istemiyor ama bu sene en az 5 maçı, kazanacakken uzatmaya gittik ve hepsini kaybettik.. Şimdi bunları konuşup geçiyoruz ama 1 ay sonra play-off başlayıp kendimizi Boston veya Miami'nin karşısında bulduğumuzda , bu kaçan maçları çok anacağız..

Sezona rezalet başlamanın acısını çekiyoruz. 1 mağlubiyete bile yanıyoruz.
 
Emre Samuel mesaj yollamış twitterdan Cuma Sacramentoya Emre yide bekliyorum Philadelphia yı onun gözleri önünde ezeceğim demiş,ne diyorsun gidecekmisin cuma maça iş güç biliyorum ama benim tanıdığım Emre atlar uçağa yüzleşir Sammy ile!
 
Emre Samuel mesaj yollamış twitterdan Cuma Sacramentoya Emre yide bekliyorum Philadelphia yı onun gözleri önünde ezeceğim demiş,ne diyorsun gidecekmisin cuma maça iş güç biliyorum ama benim tanıdığım Emre atlar uçağa yüzleşir Sammy ile!

oğlum, o ibişin twitter hesabı varsa bana ver.. ana bacı sayacağım ona..
cuma akşam giderdim maça fenerle futbol maçına gidiyoruz..
dalembert çok konuşmasın da tabelaya baksın.. aramızdaki düztabanı gönderdikten sonra takım ne oldu.
ayrıca yaz geliyor.. Bakalım yine yılda 10 milyon usd bir kontrat bulabilir mi..
3 yıllık toplam 10 milyon usd'ye oynar en fazla.
Neyse abi, onu hatırlatıp da sinirimi zıplatma benim.
 
ah ahhh vefa istanbulda bir semtmiş hakkaten Samuel gözünü philadelphia da açtı bileğimi kesseler kanım 76 çizip akar dedi,haiti de evi yıkıldı ertesi gün maç kurtardı,burada adamla t... kralını geçtiniz içine attı bir şey demedi,bir gün idmana alkollü gelmedi,bir gün sakız çiğnemedi,bir gün sinema kapatmadı,kısıtlı yetenekleriyle elinden geleni yaptı,bir teşekkürü çok görme ona Emre kardeş!
al sövmek istiyorsan bu twitter lara söv istediğin kadar
http://twitter.com/boygeorge

http://twitter.com/CHARLIESHEEN

http://twitter.com/georgemichael
 
New York'un iki kere Indiana ile oynyacağını gördüğümde , iki galibiyet cepte demiştim.. Adamlar ikisine de kaybettiler ama biz MAL gibi iki maç verince hiç bir işe yaramadı..Bu arada hem New York, hem de Philly artık Atlanta'yı yakalayamazlar.. Indiana da 5 maçlık farkı eritemez.. Biz New York ile baş başa kaldık.. Aramızda yarım maç fark var.. Şu Utah maçını kazansak şimdi üstlerindeydik..

Deplasman turnemiz sürüyor.. 0-2 yiz ve bu akşam Clippers deplasmanındayız.. Kaybettiğimiz son iki maçın acısını çıkarmalıyız.. Blake Griffin falan tamam ama kazanmak zorundayız.. Zaten Portland da bizi beklerken Dallas'ı yenmiş..

Şu turne bittiğinde, Knicks'in 1- 1,5 maç gerisinde bile olsak razıyım..Tabi bu arada Chicago'nun doğunun 1. sırasına yükselmesi de ayrı bir olay.. Sanmıyorum ama onlar 1. bitirirse bizim için 6. veya 7. olmak farketmeyecek.
 
Clippers deplasmanında kazanıp, turnenin 3. maçında galibiyetle tanıştık..
Artık harekete geçmemiz gerekiyordu..
Sacramento ve Portland deplasmanlarının ikisini de kazanmak zorundayız artık..
Yoksa Utah'a yenilmenin acısını telafi edemeyeceğiz..

Coachumuzu seviyorum ama Speights'ı neden tutmadığını, neden oynatmadığını da hiç anlamıyorum..
Bence faydalı bir uzun. Tabii maçları izlemeden konuştuğumuz için rotasyon hakkında da atıp tutamıyoruz.
Ama Speights iyidir yani coach..
Oynatırsan işe yarar..

Bu akiam New York, Memphis'i konuk ediyormuş.. Büyük ihtimal kazanırlar.. O zaman biz de küçük ihtimali bekleyeceğiz.
 
Bu akşam Sacramento deplasmanındayız.. Yarın gece formda ve güçlü Portland deplasmanında olacağımızı düşünerek, bu gece sürpriz istemiyoruz.. Görevimizi yapalım.. Oregon'a huzur içinde uçalım.
 
Atlanta ve New York'un mağlup olduğu gece Sacramento deplasmanını çok kolay ve farklı kazanmışız.. Herkes süre almış ve Kapono dışında herkes skor yapmış.. Böylelikle bir maç fazlasıyla da olsa New York'un üzerinde 6. yız ve 5. Atlanta ile aramızda 3 maç var..

Deplasman turnesinde 2-2 olduk..3 galibiyete eyvallah demiştik.. Bu gece en zor olanına karşı Portland deplasmanındayız.. Utah maçını kaybetmek çok acı oldu bizim için.. Bu gece kazanmamız çok zor.. Karşımızda çok formda bir ekip var.. Kazanırsak büyük avanta olur.
 
Acikcasi New York'u gecmek cok onemli degil benim icin. 1-3 cok degisecek gibi, asil onemlisi bir sekilde Atlanta'yi gecebilmek ve 5. olmak. Atlanta ile aramizda 3 mac var ve Carsamba iceride oynayacagiz. Onu alirsak 2 mac diyebiliriz... Zor ama niye olmasin
 
Cem orada aslında hedef kayması gibi bir şey oldu..
Bundan bir iki ay önce biz Knicksi geçelim Chicago ile eşleşelim gözüyle bakıyorduk olaya.
O zaman Chicago 3. sırada idi ve böyle bir formu da yoktu.. Adamlar şimdi doğu 1.si oldular.
Ben play off zamanı Boston ve Miami'nin karşısına çıkmaktansa en formda Bullsu isterim açıkçası..
O yüzden şimdi Knicks i geçmek anlamsızlaştı, sadece en sevmediğimiz takımlardan biri olduğu için ister olduk.
Atlanta çok uzak bir hedef değil ama ben hala kaybettiğimiz o Utah maçında takılı kaldım.
Bu akşam Portland'a yenilirsek daha da üzüleceğim, umarım Blazers'ı yener aslanlar..
 

Üst