Philadelphia 76ers

Diğer başlığa yazmıştım Erdal ama sen yazınca Dalembert'in bu istatistiği hangi takıma yaptığının farkına vardım. :)
 
dalembert'i attığı 13 sayıdan ziyade hewes'e attırdığı 16 sayıyla konuşmak lazım...
hewes'in sayı ortalaması muhtemelen 5 civarı bir rakamdır....
 
Dalembert dediğinz şey, isterse 50 sayı 45 ribaund yapsın, biz kaybedelim, play off yapamayalım.. Hiç umurumda olmaz.. Bize insan lazım, basketbolcu lazım.. Yazın kapı kapı dolaşıp kontrat dilenirken görürüm ben onu.

Takımıma her ne olursa olsun kızamıyorum ama bu sene en az 5-6 maçı son topta ya kaybettik ya uzatmaya gidip kaybettik.. Yarısını kazansak şimdi Atlanta ile kafa kafayaydık..

Sağlık olsun.. Bizim için artık 5. olma hayalleri bitmiştir.. 6. veya 7. olmakta çok farketmeyecek Chicago 1. bitirirse.. Bundan sonra Miami kasetleri izlemeye başlarız..O da olmadı Boston.. Herkes Boston'u istiyor ama artık bizim yapacağımız bir şey yok.. İş ince hesaplara kaldı..

Kendi maçımızı mı kazanalım, New Yok kaybetsin mi isteyelim, Miami Boston'u geçer mi.. Ben artık hangisine bakacağımı bilmiyorum.. Bekliyoruz.. Başımıza ne gelecekse gelsin..
 
peki emre abi sen kimi istiyorsun miami mi yoksa boston mı?

bana çok farketmiyor tugay.. ben istediği kadar 1. olsun chicago'yu her zaman tercih ederim diğer ikisine.. ben sadece miami'nin play-off'ta çok farklı bir konsantrasyonla oynayacağına,pat riley'nin de müdahil olacağına ve lebron'un her sene yalnız kaldığı play-off'ta, bu sene Wade varken tabir-i caiz ise azacağına inanıyorum.. Wade zaten çok karakterli oyuncu, C.Bosh yumuşak ama O da ayak uydurur bir şekilde.. Miami'den maç falan alamayız..

boston tam bir play-off takımı ama bence orada takaslar sonrası işler karıştı.. daha önce de konuşmuştuk.. takımda 3 tane süperstar var ve Rondo da sağlam bir kontrat aldı.. Bu yüzden yaza serbest kalacak K.Perkins'e istediği kontratı veremeyecekler.. Bu nedenle takas ettiler ve yapı bozuldu.. Bence yapılması gereken üçlüden birini ( bence bu ray allen olmalıydı) serbest bırakmaktı, yapmadılar.. Boston eli kolu bağlı bir takım.. Perkins sonrası pota altı zayıf kaldı.. Shaq malum, Jermaine zaten yok , Perkins gitti, gelen uzunlar etkisiz.. Tüm yük KG ve G.Davis'e binecek play off'ta ve zorlanacaklar.. Ben böyle düşünüyorum. Bence Boston ile eşleşmek Miami ile eşleşmekten iyidir..

Konuyla alakasız olmakla beraber bence Chicago sakin kalıp basketbolunu oynarsa Boston'u eler.. Miami- Chicago eşleşmesi olursa, nasıl olur bilemiyorum.. Zaten bu üç takım dışında biri doğu şampiyonu olursa vay halimize.. %1 ihtimal bile yok bence.
 
Çok terso takımız gerçekten, bahisçi düşmanıyız..
Kendi sahamızda Sacto'ya yenildikten sonra gittik Bulls deplasmanını kazandık..
Artık bir anlamı yok bunları belki de.. York'un üstünde kalalım yeter.
Yalnız Boston resmen serbest düşme yaşıyor..
Miami ile kafa kafaya geldiler..Sadece 9 maçları kaldı..
Saldır Miami 2. ol bakalım.. Biz de şu Bostonla tokuşalım.
Bir de ben hep Bulls'un 1. olmasına rağmen, diğerleri kadar korkutucu olmadığını yazıyordum.
Dün fikrim pekişti.. Bir de Thad Young, adamımsın.
 
NBA TV'de özeti izledim de Thadd bir pozisyonda topa atlarken sakatlandı. Sağ kasık civarını tutuyordu oyuna devam edemedi, umarım birşeyi yoktur. Galibiyetten daha önemli o bize.
Rakibimizin Boston olması fikrimde de hala ısrarcıyım. :)
 
bende sixersdan korkuyorum.geçen yıllardaki gibi play off oynarsak en fazla 1 maç veririz.eğer play offta şimdiki gibi oynarsak geçmiş olsun.
 
sixers tayfası olarak söylediklerimiz yanlış anlaşılmasın, muhtemel bir sixers-celtics serisinde favori tabii yine boston'dur ama biz görece olarak miami'ye tercih ediyoruz.. durum bu.. çünkü boston'da bir şeyler bozuldu.. belki play off zamanı işler değişir ama ben burnundan dumanlar çıkan bir lebron ve çok büyük bir oyuncu olduğundan hiç şüphe etmediğim, gerçek bir winner olan wade'i karşımda istemiyorum.. artık veteran denebilecek kg, pp ve ray'i istiyorum.. Onları eler miyiz ? Çok zor.. Ama deneriz.
 
Magic ve Bulls ile kafa kafaya tokuşuruz, belki geçemeyiz ama kapışırız...
4-3 lü seriler yapabiliriz...
ama Miami veya Boston gelirse (ki gelecek)
4-0 sürklase oluruz, abondone oluruz, süpürülürüz, gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlarız...
 
Ne Miami ne de Boston 4-0 la süpüremez bizi. Miami'den 1 maç falan alabiliriz ama Boston ile kafa kafaya kapışırız. 2 galibiyet alırız elensek de 4-2 falan eleniriz. Çok kararttın sen enseyi Umut. :D
 
Houston'ı dar bir rotasyonla oynayarak geçmişiz..
Thad Young yine çok iyi, nazar değmesin..
Evan Turner sıfır dakika.. Yazık oldu 2. sıraya..

Gelecek program; New Jersey
Çok yakında; Milwaukee..

Durmak yok, kazanmaya devam..
 
new jersey'i de sevmiyorum...
saçma sapan bir eyalet, saçma sapan bir şehir, saçma sapan bir takım...
Kidd, Martin, Jefferson ile şampiyon olamayan takım kapatsın kendini, fesh etsin, bıraksın bu işleri...
Milwaukee bizi yenmişti en son, intikam intikam...

siyasi mesajda vermeyelim Pensilvanya çocukları arasında zenci-beyaz ayrımı yoktur...
 
kaybedecek gibiydik, kaybettik..
boston 3. sıraya düştü, bizim 6. sırada kalmamız lazım..
şimdi zurnanın zırt dediği yere geldik..
sıradaki maçlarımız boston ve new york ile..
ikisini de kazanalım, sıralama işi bitsin.
 
Yırtındınız abi dün gece kaybetmek için. 2. yarı özlenen 76ers geri döndü ve rezalettiniz yani :) Allahtan Ncaa final 4 vardı da uyuyakalmadım :)
 
Arada hatırlıyoruz o eski günleri..
bizim takım maçlar üst üste geldiğinde maalesef etkileniyor..
lou williams sakatlanmış maçta bir de sanırım..
olur böyle şeyler..
hedef maçlarımız önümüzde..
boston ve new york maçlarını kazanır defteri kapatırız..
 

Üst