Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Galatasaray LH 70-72 Beşiktaş IF

Demek ki bütün sezon ligi boşlayıp, play off maçlarında vites yükseltmek göründüğü kadar kolay değilmiş. Ben her şeye rağmen kalan 2 maçı kazanıp yarı finale kalacağımıza inanıyorum; ancak bugün bir kez daha gördük ki, bu takım şampiyonluk adayı falan değil...

Bitime 40 sn kala 2 sayı gerideyken üçlük sallayan Ender'e söyleyecek söz bulamıyorum.

Başta Ergin Ataman olmak üzere tüm takıma acı bir ders verecek maç oldu, ne yapıp edip ikinci maçı almaları lazımki tekrar üçüncü maçta ev sahibi avantajını geri alsınlar öyle olursa turu geçeriz, çok zor ama imkansız değil. Ergin Ataman,yaptığı hatalardan ders çıkarması lazım ama bunu pek göremiyoruz nedense

Ergin Hoca bugün hiç yoktu maçta. Arroyo da olmayınca sadece Erceg'le bu kadar. Lofton-Ruzic ikilisi çok şanslıydılar! Bir de böyle anlarda N'dong'u aramadan edemiyor insan.

Malik Hairston'ı seneye kadroda banko yazanlar ne düşünüyor acaba.Hatta onu eleştrenleri aşağılıyanlar.Euroleague takımlarının 5 numaraları bile kendisinden daha tehlikeli şutör.

Lofton'ı bu sezon birçok maçta izledim. Eurocupta özellikle. Kritik anlarda yüzdesi bu kadar çok artan oyuncu görmedim. Yaşı ilerledikçe olgunlaşıyor. Potaya bakmadan çok şut sokduğu maç var. Ha birde Kobe var yüzdesi artan.

lakayıt bir kaç oyuncu yüzünden kaybettik ve bu bonsu hastalığı nedir anlamıyorum Furkan lazım takıma hoca demek istiyorum enejrji diyorum :( malik böyle oynayacaksa oynmasın dom en azından 6 7 sayı atar. arroyoda tam gününde kötü olacağı tuttu ama ben seriyi alacağımızı düşünüyorum ama aksi durumda sağlam madara olmuş oluruz

Gercekten şevk kıran bir maglubiyet oldu . Ergin hocayida anlamak lazim . Sakatlik sonrasi Cenk-dudley-bonsu üclüsünü bi sekilde rotasyona dahil etmek icin kullanmak istedi ama ne yazik ki cenk'in biraz kıpırdanması dısında diger iki oyuncumuz katkıdan cok zarar verdi . Şu takımla 1 ay sonra karsılassak eminim durum cok farkli olurdu . Simdilik 1 maglubiyet daha alırsak , lige havlu atacak olmamiz cok trajik görünüyor .. Umarim sinan'ın ciddi biseyi yoktur ..

Çogumuz güvenmiyoruz takıma haklıyız ama bu beşiktaş'a yenilmek hemde bu şekilde yenilmek biraz boşlamaktır,sallamamaktır sallamayanları yönetim sezon sonunda göndermeli

Yaşasın Ekrem Memnun : )

Ayrıca marko hairston kalsın mı gitsin mi diyoruz ikiside gitsin,net !
Arroyo'nun kötü günü olabilir,serinin ikinci maçında görün neler yapacagını
Furkan'ı az oynatıyoruz sonra aman gitmesin diyoruz ama yerinde başkası olsa gider,gitmeli kendi açısından
Ender'in bu kaçırdıgı serbest atışlar,yanlış tercihleri önümızdeki sene kadroda olmaması için bir sebep
Ve domercant oynasın skor üretir en azından

Erceg 2 sezon önceki performansına ulaşıyor. Bizim takımda 1 ve 4 numaraların back upı iyi olacak. Maçın kritik anlarında Furkan oynamalı. Beşiktaş ribaundlarla ayakta kalıyor. Akatlar dolacaksa işimiz zor. Elenirsek A lisansı geçtik Euroleague'de gidecek.

bu macı forumda cok kucumseyip 2-0 la geceriz diyenler vardı. Rehavete kapılmamalıyız bu takım her takımı yenebilecek gücte fakat benim anlamadıgım neden göksenin gibi bir savunmacının savunmasından faydalanmıyoruz neden furkan bu kadar az sure alıyor neden surekli 3 sayılık atıslara baglıyız neden ikili oyunlarla iceri devrilmiyoruz neden pota altını beslemiyoruz

Kendi yorumuma eklemeyi unuttum, en önemli eksiğimiz pota altını beslememek ve ikili oyunlara çok az başvurmak. Bu durumda sadece dış atışlara ve penetrelere kalıyoruz ki penetre denememiz de çok az dış atışların durduğu, yavaşladığı, rakibin sert savunduğu anda kilitleniyoruz. Biz ona çözüm ararken rakip farkı kapatıp maça ortak oluyor, sezon boyu oynadığımız üst düzey tüm maçlarda bu oldu neredeyse, hemen hepsinin üçüncü periyodunda çöktük kaldık rakip koç devre arasında analizi yapıp takıma gerekli talimatları verdiği için.

Cuma günü Akatlar full çekecek.
Bizim taraftarlarımız en kritik maçta takıma sahip çıkmadı. En çok bu üzdü beni.
bjk nin bu gazla bizi yenmesi yüksek ihtimal...

Maça dış atış yüzdesi yüksek başladığımız için ilk yarı biraz yanılttı takımı. İçeriden sayı bulmakta zorlandık. Malik sırtı dönük hiç oynayamadı. Arroyo ne 2 li oyunları oynadı ne takımı organize etti. Ender iyi günündeydi ama sonunu getiremedi.

Bonsu savunmasını gene konuşturdu en kritik dakikalarda en formda oyuncu Furkan neden tercih edilmez anlamış değilim.

Ve son anlarda Lofton belki bu sezon bunu 5-6 kere yaptı. 1-2 soktuğu zaman soğutmak için faul yapılmalı baskıyla top elinden çıkarılmalı ama hiç bir önlem almadan birebir bırakılarak adamın show yapmasına izin verildi.

Faul hakkını düzgün kullanmayınca da son saniyeler aktı gitti. Elimizde ki maçı bir adamın kişisel becerisiyle ve karşısındaki savunmacının tanımayışıyla aldı götürdü maçı.

2. maç için yenerek bunu temizlemeli takım. Aksi taktirde rezalet bir sezon sonu olur bizim için.