Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)
Allah ın izni,
Taraftarımızın desteği,
Oyuncularımızın iyi oyunuyla
Biz bu maçları alacaz !
Allah ın izni,
Taraftarımızın desteği,
Oyuncularımızın iyi oyunuyla
Biz bu maçları alacaz !
Sen elindeki mağzemeyi kullanmayı bilirsen herşeyi basit şekilde yaparsın.Önemli olan zor olan şeyleri basit olarak gösterebilmektir.Ömer Horzum' Alıntı:Gökçe keşke basketbol bu kadar basit olsa...
Mithat Duran'a!!!Mithat Duran' Alıntı:WE ARE THE BEST
Formu ilgiyle takip ediyorum belki kızgınlıktan belkide vakitsizlikten belli bir süre yazmadım neyse konu bu değil.
Şimdi dimdik ayakta durma zamanı ,şimdi başını dik tutma zamanı, ve son olarak şimdi Galatasaray'lı duruşunu gösterme zamanı.
Arkadaşlar şimdi geçmişten bir iki söz aklıma geldi sizinle paylaşıcam,''bizim için zor diye bir şey yoktur imkansız için uğraşırız'', bu söz şanlı ordumuzun bir birliğinin kendini tanıtma sözü ama ben bu sözü tam 21 sene evvel Ali Sami Yen'deki birmaçın devre arasında soyunma odasında duydum, bağıran kişi sayın mustafa denizli idi maç xamax maçı idi sonuç 5-0 bitti.
Yine bir söz; ''yenilirsek normal olur ama yenersek tarih olur, tarihide cesurlar yazar çıkın tarih yazın'' .bu söz imparator Fatih Terim'e ait yer Danimarka tarih 16 \05\2000 saat 22.28 maçtan bir gün önce sonuç uefa zaferi.
Kısaca inanmak başarmanın yarısıdır, ben bile bu saatten sonra bir köşeYE geçip bak benim dediklerim çıktı demek yerine bu takıma destek veriyorum!!
Diyebilirsiniz bu desteği niye daha önce vermedin??? O zaman bir şans vardı, vakit vardı, artık ne böyle bir şans, nede vaktimiz var, o zaman destek verme zamanı.
Pazar günü yenilebiliriz bu normal ama Türk spor tarihini yazmış bir takımız, ilk lerin takımıyız, biz GALATSARAYLIYIZ.
Her zaferi ilk biz tadarız, başkaları yalnızca bize gıpta eder,şimdi tarihi tekrar yazma zamanı.şimdi üstüste 3 maç alıp herkesi çıldırtma zamanı!!!
Tek takım tek yürek olma zamanı.ben pazar ordayım.sonuca bakmadan takımı desteklemek için ordayım.sizleride bekliyorum.
Mithat DURAN
Cağlar Kumaşdere' Alıntı: