Play-Off Çeyrek Final Serisi Maçları | Galatasaray CC - Türk Telekom (71-78, 68-73, 86-88)

Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)

Allah ın izni,
Taraftarımızın desteği,
Oyuncularımızın iyi oyunuyla
Biz bu maçları alacaz !
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)

İstanbul'da oynanılacak 2 maçı alalım seriyi 2-2 ye getirelim Ankara'da galibiyet kaçınılmaz olur.Ya 3-0 biter ya da 3-2 alırız... İstiyoruz tabiki almak ama üzülüyorum gerçekten 64-58 önde olduğumuz maçı kaybediyoruz ama oyuncuların suçu değil Murat Özyer'in suçu neden Erdem,Fatih,Johnsen oyunda değil iyi savunma yapan oyuncular oyunda değil anlamıyorum.Yenilgimizin sebebi Murat hoca.Fakat burda Murat hocayı eleştirmek amacım değil sadece işimizi zora sokmamız kötü oldu yine de inanıyorum ama söylemek istediğim tek şey ; keşkeler ve hatalar bize bir gün pahalıya patlar! İnşallah telekom olmaz ya da ilerde aynı şeyleri yaşamayız! Murat hocanın bazı oyuncularda neden bu kadar takılı kaldığını zaten hiç anlamıyorum! 3-2 İÇİM OMUZ OMUZA doğru bir söz oldu.Herkesi Ayhan Şahenk'te görelim lütfen...
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)

Bu serinin en kilit hamlesini yapmasını bekliyorum hocadan 3.maçta.

Dee kenara Cüneyt ile 5'e.

Şu hamle herşeyi altüst eder Telekom'da.Bizde ise hem Cücü için hem Dee için çok daha rahat olur.

Yorgun bir Telekom'a sağlam kenardan gelip drippling eden bir Dee çok sayı atar.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)

Ömer Horzum' Alıntı:
Gökçe keşke basketbol bu kadar basit olsa...
Sen elindeki mağzemeyi kullanmayı bilirsen herşeyi basit şekilde yaparsın.Önemli olan zor olan şeyleri basit olarak gösterebilmektir.

Bu da tabiki de kabiliyet ister.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)

3-2...3-2...3-2... bu skora inansın herkes..hem kızlar hem erkeklerde durum aynı..pes etmek yok,bu seriler bizim hakkımız ve alacağız. 2-2 den sonra rüzgar bizim arkamıza geçecektir. yeterki oyuncular yılgınlığa düşmesin. enteresan bir şekilde muhalifler dahi inancını kaybetmedi forumda,insanlarda hala inanç ve umut var ama bunları gerçekleştirmek oyunculara düşüyor tabiiki..umarım kafalarda bitmemiştir henüz...
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)

Biz kıvılcım'ı yaktık inşallah bizdeki inanç oyunculardada vardır.Biz bu durum'a rağmen tam destek kararı aldık oyuncular'da sahada ona göre oynamalı.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)

Cüneyt Erden
Robert Hite
Cenk Akyol
Charles Gaines
Chris Owens

Bence bu 5 ile başlanması gerekiyor..İlerleyen dakikalarda Hüseyin ile Dee Brown girip ; Cüneyt Erden ve Owens-Gaines ikilisinden biri kenara gelebilir..İlerleyen dakikalarda Murat girebilir , Johnsen girebilir .. Ama Dee'nin bu maçta yedek başlayıp 3 yabancı hakkından dolayı en çok yıpranan Robert Hite'nin ilk 5te başlaması gerekiyor bana göre.Ayrıca Erdem Türetken'e hocanın ne kastının olduğunu hala çözemedim..Oynadığı maçlarda çok yararlı olmasına rağmen rotasyonun dışında kaldı nedense..

Son maçta galibiyeti en çok isteyen oyuncu bana göre Chris Owens idi.Özellikle ilk periyotta muhteşem mücadele etti..Faul problemi ise onu yakan olay oldu.Gaines'in dış şutunun olmamasından dolayı ilk yarıda pek verim veremeyeceğini ; 2. yarı ise çok verimli olacağını düşnüüyorum..Telekom'da yorgunuk belirtileri başlayacağı için 2. yarıda savaşçı bir Gaines pota altında bizi bir adım öne götürür..

Guardlarımızın ikisinin de dış şutlarında çok büyük düşüş var bana göre..İnşallah bu maçta toparlanırlar ve yüksek yüzdeyle oynayıp takımı iyi yönlendirirler..Ben tercih olarak Cüneyt ile başlardım şahsen..Dee Brown sonradan girerse rakip savunmanın da yorulmasıyla çabukluğunu gösterip sayı ve asit katkısını daha fazla yapabilir bana göre..

Bu takımda maçın sonlarında şut kullanabilecek oyuncu sorunu var..Zaten genel istatistiklere bakınca da en çok sayı atan oyuncumuzun yüzdesi 13.5 gibi birşeydi..Aslında son top kullanmada Hite ön plana çıkabilir ancak fazla bu durumlarda görev üstlenmediğini gördüm..Bu yüzden her ne kadar son maçın sonunda 2 basit hata yapmış olsa da Chris Owens başa baş gidebilcek maçın sonlarında sorumluluğu alması gereken oyuncudur...
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)

Fazla zamanım olmadığı için bakamadım daha önce yazılıp yazılmadığını bilmiyorum ancak son zamanlarda artık bizde klasikleşen bir sorun var... 3. çeyreğe kadar sonderece konsantrasyonu bozuk bir şekilde oynayayıp rakibin fark atmasını sağlıyoruz 4. çeyrekteyse bu farkı belli bir noktaya kadar eritmemize rağmen yorgunluk sebebiyle maçı rakibe hediye ediyoruz. Bence en önemli husulardan biri maça iyi başlamak olacak kontrolu elimize almamız lazım eğer Telekom'a maça iyi başlarma fırsatı verirsek maalesef tüm bu çırpınışlarımız boşa gidecek.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)

gs.org da müthiş bi animasyon var gerçekten müthiş olmuş ya hadi galatasaray hadi 3-2 hedefe 3 kaldı!.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)

Pazar günü maçı alırsak 2-1 olacak ve o istekle diğer gelen maçta kazanılır 2-2 olur..
Son maçta ise Türk basketbolu adına bence Galatasaray-Telekom müthiş bir maç izletir bize..
Takımımızın bu sezonki atağından memnunuz ve bunun önümüzdeki sezonlarda misliyle artacağına inancım tam, kupaların hepsini toplayacak Galatasaray.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)

Mithat Duran' Alıntı:
WE ARE THE BEST

Formu ilgiyle takip ediyorum belki kızgınlıktan belkide vakitsizlikten belli bir süre yazmadım neyse konu bu değil.
Şimdi dimdik ayakta durma zamanı ,şimdi başını dik tutma zamanı, ve son olarak şimdi Galatasaray'lı duruşunu gösterme zamanı.
Arkadaşlar şimdi geçmişten bir iki söz aklıma geldi sizinle paylaşıcam,''bizim için zor diye bir şey yoktur imkansız için uğraşırız'', bu söz şanlı ordumuzun bir birliğinin kendini tanıtma sözü ama ben bu sözü tam 21 sene evvel Ali Sami Yen'deki birmaçın devre arasında soyunma odasında duydum, bağıran kişi sayın mustafa denizli idi maç xamax maçı idi sonuç 5-0 bitti.
Yine bir söz; ''yenilirsek normal olur ama yenersek tarih olur, tarihide cesurlar yazar çıkın tarih yazın'' .bu söz imparator Fatih Terim'e ait yer Danimarka tarih 16 \05\2000 saat 22.28 maçtan bir gün önce sonuç uefa zaferi.
Kısaca inanmak başarmanın yarısıdır, ben bile bu saatten sonra bir köşeYE geçip bak benim dediklerim çıktı demek yerine bu takıma destek veriyorum!!
Diyebilirsiniz bu desteği niye daha önce vermedin??? O zaman bir şans vardı, vakit vardı, artık ne böyle bir şans, nede vaktimiz var, o zaman destek verme zamanı.
Pazar günü yenilebiliriz bu normal ama Türk spor tarihini yazmış bir takımız, ilk lerin takımıyız, biz GALATSARAYLIYIZ.
Her zaferi ilk biz tadarız, başkaları yalnızca bize gıpta eder,şimdi tarihi tekrar yazma zamanı.şimdi üstüste 3 maç alıp herkesi çıldırtma zamanı!!!
Tek takım tek yürek olma zamanı.ben pazar ordayım.sonuca bakmadan takımı desteklemek için ordayım.sizleride bekliyorum.
Mithat DURAN
Mithat Duran'a!!!

Bu 2 yenilginin ardından senin hocaya, takıma, yönetime baltayı indireceğini düşünüyordum ama yanılmışım.
Geçmişteki tecrübelerini unutmuşum, şimdi yapılacak eleştrilerin, takıma küsmenin, bize kazandıracak hiç bir şeyi yok seninde dediğin gibi.
Şimdi birlik olup bir mucizeyi gerçekleştirmeye çalışmalıyız, sonucunu gördükten sonra herkes gördüğü doğruları yanlışları yazmalı!!!

3-2 İÇİN OMUZ OMUZA!!!
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)

Gerçekten kötü bir durumdayız.Seri 2-0 oldu.Geçmemiz gerçekten zor hemde TT karşısında.Fakat Galatasaray bunu yapabilir.Çünkü biz Galatasarayız :)
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)

"hedefe 3 kaldı" gibi bir pankart yapma imkanı olan var mı?futbol takımımıza yaşattığımız konsantrasyonu belki basketçilerimize de yaşatabiliriz.bu maçı kazanırsak diğer maça da ''hedefe 2 kaldı ''panklartı yapılır.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(3-2 için omuz omuza)

türk telekom maç için özel güvenlik önlemleri istemiş.. bir de havaalanından otele kadar eskort.. Telekom kim ki buradan kalkıp havaalanına gideceğiz protesto etmeye.. ne sanıyor bu adamlar kendini.. ne idüğü belirsiz bir müessese takımını muhatap mı kabul edeceğiz.. onlara göre can güvenlikleri yokmuş.. bu yaptıkları şark kurnazlıkları sadece tansiyonu yükseltmeye neden olacak.. başka bir şey yok.. zaten bu şube kötü bir hafta geçirmiş.. moraller bozuk.. bir de elin telekomuyla mı uğraşacağız.. gelin, yenebiliyorsanız yenin, geçin turu gidin.. ne bu artistlikler..
 

Üst