Playoff 2012-13

Efes'in Tofaş'ı yenmesiyle eşleşmeler belli oldu.Ama tarihler yine meçhul.

GALATASARAY (1)-(8) Tofaş

Anadolu Efes (2)-(7) Ted Ankara Kolejliler

Banvit (3)-(6) Beşiktaş

Fenerbahçe (4)-(5) Pınar Karşıyaka

Ben bu turda Beşiktaş'ın sürpriz yapıp Banvit'i eleyeceğini düşünüyorum. Ama diğer eşleşmelerde ev sahipleri turu geçer. Küçük ihtimal olsa da Karşıyaka'nın da tur atlama ihtimali olabilir.

Şu ihtimalide düşünelim ama...Büyük ihtimalle son takım olarak Eurolegue'e katılacağız finale kalınca...Ama bunun şartlarından biride finaldeki takımların Efes yada Fener olması..Efes gelsin finali rahat oynayalım...Ben Euroleague taktım kafayı öncelikle..Allah korusun birde Banvit Şampiyon olur falan, finale kalıpta gidememiş olmamız kahreder...

Vallaha benim tek endişem, Allah korusun Arroyo nun başına bir şey gelmesi... Bu sene öyle bir sene ki , bu kadar sakatlığın içinde 1) Ergin Ataman 2) Arroyo ya güveniyorum...

F.Ülker bireysel takılmasına rağmen devreden 15lik yaptı KSK'yı. %84 ile 2 sayı atıyorlar. KSK ise içerden dışardan %30la. Hiç direnç koyamadı KSK. İzmir daha zor olacaktır F.Ülker için ama KSK için tur çok uzak. Sanırım GS-FBÜ galibi şampiyonluğa ulaşacak.

Beklediğim KSK buydu. Dışardan yüzdeli atmaya başlayınca öne bile geçtiler ama %15 ile üçlük atan F.Ülker'i Tripkovic üst üste 2 üçlükle ipten aldı. KSK son bölümde 6 sayı ile öndeyken skor dengelendi 63-63te. Son 3 dakika. KSK'nın faul hakkı doldu. F.Ülker maç sonuna kadar çizgiye gelir artık.

Tripkovic, F.Ülker'i öne geçirdi 66-65
Dixon 66-68
F.Ülker boş döndü. KSK'da. F.Ülker yine yeniden çizgide. Bo 2/2 68-68 Mola var 1.26

68-70
F.Ülker boş döndü KSK hücumu. 26 sn fark 4 sayı. Mola var. Mola sonrası hızlı bir hücumla çizgiye gelecektir F.Ülker