Playoff 2012-13

KSK muhteşem bir geri dönüşle kazandı. Kazanmasını beklerdim ama devreden sonra ihtimal vermiyordum yukarıda mesajda belli zaten. Helal olsun büyük iş yaptılar. İzmirde kazanma şansları var bakalım ne olacak. Gereksiz gerilim, federasyon ve hakem desteği varken F.Ülker yerine KSK ile eşleşmek işimize gelir.

FB Ülker kaybetti, hakemler de kurtamadı şikecileri.

Olası bi KSK eşleşmesinde, KSK taraftarı buraya gelirse kan akar. O yüzden deplasman yasağı getirilecektir mutlaka. Getirilsin de zaten.

Biz neden 2 maçı da Fenerbahçe'den daha erken saatte oynuyoruz ? Beşiktaş-Banvit, TED-Efes serilerinde bir seri ilk turda daha erken diğer seri ikinci turda daha erken oynuyor.

Benim için basketbol şampiyonluğumuz çok daha önemli, bir devri açacağımızı düşünüyorum. Eurolig'de de uzun yıllar kalıcı olmak içinde bir adım olacak. Çok daha kaliteli oyuncular bizi tercih edecek ve en önemlisi 22 yıl sonra bu özlem bitecek. İlk defa şampiyonluğumuzu görecek kardeşlerimiz (Başta Metehan olmak üzere :) ) hepimiz çok daha fazla sevineceğimizi düşünüyorum. İnşallah şampiyon olup kupayı kaldırdığımızda da bu şarkıyı stad da çalarız...

Şereftir Seni Sevmek Galatasaray | İzlesene.com Video

Fb forumuna baktım biraz, genelde sevinmişler yenilgiye, Gs ile eslesip hezimete uğramaktan kurtulduk diyorlar :)

Bu sene playoff çok ilginç bir hal aldı. Efes'in elenmesi artık sürpriz olmaz kaldı ki Banvit Efes'ten daha formda görünüyor şu halde. Sakat sakat da olsa Farmar oynayacakmış galiba. Banvit 2-0la geçerse çeyreği, haftalardır iyice yipranan Efes'i kolaylıkla eleyebilir.

Bize gelince;Tofaş'ı 2-0la geceriz diye düşünüyorum. Asıl soru şu: yarı finalde Fb mi daha iyi olur Ksk mi?

Fb forumuna baktım biraz, genelde sevinmişler yenilgiye, Gs ile eslesip hezimete uğramaktan kurtulduk diyorlar :)

Bu sene playoff çok ilginç bir hal aldı. Efes'in elenmesi artık sürpriz olmaz kaldı ki Banvit Efes'ten daha formda görünüyor şu halde. Sakat sakat da olsa Farmar oynayacakmış galiba. Banvit 2-0la geçerse çeyreği, haftalardır iyice yipranan Efes'i kolaylıkla eleyebilir.

Bize gelince;Tofaş'ı 2-0la geceriz diye düşünüyorum. Asıl soru şu: yarı finalde Fb mi daha iyi olur Ksk mi?

Kuşkusuz aynı soru hepimizin aklında ama KSK gelirse en azından 5 e 5 oynarız onları ezeriz, ülker gelirse 5 e 8 oynarız.

Bana nedense forumdaki bu hava geçen seneyi hatırlattı.1 yıl öncede böyle bir hava vardı forumda.Sanki rakibimiz yokmuş gibi davranıyoruz.

Bu arada çeyrek finaldeki diğer maçların hepsinin uzama ihtimali belirdi.Bu bizim için kötü olacak uzun bir aradan sonra birdaha araya girmek heleki rakip KSK olursa daha da zor olacak.Çünkü ertelemelerle birlikte maç ritimlerini buldular bizde ise 15 gündür takım maç yapmıyor.Ki Tofaş maçlarıda istediğimiz sertlikte olmuyor.

Açıkçası rakip olarak KSK dan korkmuyorum.2010 daki Banvitle oynadığımız yarı final eşleşmesi gibi olur ve 3-0 veya 3-1 alırız. Seyircisiz maçta dumur ettiğimiz Ksk seyircili ortamda bizi yenemez ki Izmirde de 2 gün arayla bizi 2 kere kolay kolay yenemezler

Bana nedense forumdaki bu hava geçen seneyi hatırlattı.1 yıl öncede böyle bir hava vardı forumda.Sanki rakibimiz yokmuş gibi davranıyoruz.

Bu arada çeyrek finaldeki diğer maçların hepsinin uzama ihtimali belirdi.Bu bizim için kötü olacak uzun bir aradan sonra birdaha araya girmek heleki rakip KSK olursa daha da zor olacak.Çünkü ertelemelerle birlikte maç ritimlerini buldular bizde ise 15 gündür takım maç yapmıyor.Ki Tofaş maçlarıda istediğimiz sertlikte olmuyor.

bende katılıyorum formda sanki sampiyon olmus havası yaratılıyor gecen sene besiktas eslesmesini hatırlattı nasıl olsa biz geceriz deniliyordu sonrası malum bence rehavete girmemeliyiz maclaar salonda kazanıldıgını unutmamalıyız sadece tofac macının ilk 2 periyodunu hatırlatsam yeterli olur bence.

Buradaki Tofaş maçı kolay değil. İç sahada iyiler ve biz 3-4. Periyotlar dışında zorlandık. Umarım bu uzun süredir maç yapmamamızın bir sonucudur ve bitmiştir. Dikkatli olmaz isek seri 3. Maça taşınabilir.

Yarı final serisi ise daha zor. Bende son yorumlara katılıyorum, şimdiden finale kalmışın gibi. Geçen sene de birçok arkadaşımıza göre 3-0 / 3-1 alıyorduk seriyi ama sonuç ortada. Hem Fener hem de KSK zor takımlar. Unutmayın bu sene KSK ya bu 15-20 sayı fark atan tek takımız ve bunun da onlar için bir motivasyon olacağını düşünüyorum. Kaldı ki seyircisiz maçta onlar da tecrübesizliklerinin kurbanı oldular ve krizi iyi yönetmediler. Bu konularda en büyük artımız Ergin Ataman. Krizleri iyi yönetiyor. Ancak bu türü geçersek yarı final gerçekten zorlu geçecek. KSK gelirse ( ki avantaj şu anda onlarda) kısa sürede bu kadar maçı kaldırabilecek derinlikleri varmı bilemiyorum. Bu avantajımız olabilir.

Bence bu sene geçen seneden daha zorlu yollar var.