74-68 çok zor artık. Tekrar KSK maçları olacak.
Racon muhabbetine girmeden burada 2-0 yapıp, 3-0 ya da en kötü 3-1 ile finale çıkarız.
Racon muhabbetine girmeden burada 2-0 yapıp, 3-0 ya da en kötü 3-1 ile finale çıkarız.
Biz neden 2 maçı da Fenerbahçe'den daha erken saatte oynuyoruz ? Beşiktaş-Banvit, TED-Efes serilerinde bir seri ilk turda daha erken diğer seri ikinci turda daha erken oynuyor.
Fb forumuna baktım biraz, genelde sevinmişler yenilgiye, Gs ile eslesip hezimete uğramaktan kurtulduk diyorlar
Bu sene playoff çok ilginç bir hal aldı. Efes'in elenmesi artık sürpriz olmaz kaldı ki Banvit Efes'ten daha formda görünüyor şu halde. Sakat sakat da olsa Farmar oynayacakmış galiba. Banvit 2-0la geçerse çeyreği, haftalardır iyice yipranan Efes'i kolaylıkla eleyebilir.
Bize gelince;Tofaş'ı 2-0la geceriz diye düşünüyorum. Asıl soru şu: yarı finalde Fb mi daha iyi olur Ksk mi?
Bana nedense forumdaki bu hava geçen seneyi hatırlattı.1 yıl öncede böyle bir hava vardı forumda.Sanki rakibimiz yokmuş gibi davranıyoruz.
Bu arada çeyrek finaldeki diğer maçların hepsinin uzama ihtimali belirdi.Bu bizim için kötü olacak uzun bir aradan sonra birdaha araya girmek heleki rakip KSK olursa daha da zor olacak.Çünkü ertelemelerle birlikte maç ritimlerini buldular bizde ise 15 gündür takım maç yapmıyor.Ki Tofaş maçlarıda istediğimiz sertlikte olmuyor.
En son ne zaman 10 sayının altında farkla maç kazandık hatırlamıyorum. Hep büyük farklarla kazanıyoruz. Maşallah !