Preston Shumpert

kötü düştü ve maça devam edemedi önümüzdeki 2 cska maçı olması shumpert (insallah oynar) yokluğunda yenilirsek bile çokta üzülmeyecegimiz maçlar...

Basamıyordu ama bacak kendi hareketini yapıyordu oyundan çıkarken. Burkulma gibi anladım ben de ama net görmedim pozisyonu uzak olduğumdan dolayı o potaya. Zaten o pota maçı satıyordu az daha maçın sonunda . Hain pota ! Tez fileleri söküle :p

Sezon sonu bizimle olmayacaksın, anlaşıldı. Üzgünüm ama böyle

Hadi be Şampo, biraz kımılda, her maç sonrası bi daha bundan kötü olmaz diyorum. ama oluyor maalesef.

Hadi Şampo, sana çok ihtiyacımız var silkelen ve ağırlığını koy artık.

İpekçideki Cska Moskova maçında geri dönüş yapacağına inanıyorum.1-2 maçla harcanacak adam değil.Yerine Kesely'yi falan alamıyorsak net şutör olarak Shumpert seneye de bu takımda kalmalı

formsuz bu aralar hemde baya formsuz.Dün şutları girebilse tarihi bir başarı elde edebilirdik?Ayrıca Shipp yerli olursa bence sezon sonu gider.

Eğer sezon sonuna doğru özlenen Preston´u parkede tekrar izlemeye başlarsak, şimdiden hazırladığınız bavulunu elbise dolabına yerleştirmek için yardımcı olur musunuz?

Özür dilerim ağam eleştirdiğim için. Harikasın Shumpert hep böyle devam. Onur Yavuz senin paranı cebinden verecekmiş seneye de böyle devam et