Radoslav Rancik

Re: 13 # Radoslav Rancik

Bu transfer dönemince Ömer Aşığı alan takım çok büyük bir iş başaracak bence,Ben yönetim'in yerinde olsam Ömer Aşığı almak için tüm imkanları seferber ederdim,Kaldı ki biz Galatasarayız sıradan bir belediye takımı değiliz eğer gerçekten Galatasaray isminin basketbol'da birşeyler yapmasını istiyorlarsa tüm fedakarlıkları yapsınlar Ömer Aşığı transfer etsinler,imkansız birşey değil sadece insanlar yönetim'in şuan'a kadar çizdiği basketbol anlayışından dolayı bu transferi zor görüyor.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Bu transfer dönemince Ömer Aşığı alan takım çok büyük bir iş başaracak bence,Ben yönetim'in yerinde olsam Ömer Aşığı almak için tüm imkanları seferber ederdim,Kaldı ki biz Galatasarayız sıradan bir belediye takımı değiliz eğer gerçekten Galatasaray isminin basketbol'da birşeyler yapmasını istiyorlarsa tüm fedakarlıkları yapsınlar Ömer Aşığı transfer etsinler,imkansız birşey değil sadece insanlar yönetim'in şuan'a kadar çizdiği basketbol anlayışından dolayı bu transferi zor görüyor.

Böyle birşeyin olması şubede devrim oldu demektir. Çok çok zor. Olsa ne olur? Devrim olur.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Basketbol adamların umrunda değil ki.Umrunda olsa bütün şartlar seferber edilir.çok büyük sponsorluk anlaşmaları yapılır.Sonuçta sen Galatasaraysın bunlar senin için kolay şeyler ama şube umrundaysa tabi.Bir şeyler yapmaları lazım eğer başarı istiyorlarsa yerli transferinde devrim yapmaları lazım.Mesela Oğuz Savaşı bu sezon kesinlikle almalıyız.

engin alınırsa guard ,darius olabilir....

hakan alınırsa,hakanında az skor attığını varsayarsak ve inanılmaz skor yeteneğini gördüğüm zaman aklıma gerald fitch geliyor fakat adam çok sorunlu arkadaş..

yani 1-2 skor dengesini kurmak için...

engin-darius veya hakan-fitch tercihleri gayet mantıklıdır

Ömer Aşık Galatasaray'da haberini resmi sitede görse bu taraftar öyle heyecanlanır,öyle mutlu olur ki,Bu taraftarı mutlu etmek bu kadar zor mu ? Siz Türkiye'nin en büyük sportif markasının başındasınız,elinizde büyük bir güç var bu gücü kullanamıyorsanız o koltukta niye duruyorsunuz diye sormak lazım.

Ömrü hayatımda ilk defa bir yabancıyı 2 sene üst üste izleyeceğim heralde Galatasaray'da.
Çok doğru bir hamle olmuş bu, bizden biri olmuştu zaten Rancik umarım başarılı grafiğini seneye de sürdürür.

Rancik'in yaşı 31.2 yıllık sözleşme eder 33 demek ki kardeşimizin emeklilik ikramiyesi bizden.

Geçen sene verdiği katkılar tartışılmaz ancak üst seviyelerin oyuncusu mu bilemem ? En azından hedef büyütmediğimizi kesinlikle söyleyebilirim.

Burak Barut' Alıntı:
Rancik'in yaşı 31.2 yıllık sözleşme eder 33 demek ki kardeşimizin emeklilik ikramiyesi bizden.

Geçen sene verdiği katkılar tartışılmaz ancak üst seviyelerin oyuncusu mu bilemem ? En azından hedef büyütmediğimizi kesinlikle söyleyebilirim.
Önümüzdeki 2 yıl euroleagu hedefi olan bir takım olamayacağımızıda düşünürsek.Bu seviyeler için oldukça yeterli olduğunu düşünüyorum.Euroleagu seviyesi içinde savunması yeterince sert değil.Savunmayı biraz daha kaçarak oynuyor.Mike Wilkinson savunma açısından daha sert.

Sonunda erkek basketbol takımından sevindirici bir haber aldık. Müthiş yürekli oynuyordu Rancik. Taraftarla da arasında inanılmaz bir bağ oluşmuştu. Kalması çok iyi oldu. Umarım bu güzel haberin arkasından daha da güzel haberler alırız.

Takımımızda takımdaşlık ruhunu sağlayacak bir yabancının olması çok iyi olacak. Malum, kadronun yarısı yabancı olacağından, onlara daha kolay inebilir Rancik..

Seni görmek güzel olacak. Erdal Avcı pek beğenmeyecek gibi;)

Sühan Cem' Alıntı:
Takımımızda takımdaşlık ruhunu sağlayacak bir yabancının olması çok iyi olacak. Malum, kadronun yarısı yabancı olacağından, onlara daha kolay inebilir Rancik..

Seni görmek güzel olacak. Erdal Avcı pek beğenmeyecek gibi;)
Sühan abi beğenmemekden çok yönetimin cesaretine hayran kaldım.Demek Furkan Aldemir-Kaya Peker-Ömer Aşık üçlüsünden biri gelecek ki çok değerli olan yabancı kontejyanı Radoslav için kullanılıyor.

Ama Radoslav kalıp Mike giderse o zaman yönetim yaptığı hatalara bir halka daha indirmiş olur ve Radoslav o çok sevdiği üçlülerini kaybettiğimiz maçlardan sonra yapmak zorunda kalır.

:?

Bence Wilkinson'da kalacaktır. Darius için bişi diyemiyorum. Hissettiğim gelişmeler olursa seneye çok kalabalık olacağız tribünlerde. Evren gittiğine göre kaliteli bir yabancı guard gelecektir 1 numara gibi oynayan. Rancik yabancı olarak+1 olarak dursa da sorun çıakrmayacak biri olacaktır bence. Bu yüzden her türlü kalması sorun yaratmaz. Ama Erdal'ın da dediği gibi bütçeyi ayarlamışlardır umarım.

Şu ana kadar Basketbol şubemizi popülist gördüm. Taraftarın haklı şikayetlerini de dikkate alarak ilerliyorlar. Bu yüzden yaratmak istedikleri sinerjiyi yıkmamak için Cem hoca ile devam edecklerdir. O da Ranciği kullanmasını bilen biri.

Bu arada Erdal, bu nasıl pusuculuk kardeşim, hemen yanıt geldi. Ben bakmıştım sen yokken yazayım dedim:)

erdala katılıyorum...

ranciki tutup mike göndermek hatadır...

ranciki ve mike tutup ömer-kaya-furkan 3lüsünden biri alınmazsada hatadır..

ama mike tutmak tek başına doğru olabilirdi.

Rado bu takımın cesur kalbidir, kalması doğrudur.
Ayrıca Erdal Avcı bu forumun en çok ters köşe olan üyesidir, burdaki tarihi ve geçmişi, yanılgılarla doludur :p
Efes diyorum ona sadece, zaten Erdal kendini 3 saniye içinde imha eder 8) 8)

E.Nisan YILDIZ' Alıntı:
Rado bu takımın cesur kalbidir, kalması doğrudur.
Ayrıca Erdal Avcı bu forumun en çok ters köşe olan üyesidir, burdaki tarihi ve geçmişi, yanılgılarla doludur :p
Efes diyorum ona sadece, zaten Erdal kendini 3 saniye içinde imha eder 8) 8)

Erdal 2. cidir :) Tarihi yanılgılarda Eyüp Abimiz vardı onun üstüne tanımam :)

Sıralama şöyle olur o zaman.
1-Erdal Avcı
2-Burak Barut
3-Polyanna