Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diğer faktörleri hiçe sayıp sadece saha içine bakarsak Mirsad - Rancik takası 2 takıma da çağ atlatırdı bence. Tabi imkansız bir şey ve sadece oyun yapısı olarak bahsediyorum.
Eyüp Abi gibi Bandırma'da yaptıklarıyla tekrar hayran kaldım. İlginçtir, takıma en bağlı oyuncu şuan kendisi, takım için en çok şey feda edebilecek oyuncumuz.
Ama 4 numarada da sıkıntı yaşadığımız aşikar, Rancik gitmesin ama 1 yabancı uzun takviyesi yapalım istiyorum.
Geçen seneki hatrı ve saha dışındaki faktörleri göz ardı edecek olsak takımda bir dk tutulacağını sanmıyorum bu performansla. Ama Rancik için hala umut besleyen bizler bir an gelecek çok sevineceğiz
Ne kadar içtenlikle gülüyor ya.Eminim gitse bile ara ara maçlarımızı izlemeye gelecektir.
Çok sevdik,seveceğiz Rancik Herkes gitmiş gibi konuşuyor,ama gitmeden önce iyice tarihe adını altın harflerle yazdırrısın Rado,şampiyon olupta gidersin
Başkanı belli olmayan Yönetim kurulu bilinmeyen şubenin başına kimin geçeceğinden habersiz hatta ve hatta belki koçuyla bile devam etmeyecek bir takımdan oyuncuyu nasıl gönderdiniz bende merak ettim..
burada paylaşılan videoyu izleyince gözlerim doldu resmen...her maçta top radoya geldiginde set nolursa olsun rado bitirsin diye içten içe de az dilemedim ne yalan söyleyeyim...neler yapabildigini herkes geçen sene gayet net gördü nolurdu bikaç set de şu adamın üstünden çizilse de yüzü gülse radonun...ah be mahmudi kusursuz savunmana lafım yok ammavelakin şu mangal yürekli adama üzülüyorum...
Bu arada bir dip not. Rancik Oyak karşısında attığı 15 sayı ile bu sezonki en yüksek skoruna ulaştı.. Ölçü alınacak bir rakip değil ama umarım devamı da gelecektir...
Bana da kalacakmıs gıbı gelmıyor ama seneye shumpert turk olacagı ıcın bır yabancı uzun daha alınır bu kadronun ustune rancıkte kalır cogumuz mutlu oluruz ama son karar oktay hocanın
RADOSLAV RANCİK İS BACK!!! Özlediğimiz Rancik geri döndü Bornova maçından beri çok iyi oynuyordu bugün de zirve yaptı. Geçen sene izlemeye alıştığımız Rancik gibiydi. Umarım play-offlarda devam ettirir bu performansını çünkü onun iyi oyununa çok ihtiyacımız var.
Haftasonu kıpırdanmış ve 15 sayı ile en yüksek skoruna ulaşmıştı. Tabi rakip Oyak'tı.. Ama bugün görüldü ki Rancik geri döndü. Savunmada da biraz üstüne koyabilirse play-offlara kadar tadından yenmez...
Rado kendini hatırladı. Gerçekten çok iyi katkı verdi takıma. Şampiyonluk istiyorsak tüm takımdan katkı almamız lazım. Bugünkü oyunun sürdürür inşallah.