Kendine güvenenleri mahçup etmedin.Yürüyedur!
Zamanında Rancik>Torres diye bir yazı yazmıştım, hala öyle düşünüyorum, taraftarı ve formasını o kadar çok seviyorki, buna sürekli şahit oluyorum.
Bandırma'da, otobüs salona geldiğinde, bizi görünce, babasını görmüş gibi sevindi, el sallamalar gülücüklerle selamladı bizi, benchteyken sürekli bizi izliyordu, resmen hayran hayran bakıyordu.
Birde formasına gösterdiği saygı varki, resmen bizim gibi Galatasaray'lı olmuş, maç bitti mağlup olduk, bütün oyuncular üzülüyordu, ama o bir başka üzülüyordu.
Rancik'in bu seneki düşüşünün nedeni, bence tamamen sistemden kaynaklanıyor, geçen sene kısmen serbestti, ama bu sezon Oktay hoca onu hiç serbest bırakmıyor, ne yapacağını nerde nefes alacağını bile anlatıyor, böyle oluncada Rancik'in verimi düşüyor.
Şuna çok inanıyorum, kötü bir sezon geçiriyor, ama öyle bir yerde sahneye çıkacak ki, işte Rado diyeceğiz!
RADO BELKİ SENEYE BU TAKIMDA OLMAZ, AMA BENDE DAWKİNS TADI BIRAKTI, BU KALP ONU UNUTMAZ!
Fowles gibi Rancik'in de sözleşmesi uzatılsın istiyoruz. O her maçta yüreğiyle oynayarak hakediyor bunu. Ayrıca onu çok seviyoruz, tabi en çokta ben
Eyüp'ün dediği gibi bir maçta çıktı ve takımına büyük katkı verdiSanırım dediğiniz sahne Fülker maçıydı Eyüp Bey..
Son iki maçtır müthiş toparlandı,Oktay Hoca galiba forumu okuyup önerilerimizi dikkate alıyor
Eminim kalan maçlarda ve Play-offlarda çok daha iyi Rancik göreceğiz...
Rancik'in sözleşmesi iki yıllık zaten
Sezonu kapattı sanırım, dün sakatlanmış, menisküs ameliyatı olacakmış. Öncelikle geçmiş olsun.
Aklıma Galatasaray efsanesi "Jason Robert Koch" geldi. O da sakatlığı yüzünden ayrılmıştı bizden, Rancik'i gönderme fikri de kulağa pek hoş gelmiyordu zaten.
Biz onu hep geçen sene yaptıklarıyla hatırlayacağız. "Galatasaray Basketbol Tarihi" ndeki yerini çoktan aldı. Yolu açık olsun...