Radoslav Rancik

Re: 13 # Radoslav Rancik

Gecen sezon cok sut kullaniyordu o yüzdendir, sut ritmiyle alakali diye düsünüyorum.

geçen sene takımın süperstarıydı...bu sene ise çarkları tıkır tıkır işleyen bir takımın parçası...ve bence hala en degerli parçalarından birisi...

aliağa macından sonra uclugu cektırdı yıne .... bu sene surelerı azaldı zaten gecen seneyle kıyaslanamaz oyunda aldıgı rol cok farklı bu sene olay bu....

Takımın en önemli parçalarından biri,bu sene fazlasıyla yardımı dokunur ancak sene ye bence teşekkür edilmeli...

Üçlülerine kurban.

4 faullü iken Oğuz'la boğuşması da mükemmeldi, altından girdi üstünden çıktı kendisinden kat kat fizikli Oğuz'un.

Beşiktaş maçlarını sever o, yarın(bugün) smaç bekliyoruz.

Sezon başında yeni sisteme adapte olmakla zorlanmış, bunun sonucu daha durgun, ritmden uzak bir Rancik vardı. Gecen sure içerisinde mevcut sartlara uyum gösterdiğini söyleyebiliriz. Sene başındaki bariz ribaund verme sorununu bugun biraz olsun duzelttiysek bunda Rancik'in payı büyük. Gecen seneden farklı olarak gerek ribaund gerekse de içeride birebir savunmada daha dikkatli daha istekli bir Rancik var.

Yalnız FBN maçından sonra tüm takım beraber sarmaş dolaş iken Rancik tribün geziyordu. Tamam 3lü çektirmesi hoşuma gidiyor takımda en sevdiğim oyunculardan biri. Ama takımının yanında olması lazım. Fevri hareketlerdir belli bir alt yapısı yoktur kesin ama gene de hoşuma gitmedi.

Sühan Cem' Alıntı:
Yalnız FBN maçından sonra tüm takım beraber sarmaş dolaş iken Rancik tribün geziyordu. Tamam 3lü çektirmesi hoşuma gidiyor takımda en sevdiğim oyunculardan biri. Ama takımının yanında olması lazım. Fevri hareketlerdir belli bir alt yapısı yoktur kesin ama gene de hoşuma gitmedi.

Abi sende maçı bıraktın bunamı baktın bırak keyfine baksın ya biraz rahat olalım abi :) Rancik yapı olarak biraz gazla oynayan çoşan bir oyuncu.Her zamanda böyle taraftar olmuyor salonda.

Beş kısalı sistemde 5 numarada çok iyi oynadı. Savunmada çok istekliydi ve birebir savunmada ellerini çok etkin kullanıyor. Eski günlerine döndü hatta daha da iyi durumda şuanda.

Sühan Cem' Alıntı:

Doğrudur katılıyorum abi.
Kendi atlıyor hemen illa 3 lü çektirecem diye :)

Aslında bu üçlü işinde o gün maçın en iyisine çektirmeyi teklif etsek daha güzel olur.

Rancik'in bu tarz zıplaması benim sinirimi zıplatıyo:)

Belki biraz tribüne oynuyordur bilmiyorum tanımak lazım Rancik'i. Ama FBÜ maçında üç uzun içerisinde en dengeli, oyuna tutunabilen performansı veren oyuncumuzdu.

Dediklerim yanlış anlaşılmasın. Rancik'in o günkü oyununu bende beğendim. Bir kere Rancik hem içeriden hem dışarıdan tehdit unsuru olan ribaunt alabilen bir oyuncu. Takım için önemli bir figür. Benim eleştirim. kuşkusuz diğer yuncualrda tribünlere 3lü çektirmek istemiştir. en azındna o dolu tribünlere. 2-3 bin kişi varken tribünde sarı kırmızı diye karşılıklı bağırdığımız adamlar FBÜ maçı sonrası tribünle karşılıklı bağırmadan soyunma odasına gittiler. Çünkü takım ortada sarmaş dolaş iken Rancik tribün tribün gezip 3lü çektirdi. Tribünün burada kabahati yok. Sonuçta hangi oyuncu gelse 3 lü işareti yapsa biz çekeriz üçlüyü ama Rancik'in önce takım arkadaşları ile bütünleşmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Sinekten yağ çıkarmaya çalışmıyayım. Neyse unutalım gitsin.

2 maçtır maç sonu 5 numara olarak oynuyor.

Takım içinde fazla öne çıkmadan gerektiği dakikalarda ağırlık koyarak oynuyor.

Seni bu takıma getirene helal olsun.

Kısa beşin en önemli halkası gibi gözüküyor.Ayak çabukluğuyla uzunlara üstünlük sağlayıp baskı kurmada önemli işlev görüyor.Sezon başı bu sisteme uyum sağlayamayacağını düşünmüştüm ama şu an takım için çok değerli.

Sühan Cem' Alıntı:
Sahada yüreğini ortaya koyarak oynuyor. Geçen sezon forma skandalından sonra takımın kenetlenmesinde önemli rol oynadı. Fenerbahçe'den teklif gelse gitmem diyerek kalbimizi kazandı. 3 lü çektirmesi hoşuma gidiyor. Takımdan ayrı sevinmesinde bence art niyet aranmamalıdır. Sitemizdeki maç fotoğraflarında arkadaşlarıyla sevinçi görülüyor. Rancik'in maç sonu 3 lü çektirmesi gelenek haline geldi. Maçtan sonra bütün gözler onu arıyor.

Ranciki çok seviyoruz, sevmeye de devam edeceğiz yanlış anlaşılmasın asla ama Rancik süresini doldurdu takımda. Daha doğrusu Oktay Hocanın sisteminde en zayıf halkalardan birisi oldu maalesef. Bunu kendi istemedi elbet iyi niyetinden şüphemiz yok.

Basketbol takımımızda 2 sezon üst üste oynama başarısı bile Ranciki hatırlamamıza yetecektir...

Radoslav Rancik'i hocamız bana göre doğru kullanmıyor. Maç içerisinde çok az top kullanıyor ve eline gelenleri de en zor anlarda mecburen kullanmak zorunda kalıyor. Takımın bana göre en iyi oyuncusu fakat Oktay Hoca onun kıymetini bilmiyor açıkca .