Radoslav Rancik

Re: Radoslav Rancik Galatasaray Cafe Crown?da

Muhteşemdin Rancik...

Caktırmadan en skorerimiz oldu..Cetin yılmaz efendi 17 attı diye ömeri yere göğe sıgdıramazken,Rancik'ten bir kere bile bahsetmedi ilginctir..

Tolga Kaplan' Alıntı:
Caktırmadan en skorerimiz oldu..Cetin yılmaz efendi 17 attı diye ömeri yere göğe sıgdıramazken,Rancik'ten bir kere bile bahsetmedi ilginctir..

Neden bahsetmediğinin cevabını zaten vermişsin Tolga :) :)

Şu adamın yanına Bjk'nin en iyi zamanında Ratko Varda vardı, o tip yürekten oynayan ve hücumda 1 numaralı skor opsiyonu olabilecek kaliteli bir adam alsak cuk oturur aslında.. Wilkinson yeterli değil bence.

formasını öperek taraftarı selamlaması bence çok güzel bir davranış. Bu tür oyuncular takım için yüreklerini ortaya koyanlardır, geçmişte böyle olmuştur.

Dün inanılmaz şaşırmış bir haldeydi taraftarları görünce..
Coştu coşturdu derler ya işte öyle birşey.. Maç öncesinde de uzatmalara giderkende sürekli taraftarlarla iç içe oldu..

Pota altında Cemal ile beraber onu kullandık size sorununa rağmen Semih, Ömer ve Oğuza oldukça sert savunma yaptı.. Özellikle birebirde çok iyi olan Oğuz'u delicesine savundu ve alanları çok iyi kapattı... Savunma yonüne dikkat etmemiştim canlı canlı izleyince hucumda olduğu kadar savunmadada iyi bir oyuncu olduğunu anladım..

Jasa ile beraber yaptığımız en iyi transfer..

4106316591_9b1fa82da7.jpg

Original Size

Ben hatırlamıyorum ki Galatasarayda oynayan bir yabancıyı bukadar sevdiğimi bukadar Benimsediğimi...Hatta ben onu yabancıda görmüyorum hani adı Rancik olmasa altyapımızdan yetişmiş..Küçüklüünden beri Ali Samiyenden çıkmayan Bir Yerli Fanatik Galatasaraylı diyeceğim..yürekli Kocaman bir yürekle oynuyor..ama onu farklı kılan birde Çok yetenekli..İnanılmaz işer yapıyor..Bir bakıoruz sorumluluğu almış tek başına takımı götürüyor bir bakıoruz geri planda kalıp takımı arkadan ittiriyor..

Daha Öncekiler gelip geçici ama sen kalıcı ol bari..

Erdem Akkaş' Alıntı:
Ben hatırlamıyorum ki Galatasarayda oynayan bir yabancıyı bukadar sevdiğimi bukadar Benimsediğimi...Hatta ben onu yabancıda görmüyorum hani adı Rancik olmasa altyapımızdan yetişmiş..Küçüklüünden beri Ali Samiyenden çıkmayan Bir Yerli Fanatik Galatasaraylı diyeceğim..yürekli Kocaman bir yürekle oynuyor..ama onu farklı kılan birde Çok yetenekli..İnanılmaz işer yapıyor..Bir bakıoruz sorumluluğu almış tek başına takımı götürüyor bir bakıoruz geri planda kalıp takımı arkadan ittiriyor..

Daha Öncekiler gelip geçici ama sen kalıcı ol bari..
İMZA

GStvde çok güzel cevaplar veriyor. Oyunculuğunun yanında çok kaliteli bir insan

1 uzatmadaki son hücum aslında dariusa göre çizilmiş...ancak oda anlamış herhalde darisun yapamıyacağını anladı o yaptı...helal aslan...

Erdemir maçı sonundada ilk bir sarı kırmızı şampiyon cimbom yaptıktan sonra herkez gitti bir baktım rancik duruyor 3lü çektirdi formayı öptü gitti sanki 40 yıllık galatasaraylı gibi kadroda olmasa gelip tribünden beste söliyecek :)

Rancik zaten eski takımında da benzer bir oyuncu profili çizmiş.Genel olarak taraftarı çok seven bir yapısı var.Benetton'da taraftarlarla içli dışlıymış hep.Zaten Oyak Renault maçından sonra kimseden bişey çıkmadan gelip ortaya üçlü çektirmesinden belliydi nasıl bir oyuncu olduğu.

Sene sonuna kadar sakatlık vb. bir problem yaşamazsa takımda mutlaka kalmalı.Gerekirse bunun için taraftar olarak biz de birşey yapmalıyız.

Kendisini tebrik ediyorum ve bence dunku macin yildiziydi bunun en onemli nedeni en kritik anlarda tam bir maestro gibi topu eline aldi ve gerekeni yapti...eli titremeden potayi gordu cok kritik 3luklere imza atti...bravo diyorum...bu adamin yanina tipik bir 5 numara bulursak super olur...

Üçlü çektirme konusunda çok istekli ama bu konuda özellikle Sabriden ders alması lazım biraz :)