Radoslav Rancik

Re: Radoslav Rancik Galatasaray Cafe Crown?da

Arda Öztürk' Alıntı:
Televizyonda ki programda ne dedi izleyen varmı ?

1 uzatmada son hücumu hoca was üzerine çizmiş,ancak o kendi kullandığından bahsetti...

semihle arasındaki sürtüşmede semih düdükten sonra böyle birşey yapıyorsa sonucuna katlanıcak dedi..m.jordan gelse farketmez dedi,sunucumuz jordana yapmassın herhalde kariyerinden filan dedi ;rancikte hiç farketmez dedi alayına giderim hesabı...

amerikadaki kolej hayatından bahsetti aynı zamanda program yapımcılığı yapabiliyormuş...(film)

ingilizce,italyanca ve hırvat dilini ana dili gibi konuşabiliyormuş..

ömer aşıktan bahsetti kule gibi falan...

ilk defa böye bir olay yaşadığını söyledi..fenerlilerin kaçışını söyledi arkalarından koşan güvenliklerin onları kaçarken kovalamasını anlattı...

oktay mahmudiden bahsetti..disiplinli ,antremanda bile yüzde yüz istiyor dedi...

eurocup takımlarını değerlendirdi..

son olarak tabiki taraftara övgüler teşekkür filan hatırladıklarım bunlar..

Gittiğim hazırlık maçlarında kendisini Charles Gaines'e benzetmiştim, ne kadar doğru bir benzetme yaptığımı da görmüş oldum böylece. Bir takımda ikisini de bir arada düşünemiyorum zaten. :)

Bugün yine yıldızlaştı.Attığı sayılarla değil gösterdiği mücadeleyle.Ben seneye yıldız oyuncu filan istemiyorum.Sadece yönetim Rancik gibi adamları getirsin takıma,Rancik'i bırakmasın yeter.Bu adam işini o kadar çok seviyor ki Cemal Nalga olayı duyulduğunda ne kadar üzüldüğünü,endişeli olduğunu öğrendim.-5 puanın haksızlık olduğunu da söylüyormuş ama inşallah onun sayesinde bu sefer TARİH'i yazacağız bu sene.Bu konularda taraftarın yönetimimize ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama seneye için;

Rancik takımda mutlaka kalmalı !!!

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Bugün yine yıldızlaştı.Attığı sayılarla değil gösterdiği mücadeleyle.Ben seneye yıldız oyuncu filan istemiyorum.Sadece yönetim Rancik gibi adamları getirsin takıma,Rancik'i bırakmasın yeter.Bu adam işini o kadar çok seviyor ki Cemal Nalga olayı duyulduğunda ne kadar üzüldüğünü,endişeli olduğunu öğrendim.-5 puanın haksızlık olduğunu da söylüyormuş ama inşallah onun sayesinde bu sefer TARİH'i yazacağız bu sene.Bu konularda taraftarın yönetimimize ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama seneye için;

Rancik takımda mutlaka kalmalı !!!

eren beyazın oynadığı sürede ona inanılmaz desteği vardı...yanlış hareketinde bile onu alkışladı moral verdi.KENDİNİ DÜŞÜNMEYEN BİR YAPISI VAR ,VARSA YOKSA TAKIM..

Artik ne olur bir yabancımız üst üste 2 sezon oynasın.

İnşallah Rancik ve Jasa kümeye düşmezsek bizde kalırlar.

Her sene bir oyuncu sahada sergilediği mücadele ile taraftarın kalbinde taht kuruyor, sene sonuda tahtını da bırakıp gidiyor. Hep giden suçlu değil ya!

Boşuna heveslenmeyin, sene sonunda üzülürsünüz...

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Artik ne olur bir yabancımız üst üste 2 sezon oynasın.

İnşallah Rancik ve Jasa kümeye düşmezsek bizde kalırlar.
İMZA

wash da buna dahil olabılır

Rancik'i hepimiz çok sevdik ama onun takımda kalması birazda takımın seneyeki bütcesine de bağlı. Mesela 2 milyon dolar olacaksa bütce Rancik'i bırakalım gitsin yada ne bileyim 12 milyon lafları dolaşıyor o zamanda Rancik biraz hafif kalabilir takıma, gerçi tam da bilemiyorum basketbolu bilen arkadaşlar daha iyi yorumlayacaklardır bu durumu.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Rancik'i hepimiz çok sevdik ama onun takımda kalması birazda takımın seneyeki bütcesine de bağlı. Mesela 2 milyon dolar olacaksa bütce Rancik'i bırakalım gitsin yada ne bileyim 12 milyon lafları dolaşıyor o zamanda Rancik biraz hafif kalabilir takıma, gerçi tam da bilemiyorum basketbolu bilen arkadaşlar daha iyi yorumlayacaklardır bu durumu.
Ben 12 milyon dolarlık takım kursamda Ranciki takımıma alırım.Ben geçen sene bütçe 7 8 milyon dolarkende rancik bu takımda olsun istiyodum.Dediğim gibi ben olsam 12 milyon dolarlık takım kursamda Ranciki takımımda isterim.Belki o zaman 39 sayı atmaz.Belki rolü bu kadar büyük olmaz ama Rancik gibi bir oyuncuya koskocaman bir yüreği olan oyuncuya her takımda bir rol vardır.Tabi bu benim görüşüm

Şu an için sözleşme yenileyeceğim tek yabancı Rancik olurdu.Jasaitis hala istenilen çizgide değil jasaitis bunlardan çok daha fazlasını yapabilecek bir oyuncu.

İnşallah yönetim akılcı hamlelerle hem Jasaitisi hemde Rancik'i takımda tutucaktır. İkiside dun çok iyi oynadılar. Takım ne zaman ıhtıyac duyarsa kendilerini gösterdiler. 39 sayı da yakıstı Rancik'e aslan parçası mubarek :)

rancik benetton trevisodan önce çek ekibi cez nymburkta 3 sezon aralıksız oynadı neden bizdede uzun yıllar oynamasın

Radoslav Rancik'in takımımızda uzun seneler tutulması gerektiğini düşünüyorum. Takımımızın her sezon başında bocalamasının ana sebeplerinden biri, tüm yabancıların baştan aşağı değişmesidir. Geçtiğimiz seneden Antonio Graves'ın kalmasını çok isterdim, ancak maalesef bu oyuncuyu tutamadık. Umarım bu sene Radoslav Rancik ve Simas Jasaitis'i kadromuzda tutabilir ve ilk defa istikrarı buluruz. Bu konuyu gündeme getirmek için ayrıca bir yazı da yazdım:

http://www.sporstudyosu.com/sari-kirmiz ... av-rancik/

Ben Simas da çok büyük potansiyel olduğunu düşünüyorum. Rancik olmasa bile Simas ın kalması taraftarıyım.

Mustafa Kaya' Alıntı:
Ben Simas da çok büyük potansiyel olduğunu düşünüyorum. Rancik olmasa bile Simas ın kalması taraftarıyım.
Jasaitis gerçekten büyük potansiyel ama hücumda sadece şutuyla varolmaya çalışıyor.Geçen sene Gurovicin düştüğü yanlışa düşüyor.Gurovicin fiziksel dezavantajları vardı yaşından dolayı mecburen öyle oynuyordu ama Jasaitiste durum farklı henüz 27 yaşında fiziksel durumu iyi,penetre yeteneğini geliştirmeli ribaund arzusu ve mücadelesi zaten iyi sadece içeriyi biraz daha zorlayarak oynamalı.

Ben de Can Abi ile aynı fikirdeyim. Yüksek bütçelerle oynasak bile sonuçta bütün oyuncularımızı en üst seviyeden seçemeyiz. Bu takım olma konusunda da sıkıntılar yaratır. Her zaman yüreğiyle oynayan ve verilen görevi yapmaya hazır oyunculara yer vardır.

Sıkıyorsa gitsin şu Karşıyaka maçından sonra.

Son basket faulden sonra yerde bir yumruk hareketi yaptı..Hisettirdiklerini hiç bir kelime anlatamaz.