Rancik, Wilkinson, Jasaitis, Darius GİTMESİN !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Bir Taraftar Ricası: Rancik, Wilkinson, Jasaitis gitmesin!

Bu ceza olayından sonra çok kızmıştım Okan Çevik'e... Hatta söylemediğimi de bırakmamıştım... Ancak bir noktada hakkını teslim etmeliyiz... Kendisine Darius Washington, Mike Wilkinson, Radoslav Rancik ve de Simas Jasaitis için çok teşekkür ederim (en azından kendi adıma)...
Eğer başarı istiyorsak bu yabancıların yanına yapılacak iyi takviyelerle gelecek sezon birlik ve beraberlikle yapamayacağımız şey yok... Yeter ki istikrarı yakalayalım...
 
Re: Taraftar Ricası: Rancik,Wilkinson,Jasaitis,Darius gitmesin!

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":g9qygzfu]Darius da gitmesin..
Burada basketbolu öğrendi. Çok faydalı oynamaya başlaldı.[/quote:g9qygzfu]
Cem Akdağ faktörünün bunda çok etkisi var.Cem Akdağ ondan maksimum düzeyde faydalanıyor ve dariusun basketbola bakış açısı değişti sahada dariusun saçmalamasına izin vermiyor.Darius en iyi 6.adam oldu:)
 
hazırlayalım bir pankart adam akıllı başkanımıza gösterelim her maç geliyor nasılsa bence çok etkili olur taraftarın kararlı olduğunu göstermiş oluruz .
 
sene basında wilkinson jasa rancik gitmesin deniyordu,sonlara doğru darius da eklenmiş,eh ii olmus:)
 
Futboldaki Kewell gibi olaya bakmazsak, Bizim için en iyisi Jasaitis, Mike ve Darius'un(2 numara) kalması, Bir Pivot birde guard alınmasıdır.
 
Samet Semiz' Alıntı:
Futboldaki Kewell gibi olaya bakmazsak, Bizim için en iyisi Jasaitis, Mike ve Darius'un(2 numara) kalması, Bir Pivot birde guard alınmasıdır.
Aynen öyle bu sene skor katkısı veren oyuncu az olduğu için Rancik göze çarpıyor.Her maç oldukça fazla atış atıyor ve ısınıyor.Ama seneye iddialı bir kadro oluşturulursa Rancik'e daha az şut imkanı doğacak ve o da kendini göstermek için devamlı atıp ritim bozabilir.
 
yalan değilse wash. antrenmanda potayı kırmış galiba :) artık maçlarda smaç denemez herhalde. daha önce de birkaç kere eleştirilirken bahsettiğim gibi, benim gördüğüm en efektif oyunkuruculardan, inşallah kalır bu sene.
 
Darius'u kontrolsüz diye nitelendiriyordum ancak ciddi anlamda gelişme var bencede kesinlikle takımda kalmalı.Seneye yapacağımız her transferin çok iyi olması şartıyla tabii ki...Pota altına kalın ve kaliteli bir oyuncu onun yanı sıra alınacak türk oyuncularda yine aynen kaliteli olmalı...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst