Rancik, Wilkinson, Jasaitis, Darius GİTMESİN !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adnan Polat masaya yumruğunu vurmalı artık.Adnan Polat isterse 4 yabancıda seve seve kalırlar.Ama Polat'ın kendini göstermesi lazım artık.Madem futbol takımının savaşmamasından sıkılıyo o zaman ayırmamalı bu 4 yabancıyı...SAVAŞMAKSA eğer istediğin şey ayırma bu takımı ADNAN POLAT!!
 
Artık istikrar zamanıdır özellikle böyle Galatasaray ruhu iliklerine işlemiş kaliteli , düzgün , istikrarlı ve terinin son damlasına kadar mücadele eden yabancı bulmamız çok zor eh Kobe falanda gelmiyeceğine göre :) . Adnan Polat inşallah erkek takımına sahip çıkıp bu oyuncuları takımda tutmak için gereken neyse yapar .
 
açıkçası yönetim isterse, gerekli önemi verirlerse şu basketbol şubesine bu 4lüden en az 3ünü takımda tutabiliriz. Darius kalmak istiyor, Rancik-Jasa da kalmak istiyor diye haberler çıkmıştı; bir tek Wilk konusunu bilmiyoruz. Gerekli görüşmeler yapılırsa, hedef artık yükseklerse -ki seneye bütçenin sponsorla 10-15 milyonlara çıkacağı söyleniyordu- kesinlikle bu girişim yapılmalı. İş yönetim ve onların bu şubeye bakış açısında bitiyor bence. İnşallah artık gereken önem verilir Basketbola ve bu aslanlar takımda tutularak, kaliteli takviyelerle zirveye oynayacak takım oluşturulur. Umarın yine hayal kırıklığı yaşamayız.
 
Darius kesinlikle kalmak istiyorum dedi. Jasa ve Rancik'inde gönlü var kalmaya belli. Wilkinson'u bilmiyorum. Haydi be yinetim tut aslan yürekli oyuncularımızı. Sana güveniyoruz Adnan Başkan. Bu şube artık şampiyonluğa oynamalı.
 
gelecek sezon basketbolda bir hedefimizin olup olmayacağı kesinlikle simasın kalıp kalmamasıyla doğru orantılı olacaktır..simas dışındaki yabancılardan çok daha kalitelisini alabiliriz ama litvanya gibi ekol bir basketbol kültürünün en büyük 3 yıldızından birisi şu anda bizde oynuyorki adama bir çok yerden ciddi teklifler yağıyor..öyle yada böyle simas bu takımda kalmalı diğerlerinin alternatifi hatta daha iyilerini kolayca bulabiliriz...
 
Ben mi görmedim, yoksa kaçırdım mı salondayken bilmiyorum. Ama Simas'ın yüzü nerdeyse hiç gülmedi. Elinden geleni tabii ki yaptı, sağolsun ama durumu korkutuyor beni :? Hepsi kalsın inşallah, ama Simas iki kere kalsın!
 
Hepside kalmalı çünkü daha çok işleri var bu takımda.Hepside muhteşem bir sezon geçirdiler.KAREAS gibiler. Yalnız ben Mike'ı en değerli oyuncumuz olarak seçerim :).Çünkü Cemal olayında en çok yük ona bindi sakat olmasına rağmen pota altında tek kaldı taki Fatih gelene kadar.Ama o yılmadı alnının akıyla bu işi başardı çok yoruldu.Ne diyim helal olsun ona.Aldığın parada helal olsun karakterli olmasıda bir başka yönü, ailesinide tebrik ederim böyle bir evlat yetiştirdikleri için.
 
Onur Karakuzu' Alıntı:
yalvarmak mı gerekir bilmiyorum 2 katı verilsin napılırsa yapılsın ama bu yabancılar gitmesin vala açlık grevine girerim :)
Evet sitece açlık grevine girelim bu 4 oyuncumuz için.Hatta Florya'nın önünde tutalım açlık grevini...


:p :p
 
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
Ben mi görmedim, yoksa kaçırdım mı salondayken bilmiyorum. Ama Simas'ın yüzü nerdeyse hiç gülmedi. Elinden geleni tabii ki yaptı, sağolsun ama durumu korkutuyor beni :? Hepsi kalsın inşallah, ama Simas iki kere kalsın!

Maçtan sonra gayet neşeliydi.Adnan Polat'la şakalaştılar falan.Birşeyler dedi başkan.Kalacak inşallah.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst