2010 - 11 sezonu için yapacağımız en önemli transfer dört Aslan Yürekli Yabancımızın kalmasıdır.
Burak Barut' Alıntı:yıllarda Dawkins hikayeleriyle büyüdük basketbolda.Bizim için idöl bir basketbolcu olduğu ve onun ruhundan bahsedilir durulur.
Sanırım 4 tane yeni Dawkins bulduk.Umarım elde tutmak için herşeyi yaparız.2-3 türk transferle seneye bu senenin öcünü alırız almasına da umarım sonrasında tribünler dolar.
Harikasın Emrah baba!!!Emrah Bakın' Alıntı:Seneye 4 yabancının 4'ü de kalmalı...Yönetim bu sesi duymalı...
Ben böyle yabancılar hiçbir takımda görmedim...
Evet, iyi bir araştırmayla belki 4'ünden de daha yeteneklileri takıma getirilebilir...
Ama 4'ünden daha yüreklilerini bulmak neredeyse imkansız...
Biri bile gitse çok üzülürüz, çok ararız bu kesin...
Mike olmazsa Jasa, Jasa olmazsa Rancik, Rancik olmazsa Darius, Darius olmazsa Mike...
İyi oynayan değil sadece oyunuyla, yüreğiyle kendisine hayran bırakan oyuncular bunlar...
Play-off'a kalamasak bile yürekleri yeter...
Eğer seneye basketbola yatırım haberleri doğruysa 2. Yenilmez armada bu dörtlünün üzerine temellenmeli...
Son söz, iyiki varsınız ve biriniz, ikiniz, üçünüz değil, hepiniz birden kalırsınız...
Aynen...Sercan Karabıçak' Alıntı:Bu başlığa ek olarak bende şunu hazırlıycam bir taraftar ricasıdır:Murat kaya,Eren beyaz,Polat kocaoğlu ve Can akın lütfen gitsin,derhal.
Can Akogul' Alıntı:Bu dev yürekli yabancılarımız için en azından bir pankart hazırlamalıyız. Onları seneye de burda görmek istiyoruz!