Rixos Cup 12-16 Eylül Antalya

Bizim için önemli olan kişiler değil GALATASARAY dır. Biz başka takımların taraftarlarına benzemeyiz. Kim bu takımın oyuncusuysa bizim için en iyisi odur ve sonuna kadar arkasındayız. İyi bir oyun sergileyemez ise zaten yöneticiler gönderir ve daha iyisini alır. Biz GALATASARAYIZ unutmayalım arkadaşlar.

Buradaki ve diğer forumlardaki yorumları okuyunca gözlerime inanamadım. Yahu farkında mıyız, bu takım daha tam kadro idman yapma fırsatı bile bulamadı. En önemli oyuncularından biri kadroda yoktu ve Ender-Göksenin-Macvan-Furkan milli takım kampından yeni döndüler. Efes dediğimiz takımın bütçesi bizi üçe katlayacak neredeyse, Sinan yoksa Gordon var, Vujacic var, Doğuş var, var oğlu var. Bizdeyse bu bolluk yok. Hakemin de canımıza okuduğu ve yalnızca iki sayıyla kaybettiğimiz bir maçta bu kadar karamsarlık fazla bana göre.

Ayrıca yine genel olarak gözlemlediğim, ufacık bir olumsuzlukta Ergin Ataman'a laf sokmalar almış başını gitmiş. Ergin Ataman silahı yönetimin kafasına dayayıp bu göreve gelmedi abiler. (Üç kupalı efsane bir sezonun ardından Avrupa'dan bir takımın başına geçip rekabeti az bir ortamda keyfine bakabilirdi ama çok daha yüksek bütçeli rakiplerle savaşmayı seçti). Oktay hocayı gönderen de, Ergin hocayı getiren de belli. Ayrıca Oktay hocayı da Ergin hocayı da aynı anda övmek yasakmış gibi yazıyoruz bazen. Şaşılacak şey. İki koçun da Türk basketbol tarihinin en önemli isimlerinden olduğunu kabul edip, her iki ismin de hakkını vermek zor olmasa gerek.

Oldukça iyi bir turnuva geçirdiğimizi düşünüyorum. Hawkins ve Gordon'un liderliği, Göksenin ve Engin'in enerjisi en önemli kazanımlarımız. Macvan, Cenk ve Ersin'in şut seçimleri hatalı ve şimdilik çok istikrarsızlar ama zamanla düzelecektir. Ergin hocaya ve takımımıza güveniyorum.

Bu arada, yarınki üçüncülük maçını verecek kanal var mı? Ntvsporun yayın akışında gözükmüyor.

Ergin ataman bu işi başaracak buna en çok inanlardan biri benim..

Ama eleştrim şu bu tip konularıda hocaya güvensem inansamda eleştririm.

Sertaç 2-3 yıldır burda ve en ufak ilerleme yapamıyor o zaman neden kadroda tutuyoruz.

Takım idman felan yapmadı ama Macvan ve Gordon hepimiz için biraz soru işaretiydi zaten. Antreman yapmasa da Macvan'ın ağır oluşu istikrarsız şutları Gordon'un yine şutu ve düşük verimliliği büyük soru işaretleri getirdi. Açıkçası ben bu 2 oyuncudan ışık alamadım.

Bugün Beşiktaş ile yapıcağımız maçı yayınlamıyor ntvspor.Azizin uşağı tezahüratı etki etmiş anlaşılan.

emre bey vermesinler çok lazımdı. Ntvspor ve lig tv hakkında fikrimiz değişmeyecek bunu öyle bilmemeliler ntvspor özellikle bu gerçeği inkar etmesin.

Şimdi efes maçının tekrarını seyrediyorum cenk topu aldı gidiyor ermal o kadar net faul yapıyorki hakem vermiyor dönüyor teknik faul yiyoruz.

Takım iyi günde değildi şu maçta domercanta o kadar ihtiyacımız vardıki genelde atışlarda sıkıntıya düştüğümüzde onları ayağa kaldıracak coşturacak winnwr oyuncuya o kadar ihtiyaç vardıki.

Adamlarında potaya neredeyse her şutu basket olmuş.

Cenk akyola bakıyorum savunma yönünde çok zayıf.

Israrla diyorum 1 tane uzun güçlü skorer bir yerli lazım sen elindekini kaçır şimdide eksikliğini hisset. Bu arada ship ne oldu gittimi.

Basketbol federasyonu seçimleri yaklaşıyor ve seçimlerde galatasarayın ali doğanı desteklediği tazı haberler çıkıyor acaba bu efes maçı bir ültümatonmu efes turgayımı destekliyorki efese bu kadar hakem desteği olurmu acayip kararlar ve bizim basketçilerin yanından geçse rakip oyuncu temas olmazssa bile faul veriyorlar.

Basketbol federasyonu seçimleri yaklaşıyor ve seçimlerde galatasarayın ali doğanı desteklediği tazı haberler çıkıyor acaba bu efes maçı bir ültümatonmu efes turgayımı destekliyorki efese bu kadar hakem desteği olurmu acayip kararlar ve bizim basketçilerin yanından geçse rakip oyuncu temas olmazssa bile faul veriyorlar.

20 yıllık şaibeli dönem bu seçimlerde büyük ihtimal sona erecek, burada en ironik olanı ise bunca yıldır Turgay Demirel federasyonundan nemalanan takımların Ali Doğanı desteklemesi, hakemler ise dediğiniz gibi bir felaketti ve hatalar aynen devam ediyor, geçen sezonda çok kötülerdi. Ali Doğan'ın bir TV'de katıldığı programda yaptığı açıklamalarda Milli Takımda gerçekten bazı problemler yaşandığını gözler önüne seriyor..

Daha 2 ay öncesine kadar en iyi yerli rotasyonu bizde derken, şimdi yetersiz diyoruz. Değişen tek şey İlkan'ın gitmesi.
Ya 2 ay önce yanılıyorduk ya da şimdi yanılıyoruz.

Daha 2 ay öncesine kadar en iyi yerli rotasyonu bizde derken, şimdi yetersiz diyoruz. Değişen tek şey İlkan'ın gitmesi.
Ya 2 ay önce yanılıyorduk ya da şimdi yanılıyoruz.

Yetenek bazında tabii ki en iyi yerli kadrosu bizde ama mevcut performans durumunu göz önüne aldığımızda biraz geride kaldık gibi. Gerçi Ergin Hocanın daha çok yabancılar üzerine takım kurduğu da bir gerçek. Ben takımı beğendim her gün maç yaptılar neredeyse son maçta da Anadolu Efes'e son topta yenildik. Biraz acımasız yorumlar da yapılmıyor değil. Takım sabah kalk maç var salona git oyna dön yat maç var kalk oyna yolculuk otele git kalk maç var maça git oyna dön yat kalk maç var salona git oyna :) Ben yazarken yoruldum oyuncuları düşünün siz..

Ilkan kim ya...Tencerenin kapağı yuvarlandı layığını buldu.Bjk ye gitse üzülürdüm,en azından Ülkere gitti dengini buldu..Mehmet Okur veya Zaza Pachulia dan biri olmassa transfere gerek yok..Memo eğer rotasyon oyuncusu olmak istiyorsa senelik 700 bin doları kabul ederse buyursun gelsin..Yoksa transfere gerek yok..Sertaç için ise,tek kelimeyle 2-3 seneye kadar Haccettepe veya Selçuk Üniversitesinde kendisini göreceğiz gibi duruyor...

Bugun Ergin ATAMAN'ın erman'a karşı nasıl ezici ustunluk sagladigini(hazirlik macida olsa-taktik,oyunu yonlendirme vs..) Daha iyi gorecegiz..Benim için Aydın Ors'ten sonra Ergin Ataman daha sonra Bogdan Tanjevic sonrasında da Oktay Mahmuti gelir siralamaya sokacak olursam Turk Basketbol tarihinde..

Oktay Mahmudimiz bugün Banvit karşısında 4 eksiğiyle ilk kupasını kazanacak , tebrikler Oktay Başgan

Cenk,Macvan potaları dövecek dövecek. bu taraftar yönetime sövecek sövecek,

maçtan haberi olan yokmu? Bu ntvspor'u anlamak mümkün degil.. Grupların traş maçlarının hepsini yayınladılar, üçüncülük maçını yayınlamıyorlar.. Acil maçtan haber bekliyoruz..

86-77 yendik 3.olduk

6 Doğukan Sönmez - Oynamadı
7 Göksenin Köksal - 20:21, 7 sayı, 1 ribaund, 1 asist, 1 top kaybı, 1 top çalma, 3/6 şut
8 Can Korkmaz - 05:19, 3 sayı, 2 ribaund, 1/2 şut
14 Engin Atsür - 28:17, 9 sayı, 2 ribaund, 5 asist, 1 top kaybı, 2/6 şut
15 Sertaç Şanlı - Oynamadı
17 Cenk Akyol - 23:46, 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 1 top çalma, 6/9 şut
19 Furkan Aldemir - 18:54, 14 sayı, 12 ribaund, 2 asist, 1 blok, 6/9 şut
21 Boniface Ndong - 16:49, 7 sayı, 2 ribaund, 1 asist, 1 top kaybı, 2 blok, 3/4 şut
25 Milan Macvan - 18:33, 2 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 1 top kaybı, 1 top çalma, 1/6 şut
33 Ender Arslan - 14:44, 1 ribaund, 3 asist, 0/4 şut
34 David Hawkins - 27:33, 20 sayı, 1 ribaund, 5 asist, 1 top kaybı, 3 top çalma, 8/13 şut
35 Ersin Dağlı - 25:44, 10 sayı, 6 ribaund, 4 asist, 1 blok, 4/10 şut

1. Çeyrek: 28-19
2. Çeyrek: 24-18 (52-37)
3. Çeyrek: 20-20 (72-57)
4. Çeyrek: 14-20 (86-77)

Şampiyonluk bizim hakkımızdı ama efes maçında efese değilde hakemlere yenildik . Kadroya hep ısrar ediyorum bir tane uzun kuvvetli ve skorer bir yerliye ihtiyacımız var .

Sertaçı mutlaka gönderelim kiralıkta değil ben onun beko basketbol liginde oynayacak kalitesi olmadığına inanıyorum.

Bu takım umarın 2-3 kişini eline bakacak duruma gelmez takım halinde kazanmalıyız . Ergin hocaya sonuna kadar güveniyorum.

Neoldu oktay hoca bize karşı yırtmıştı kendini. Banvit şampiyon oldu.

Birde sonuçta biz galatasarayız bize karşı konsantrasyonuda unutmayalım şu bizim kadro atıyorum banvitte olsun banko şampiyon olur bizimkiler birde 2 kere motive olmuş takımlarla oynuyor.

Bir ara 17 sayıya çıkan farka kimse suni demesin..Domercantın gelmesi ile daha ne 10 lar 20 lere farklar çıkacak..Erman Kunterinden nasıl bir coach olduğunu ortaya çıktı..Allahtan sezon başında klubün kapısından içeri sokmadık..Saçma sapan oyuncu değişiklikleri vs. de vs..Banvit Bjk dan ligi üstte bitirir.Demedi demeyin..Ayrıca Sertaç Şanlının 2.lig takımına kiraya verilmesi lazım..Yerli bir Türk oyuncu şart oldu..Mehmet Okur keşke gelse..Macvan ise hala iddia ediyorum ısınma dönemi bitsin,ligde 14 sayı 12 rib luk katkılar verecek düzeye çıkacak..Takım iyi yolda..Bu takımı ne Efes ne de başkası durdurabilir..En fazla zorlanacağımız maç fb maçları olur..