Rixos Cup 12-16 Eylül Antalya

ya bu kadar yanlı yönetim gösteren kaşar bi bayan var hakem nedir bu durum? efes in tüm foullerinde susuyor bizim ufacık temaslarımıza foul çalıo ...

hayatının basketini oynuo vujacic ne atsa girio gözünü kapatsa gircek nasıl iş anlamadım:S bal yaa

cenk akyol transfer olduğunda da söyledim şu an da söylüyorum berbat bir transfer.takımın el freni oluyor resmen kaçırdığı her üçlük potamızda fast-break görüyoruz.savunma konusuna hiç girmiyorum bile.

cenk akyol transfer olduğunda da söyledim şu an da söylüyorum berbat bir transfer.takımın el freni oluyor resmen kaçırdığı her üçlük potamızda fast-break görüyoruz.savunma konusuna hiç girmiyorum bile.

bu cenk'in neyi var bilmiyorum, cenk'e bu kadar katlanacaktık cevher'i neden gönderdik
cevher 5 tane cenk eder bu oyunla portekiz liginde oynayamaz cenk
3 lük kaçırdı 3 kez fast yedik sayesinde aferin
ergin hocayada aferin nedir bu cenk sevdası

İlk yarıyı izleyemedim arkadaşlar. 10 sayı geride bitirmişiz. Durum nedir özetleyebilecek var mı?

Beşiktaş 80-81 Banvit

Tutku Açık:18 Sayı,2 Ribaund
Cevher Özer:19 Sayı,7 Ribaund

Cenk ve Engin'i bize getirenlere teşekkür ederim.

...................................................

Az sonrada Ataman'ı bize getirenlere teşekkür edeceğim

Bu Efes maçı oyuncularımıza çok güzel bir örnek olmuştur. Yorgunluğun etkisi mutlaka var ama temel olarak bütün yanlışlarımızı,hatalarımızı görmüş olduk...

Efesinde ne kadrosu varmış, şuankiler eksik hali. Semih falanda varmış daha.

Geçmiş olsun. Erken havaya girdik, efeste girmememiz gerektiğini gösterdi biz taraftara. Ama bir EL maçı gibiydi. Takımımızı kutlarım iyi mücadele ettiler.

Sasha çok ekstra oynadı. Son anlara doğru iyi döndük ama son topu iyi kullanamadık. Bu turnuvayla belkide herkes alması gereken mesajı almıştır. Yok sayılıyorduk ama şuana kadar Domercant gibi bir skorerimiz olmamasına rağmen, hem Efes'ten, hem de Fener'den daha iyi oynuyoruz. Ha birde; çok fazla şuta dayalı oynuyoruz. Macvan ve Ersin'in daha çok içeriyi zorlaması lazım.

Bu sasha başka maçlarda bu kadar yüzdeli oynuyor mu? Geçen sezon EL grubunda gene bize ekstra oynamıştı.

Eski mesajlara bakıyorumda Cenk,Engin,Göksenin falan yerli rotasyonumuz çok çok iyi diyenler maç biter bitmez sallamaya başlamış.Gelen galibiyetlerden sonra bir kelime yazmayanlar yenilgiden sonra 5 sayfa yazmış HELAL OLSUN size be HELAL !

Hawkins potaya gitse maçı alacaktık ve yazdığınız mesajları cevapla yerine vazgeçe basıp silecektiniz buda belli oldu.

Büyük büyük merakla bekliyorum sallamaları.

Alabileceğimiz bir maçı verdik biraz da şanslıydı Efes. Macvan,Ersin,Furkan,Cenk,Engin daha istediğimiz seviye de değil. Şu açık bir gerçek ki yerli kalitemiz kötü. Vujacic gerçekten çok ekstra oynadı geçen sene EL maçında da Savanovic böyledi /:)

3 maçtır uzunlara tek pozisyon hazırlamamıza rağmen Hawkins ve biraz da Gordon ve Göksenin ile bu maçların ikisini kazanıp birini de kılpayı kaybettik. Sevinsek mi üzülsek mi bilemedim. Macvan ın ayak çabukluğu Songaila dan hallice, Ersin çok çakılı oynuyor, Ender desek topa hala bomba muamelesi yapıyor ve Tutku gibi aklıbaşında ve takımı oynatabilen iki Türk guard dan biri varken nasıl takımda kalabildi yine şaşmak lazım.

Efes in de hakkını verelim. Vujacic balonu bile antrenman şutları sokaraktan maç bitirdi resmen. Onların da ciddi sıkıntı ve uyumsuzlukları olmasına rağmen Semih-Barac-Ermal üçlüsü karşısında Furkan biraz hafif kaçıyor.

Geçtiğimiz yıl Lakovic ve Shumpert gibi takımda delik açan oyuncuların arkasında paslanıp hakettikleri süreyi bulamayan Cevher ve Tutku bu sezon kadroya alınmalıydı. Defalarca kez İlkan yerine Cevher kalmalı ve İlkan en az bir yıl daha kiralanmalı diye yazmıştım daha önce. Umarım önümüzdeki aylarda keşke demeyiz. Yine de Domercant ın gelişiyle başta Hawkins olmak üzere takım çok rahatlayacak. N'Dong hele birkaç antrenmana çıkıp alışsın çok daha iyi olacağımıza şüphe yok.

Cenk'e daha ne diyeyim Hawkins sana son topu çıkardı sen niye oradan müsaitken atmıyosun 1 sn kala Gordon'a çıkarıyosun . Sanki 5 tane 3 rastgele 3 lük sallayan hele hele üçünde fast yiyip ekstra 6 sayı yememize sebep olan sen değilmiydin.
Cenk allah aşkına Uganda'ya git