Rixos Cup 12-16 Eylül Antalya

4-5 rotasyonu kesinlikle sayı olarak yetersiz. O bölgedeki oyuncular çok kaliteli olmasına rağmen. İlkan olsan süre alamazdı yorumlarına da katılmıyorum. Ben acaba milli maçlarda başkasını mı seyrettim. Yerli rotasyonunda çok yararlı olurdu kesinlikle. Süre alamazdı yorumlarını duygusal buluyorum.
Erhan Bey ne duygusalı Allah aşkına İlkan iyi oyucu rakibimize gitti diye oyununu kötüleyecek değilim ama 4 tane çok kaliteli uzunumuz varken süre alması zordu ne yapacağız yani maçlarda 15 er dakika mı oynatacağız oyuncuları fazla rotasyon iyi değildir oyuncuları soğuturuz ki koçumuzda böyle düşünüyordur bence. 12 kişilik rotasyonla oynamak mantıklı değil.

pota altında ne gibi mi eksiklik gördüm.1-3 kulvarda oynayacak bir takım için 4 kişilik rotasyon bence dar.2-n dong ve dudley her ne kadar kalite anlamında yeterli olsalarda yaş bakımından bu tempoyu ne kadar sürdürürler soru işareti.3-olası bir sakatlık durumda pota altını düşünemiyorum.4-furkanın henüz yeterli seviyede olmayışı endişe verici.yeterli oldmu bilmiyorum ama
Sezon ortası transfer yapabiliriz sakatlık durumunda. Geçen sene o yaşlı Dudley üç kulvarda oynadı hiç bir şey olmaz. Furkan şu an fena seviye de değil daha da geliştirecektir kendini.

Hadi trasnfer yaptık diyelim zaten piyasa da iyi yerli uzun yok, genç bir isim alınabilir ona itirazım yok.

Öncelikle dün Gordon serkana resmen beyin bedava. dedi :D Şuan oynanan mactada Lucas Gordonun bızdeki kadar insiyatif almadıgını yada alamadıgını goruyorum takımdan ötürü yerine aldıgımız Gordonumuz onu aratmıcak inşallah :)

Geçen gün de demiştim Beşiktaş iyi takım olmuş, Serhat ile birlikte Dasic ve Markota'da katılınca daha da iyi olacaklar gibi görünüyor, Cevher Ve Tutku'da iyi oynuyorlar özellikle Cevher bizde bulamadığı rahatlığı Beşiktaş'ta bulmuş gibi çekinmeden atıyor ve de yüzdeli oynuyor.

Efes pestil gibi şu an.Oktay hoca 2 dakikadır haşlıyor takımı.Fazla sorgulamamak lazım bu turnuvadaki halleri;geçtiğimiz sezona yaptığımız girişi yapmak zorunda olan bir takım yok bu sezon.Turnuva fazlasıyla güzel oldu.Açlığın da etkisiyle konuştukça konuşası geliyor insanın ona lafım yok. :)

Cevher çok iyi oynuyor demekki kim nerde rahatsa orda iyi oynuyor cevher bjk dışında başarılı olama pek çünkü orada çok rahat.

Oktay hoca efeste başaramayacak onun oyun felsefesine uymayan bir takım var hiç savunma yapamıyorlar. Cevher devamlı 3 lük atıyor.

Okatay hoca şunu unutmamalı seyirci desteği çok önemli . Oyuncular arasında ilerki günlerde sıkıntı çıkacaktır çünkü galatasaray seyircisi oktay hocayı seviyordu ve bu ona kalkan oluyordu ama efeste seyirci yok ona kalkan olacak unsur yok oyüzden işi çok zor.

Şu seyrettiğim maçlara bakarak ligin en kalite kadrosu bizde bence.

Uzun süre izlediğiniz bir basketbol maçını ''posası çıktı aklındakilere dön'' diyerek bırakırsanız maç yüzde 80 ortaya gelir.

beşiktaş sessiz sedasız dikkate deger kadro kurdu derken tam olarak bunu kastetmiştim.yalnız jerrels'a ayrı bir parantez açmak gerek zira bu sezon erman hoca'nın ona fazla katlanacagını sanmıyorum.takım arkadaşı olsam dayak manyagı yaparım yeminle..

edit: vidmar'ın boyalı alan savunması muazzam. hücumda tutku ile birlikte de bir seviye yukarıya çıkacak

2. edit: vidmar takip smacıyla maça noktayı koydu :)

teee transfer sezonu başında söylemiştim vidmar bizim takımımıza kazandırılmalıydı...

Efesin bu kadro ile basarili olmasi zor gorunuyor kerem ve farmarin oldugu ortamda gordon cok fazla etkili olamaz ama yine de kerem gonlum semih erdenin gelecegi unutulmamali

efes-beşiktaş maçı düşündüğümden daha keyifli oldu
daha çok erken ama
birincisi efesi gözümüzde çok büyütüyoruz
iki beşiktaş sessizce kaliteli bir kadro kurmuş
ama 1 ve 5 numaralarda çok zayıflar

Salon çiçek gibi.Tıklım tıklım,denizli kumlu güneşli bölge için olabildiğince sarı kırmızı.
Erwin kardeşimize Ekim 15'e kadar müddet.O şutlar girecek,eskiden nasıl giriyorsa öyle girecek.Lyday 2003'teki seriyi hatırlatıyor,Fenerbahçe'den sonra bize de 31 atabilir. :)