Al biletini git Çin'e kral ol orda .Yeteneklisin falan da bu fizikle iyi şutu olmayan adamı yaşatmazlar EL'de ne sen yorul ne de biz .
Demekki neymiş. NBDL'de, Filipinlerde cevherler yokmuş.
Orda oynayan en iyi adamı aldık sözde. Attığı sayılarda bile daha kolay sayı opsiyonları görmüyor...
Kendini hiç geliştirmiyor. Oysa yeteneğinden kimsenin şüphesi yok. Fiziği de çok önemli değil bence, Dixon'da da fizik yok, ama euroleague'de belli bir çizgisi var...
İlk izlediğim hazırlık maçında beğenmiştim oysa. Ama o kadar bencilki, takımda olması fayda değil zarar veriyor...
Bir oyun kurucu asla ilk 10 topun 6'sını kendisi kullanamaz. girsede kullanamaz...
Bir an önce gönderilmeli. Takıma zarar veriyor. Yerine 100.000 USD'lik bir oyuncu kurucu dahi daha çok fayda sağlar...
Serbest atış atamayan bir oyun kurucu. 2017 ye girmeden ben bir yaşıma daha girmiş oldum. Air ball atan oyun kurucu mu olur Allasen?
Ben de performansından memnun değilim ama şu airball olayını eleştirmeniz çok saçma bence. Lebron da her sezon bir tane airball serbest atış atıyor. O zaman Lebron da bıraksın basketbolu.
Güzel kardeşim Bırakalım Nba i. Burası eurolegue. El de kaç tane oyun kurucunun bir değil iki değil airball attığını gördün sen. Oyun kurucu dediğin adam topla ilk buluşan adam en çok faul yapılması muhtemel ve serbet atışının bir takım da en güvenilir ve isabetli olması gerek adam. Tabiki eleştirilecek. Ribaund almayan Pivotu da eleştirmeyelim eleştirilmesi çok saçma mı diyelim ?
Ben nba çok takip etmem. Açıkçası James ın de hiç airball attığını ne duydum ne gördüm velev ki atsın bak Lebron la russ smith i aynı cümle için de karşılaştırma yapmak tan hicab duyarım şahsen.Ayriyetten james ne alaka ? bahsettiğin isim oyun kurucu olur anlarım da şimdi bu örnek ne anlamadım ki.
Yalnız siz faul atamamasını(yüzdesini) eleştirmiyorsunuz. Siz airball atmasına takılmışsınız. Faul yüzdesi bu kadar düşük bir oyun kurucu olmamalı derseniz kısmen katılabilirim ama bir oyuncu bir kez serbest atıştan airball attı diye bu kadar eleştirileniz.
https://youtu.be/fR0VUJN0O4A
Demekki neymiş. NBDL'de, Filipinlerde cevherler yokmuş.
Orda oynayan en iyi adamı aldık sözde. Attığı sayılarda bile daha kolay sayı opsiyonları görmüyor...
Kendini hiç geliştirmiyor. Oysa yeteneğinden kimsenin şüphesi yok. Fiziği de çok önemli değil bence, Dixon'da da fizik yok, ama euroleague'de belli bir çizgisi var...
İlk izlediğim hazırlık maçında beğenmiştim oysa. Ama o kadar bencilki, takımda olması fayda değil zarar veriyor...
Bir oyun kurucu asla ilk 10 topun 6'sını kendisi kullanamaz. girsede kullanamaz...
Bir an önce gönderilmeli. Takıma zarar veriyor. Yerine 100.000 USD'lik bir oyuncu kurucu dahi daha çok fayda sağlar...
Beyfendi oyuncu kötü oynuyor olabilir, yetenekleri kısıtlı olabilir veya başka oyunsal sıkıntılar olabilir. Ama Ergin hoca koçu olarak adamına yani oyuncusuna bu şekilde, çok büyük bir disiplinsizlik yapmamış ise, rezil kelimesini kullanamaz. Memnun degilim der gecer gidersin.
Bu sozlu yaptigi ayip, daha once gene kontrolü kaybettiği zaman yaşanan Göktürk hadisesi gibi. Orda da çocuğa tokat atmıştı yok yere.
Russ Smith tam bir ay önce euroleague'in en iyi guardı olacakken şu anda neden rezil deniyor hoca bir zahmet bunu açıklasın.
Dün gece ki güzel oyun planı ve doğru müdahaleleri yanında gene çok çiğ ve ayıp açıklama ile ne hedefliyor anlamak güç. Oynatmasın adamı kardeşim kötüyse, ama rezil falan sen kimsin kendi oyuncuna bu şekilde hitap ediyosun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Koç artık kazanmaktan çok uzak. Oyuncuya yaklaşımı da sonrası açıklamaları da bu yaşta yabancı ülkeye gelmiş bir oyuncuyu kazanmaktan çok uzak.Şunu bilir şunu söylerim ki bu seneyi çöpe atmak istemiyorsak bu oyuncuyu kazanmamız gerekiyor.
En başından beri kazanılması gerektiğini söylüyorum ama Ataman'ın da kazanabileceğine karşı zerre kadar inancım yok.Defalarca söyledik bir adamı 3 dakika 5 dakika oynatarak kazanamazsın ve daha da önemlisi ilk hatasında sürekli çıkararak da kazanamazsın ve Koç ısrarla ikisini de yapıyor ve açıkçası kazanmak istediğini de düşünmüyorum.fener ve Real maçlarında adapte olmaya başladığını bence gösterdi ama bir oyuncuyu ilk 5 başladığı ve 4 sayı 2 ribauntla iyi giriş yaptığı bir maçta 3.dakika 21.saniyede ilk hatasında kenara alıyorsan ya bunda bir art niyet vardır ya da Koç psikolojiyi ve kontrolü tamamen kaybetmiş demektir.Şunu bilir şunu söylerim ki bu seneyi çöpe atmak istemiyorsak bu oyuncuyu kazanmamız gerekiyor.