Russ Smith

Dün Trabzonspor maçını izlemeye gelmedi. Instagram profilinde Galatasaray formali fotoğraflari silmiş artık gitti Ergin Hoca sağolsun bakalım yerine kimse gelecek mi yoksa böyle devam mi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maçta vardı sanki ve eğer giderse faydalanamadığımız için kaybeden Galatasaray olacaktır.Ergin Ataman bir oyuncuyu daha öğütmüş olur eğer giderse..Umarım kendisi değil de asıl gitmesi gereken Ergin Ataman gider biz de kendisinden bir şekilde faydalanırız.

Maçta vardı sanki ve eğer giderse faydalanamadığımız için kaybeden Galatasaray olacaktır.Ergin Ataman bir oyuncuyu daha öğütmüş olur eğer giderse..Umarım kendisi değil de asıl gitmesi gereken Ergin Ataman gider biz de kendisinden bir şekilde faydalanırız.
Giderse degil gitti. Dun daye ve diebler kenardaydi tv baya gosterdi russ yoktu.

Giderse degil gitti. Dun daye ve diebler kenardaydi tv baya gosterdi russ yoktu.

Gittiyse de eğer Galatasaray kaybeder, bu Ergin Ataman'ın faydalanamadığı kaçıncı oyuncu..? Doğru düzgün şans vermeden oyuncu göndermeye çalışarak, oyuncuya mobbing yaparak olmaz bu işler..Bu kadroyu kuran ve bütün bu durumlardan sorumlu olan kendisiyse,ki öyle hesabı da kendisi vermeli..Böyle mobbing yaparak oyuncuyu medyanın önüne atarak koçluk yapılmaz

Maça gelince,siz çok eminsiniz maçta olmadığına ama maçtaydı ve eşofmanlı değildi.

https://img-gs.mncdn.com/newsgallery/7108d93d3afb41be9e4b610fa9f84032.jpeg

Per 40 min. istatistigi bir oyuncunun skor uretme kapasitesini isaret eder ama iyi oyuncu, takima katki saglayan oyuncu oldugunu gostermez.

Birincisi, 5 maç ve bu 5 maçta alinan surenin azligi, istatistigin kullanimini sakincali hale getiriyor, az sure iyiyi de kotuyu de abartili sekilde gosterir, saglikli degerlendirmek için surenin uzamasi gerekiyor, atiyorum 1,5 dakika garbage time oynayan oyuncu 2 sayi atarsa kagit uzerinde 40 dakikaya vurunca 50 sayiya ulasiyor.
Ikincisi, bu istatistige hangi verilerle ulastigi onemli: bu surede yuzde 18 uçluk ve 1as/1tk orani tutturmak bir guard için hiç iyi bir veri degil. Her topu kullandiysa veya kendisi disinda takim bir sey uretemediyse 40 dakikada ortalama 33 sayi uretmek hiçbir sey ifade etmez.

Ha Russ hocanin iddia ettigi kadar kot mu veya bulundugumuz durumda ana sorumlu mu? Kesinlikle degil. Ama o da ayri bir mesele.

Avrupaya ayak uyduramadi belki ama ergin hocanın tum suçu bu oyuncunun ustune yıkmaya çalışması bence cok büyük yanlış. Doğru düzgün sure vermedin ilk hatasinda oyundan aldın. Bence yeteri kadar fırsatı olmadı kendini gostermek icin. Ayrıca Avrupa'ya EL'de başlaması da kotu oldu bence daha alt bi ligden başlasa russ smith icin daha iyi olabilirdi.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu oyuncuya Ergin Ataman tarafından yapılan terbiyesizlik ne kadar büyükse, ona bu tip haddini aşan açıklamalar yaptıran yönetim aczi o kadar büyük. Az biraz ağırlığı olan yönetici olsa o dakika gönderilmesi lazımdı Ataman'nın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[video=youtube;mXJkMlJF3KE]https://www.youtube.com/watch?v=mXJkMlJF3KE&feature=youtu.be[/video]

Güle güle Russ Smith diyebiliriz sanırım.

Hayatında hiç oynamadığın derecede sert ve sistem üzeri bir arena'ya attılar ve buranın en iyisi olacaksın dediler sabretmeden geliştirmeden 2 basın toplantısında sattılar. Suç senin değildi Russ. Yolun açık olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer dönemi, kötü EL başlangıcı, savunma problemleri falan hepsi anlaşılabilir, "hata yapılmıştır" denilerek yine bir şekilde geçiştirilebilir, en azından "koçun bu kadar kredisi var" denilir ama Russ'a yapılan muamele ve bir takım maç sonu açıklamalar izah edilemez.
Açıkçası Russ'u bu şekilde göndermektense Russ ile başarısız olmayı yeğlerim.

Russ Smith'in maruz bırakıldığı duruma kesinlikle karşıyım ama yarın yerine bir guard gelip te aşı tutar da Eurolig'de galibiyetler almaya başlarsak eğer havamızın da değişeceğini düşünüyorum.
Tamam bunun sadece bir guard değişikliğiyle mümkün olmadığını biliyorum ama Ataman'ın istediği başından beri onun düşündüklerini uygulayabilecek bir guard dı.

Russ'a yeterli desteği verdi mi? Hayır.
Çok fazla oynattı mı? Yine hayır
. Bundan Russ'ın başarılı ya da başarısız olup olmadığını söyleyebilir miyiz? Yine hayır.

Ataman Russ'a karşı sabırlı da olamadı. Ama bizde olamayacağını gördü. (Artık idmanlardan mı, maçlardan mı? bir yerden)
Russ bence başka bir takıma gidince başarılı olabilir. Ama bizde şu ortamda başarılı olması çok zor.Çok baskı altında. Hoca tarafından neredeyse aşağılanıyor. O yüzden hem onun için hem de bizim için en doğrusu bu takımdan ayrılması. En azından Ataman varken. Ataman'ın olmadığı takımda çok daha faydalı olacaktır.

Ya da Ataman ayrılmalı Russ takımda kalmalı. O zaman bizde de faydalı olabileceğini düşünüyorum ama o da zor ihtimal.
Olay tam bir Russ Smith- Ataman savaşına dönüştü. Win-lose durumu.

russ'a yapılan haksızlıklar bir kenara, acaba onu böyle çirkin bir şekilde takıma küstürmektense belli bir bonservis karşılığında herhangi bir avrupa takımına satabilir miyiz? fener'in emir'e yaptığı gibi parasının bir kısmını biz ödüyor oluruz, bir kısmını da alacak yeni kulüp öder. hem biz ondan kurtardığımız parayla arroyo veya işimizi görebilecek herhangi başka bir oyuncuya yürürüz, hem de bu etik dışı muamelenin bir sonu gelir. eurocup seviyesinde, hiç olmadı champions league seviyesinde kendini bulabileceğini düşünüyorum russ'ın. bu şekilde herkes mutlu olur.

Haksızlığa uğradığı çok doğru bir kanı fakat kendisi de avrupanın en yüksek derecesinde hiç pişmeden oynaması ya da bunu kabul etmesi bence kendi yanlışıydı.Eurocup seviyesinden başlarsa belki bir yerlere gelebilir ama ben Nolan gibi gözden kaybolacağını düşünüyorum.

Beyler bu adam asgari ücrete falan basketbol oynamıyor ayık olun.

Fiziği, fundamentali, basketbol zekasıyla oldukça yetersiz bir oyuncuydu. Menajerini takdir ediyorum ama orası ayrı.

Saha kenarındakinin de tez zamanda gitmesi dilegiyle.