1'e 5 hücum etmesi alışkanlıklarıyla ve henüz adapte olamamasıyla ilgili bişey,Errick de adaptasyon sürecinde çok kez yapıyordu bu hataları.
bugün hem daha özveriliydi savunmada ve genel oyunda hem de ilk aldığı topta direkt içeri dalmaya çalışmadı çok fazla,yani durum adaptasyon sorunuyla ilgili.Hep söylediğimiz gibi bu adam yeteneksiz bir adam değil, ya da biçok arkadaşın söylediği gibi ne hızı yaa, çok kötü bir oyuncu yaa denilecek bir oyuncu değil.
Bu takımın birinci sorunu da Russ Smith değil, savunma ve maalesef coaching
O yüzden de hep söylediğim gibi maalesef ki bir koç değişikliği elzem, koç değişikliği bile bişeyleri tam olarak çözmeyebilir, çünkü takım kimyası da hiç iyi değil.
Bu takımı kuran Ergin Ataman olduğuna göre bu konuda hesap vermesi, devam edecekse bişeyleri düzeltmesi gereken de kendisi ama ben mümkünse yeni bir sayfa açılması taraftarıyım.
tabi ki toparlanmak adına oyuncu takviyeleri de gerekecektir ama bence bu takviyelerin bir koç değişikliğinden sonra yapılması daha mantıklı olur.Gerçi ben koçun istifa edeceğini filan da sanmıyorum ama bence etmeli.
Schilb ve Emir in oyun aklı var, Diebler in da şutu var da ne olmuş? Değişik hareketler falan da yapıyormuş güya? Daha mantıklı eleştiri lerde bulunmanızı rica ediyorum..Ben bu arkadaş kadar şişirilmiş bir oyuncu daha görmedim. Birebirde hızlı, değişik hareketler falan yapıyor ama onun dışında hiçbir özelliği yok ya. Ne şutu var ne oyun aklı var ne oyun kuruculuk var. Topu bile iyi süremiyor. Şu adama 800 900 para verdik birde. Kaçırdığımız guardların listesini yapsak kafamızı dağa taşa sürteriz herhalde. Ama yok ya biz keşfedeceğiz ya hani. Seneye Euroleague'in ondan sonra ki sene Nba'in en iyi kısası olacak potansiyeli var...
Bitmiş Fenerbahçe maçında bir kaç hareket yaptı diye yine herkes tav olmuş. Açıp bakalım isterseniz dün kaç kere 1'e 5 hücum etmiş. Ya her şeyi geçtim dün 13 dakika oynamış 7 şut denemesi, 6'da faul atışı var. Bu faul atışlarını da 3 şut denemesi olarak hesaba katarsak 13 dakikada 10 şut denemiş oluyor yani. Bu performans mı yani umutlandığımız şey?
Kusura bakmayın ama bu tarz oyuncuların kralı Bo McCalebb'dir ve Russ Smith'den 2-3 gömlek daha iyi oyuncu kesinlikle. İşin kötü tarafı muhtemelen o Gran Canaria'da 500K'ya filan oynarken biz Russ'a 900K veriyoruz.