Acilen basketbolu bırakman lazım.
Yönetim tabi ne kadar bir yönetim var ondan çok emin değilim ama transfere pek sıcak bakılmıyor sanırım.Russ Smith'in bugün aldığı dakikalar onun gideceğinin resmiyete dökülmesi oldu.
Ortalama bir hızı var, zaten insanlar delici yazdı diye delici de olmuyor... HaklısınızGayet ortalama bir hızı var. Atıyorum Shane Larkin, Scottie Wilbekin gibi isimler 1.5kat falan daha hızlı, ligimizde Russ Smith'hen daha hızlı minimum 10-15 tane topçu var.Zaten draft sprint testleri de beni doğrular nitelikte.Oyuncu transfer olduğunda birileri hızlı yazdı diye hızlı ve delici olmuyor oyuncu,söyleneni sorgulayarak izlemekte fayda var.Sahada kaldıkları sürede Göksenin daha verimli penetreler yaptı ama Russ Smith delici. Nereden anladın sorması ayıptır delici olduğunu?
Smith'in savunma performansı belliki ne bugün nede ileride koçun ve bizlerin istediği seviyeye gelemeyecek. Ama bugün bu maça özel sanki Dixon'nın karşısında durabileceğini, en azından ezilmeyeceğini hissediyorum. Kendisinden çıkıl(a)mayacağı koçun açıklamaları ile ortadayken kazanmanın yollarını aramaktan başka şansımız yok Tam sahada Dixon'a versede bir görsek; zira videolarında tek savunma artısı topu getiren oyuncuya yaptığı baskı ve top çalmaları. Sahada kaldığı kısıtlı sürelerde bunu yapmadı koç ? Tabi bunları yazarken bugün ratosyana giriceğini varsayıyorum.Koçun sağı solu belli olmuyor.
1'e 5 hücum etmesi alışkanlıklarıyla ve henüz adapte olamamasıyla ilgili bişey,Errick de adaptasyon sürecinde çok kez yapıyordu bu hataları.Russ Smith küçük takımın büyük oyuncusu olabilir ancak. Bu maçta 1'e 5 kaç kere hücum etti , çoğu girdi bu sefer. Maç gelecek bunların hiçbirisini sokamayacak. Bizde zaten atıcı Dentmon var guard olarak şimdi bir de benzer özelliklere sahip Russ'a ne gerek var. Russ'ın yerine savunma yapabilen organizatör bir guard olsa işimize çok daha fazla yarardı.