Russ Smith

Russ Smith'in bugün aldığı dakikalar onun gideceğinin resmiyete dökülmesi oldu.
Yönetim tabi ne kadar bir yönetim var ondan çok emin değilim ama transfere pek sıcak bakılmıyor sanırım.
Ataman maç sonunda bekleyeceğiz demiş.

Russ'a gelince ben hala gömülecek bir oyuncu olmadığına inanıyorum ama çok çaylak 5'e 1 oynamaya çalışıyor, hiç adapte olamamış ama diğer taraftan koç da şans vermiyor, o yüzden de kullanamadığımızı da düşünüyorum.toplamda 43 dakika vererek,ilk hatasında çıkararak oyuncu kazanamazsın.oynatılmadığı için güven kaybı da yaşamış durumda şimdilik pek kazanılabilecek gibi de durmuyor.Ergin Atamanın da söyleminin aksine kafasında bitirdiğini düşünüyorum.

Russ gönderilebilir, bu kısa vadede bir çözüm gibi görülebilir ama asıl yapılması gereken bence koç değişikliği o daha uzun vadeli,net bir hamle olabilir ama Ergin Ataman istifa etmeden hamle yapabilecek bir yönetim olduğunu da düşünmüyorum, ya da bu arkadaşların elle tutulur bir B planı olduğunu da hiç sanmıyorum.

Ataman'ın ikinci smith vakası oldu russ . Bu gün oyuna girdiginde abuk sabuk bir penetre sonrası faul aldı . Hemen sonraki hücumda pleiss'e korkunc bir pas atınca hoca kenara aldı ve russ smith'in Galatasaray kariyeri burada bitmiş oldu ...

Russ Smith bugün çok top kaybı yaptı, Savunmada zaten çok yumuşak, boş şutları da sokamadi zaten. Acilen gitmesi lazım. Bravo koç.. Süper analiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim takımda olmayacak bu çok belli. Ama insanın üzüldüğü konu savunma yapmıyor, zayıf diye gönderip 37 yaşında ki Arroyoyu almamız... Arroyo gelirse ne değişecek; bir kaç aleyop göreceğiz, klas hareket izleyeceğiz, peki yediğimiz sayı, savunma DEĞİŞECEK Mİ?

Bence Fenerbahçe maçı ile su arkadaş bir çıkışa geçecek görüntü pek öyle degilde gelecege umutlu bakmak istiyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dunya da basketbalci olmasi gereken en son adamlarin lideri olabilir kendisi. vitaminsizlikten topu kaldiramiyor ne yazik ki, her turlu dentmon 3 gomlek daha iyi oyuncu bana gore.

Smith'in savunma performansı belliki ne bugün nede ileride koçun ve bizlerin istediği seviyeye gelemeyecek. Ama bugün bu maça özel sanki Dixon'nın karşısında durabileceğini, en azından ezilmeyeceğini hissediyorum. Kendisinden çıkıl(a)mayacağı koçun açıklamaları ile ortadayken kazanmanın yollarını aramaktan başka şansımız yok :) Tam sahada Dixon'a versede bir görsek; zira videolarında tek savunma artısı topu getiren oyuncuya yaptığı baskı ve top çalmaları. Sahada kaldığı kısıtlı sürelerde bunu yapmadı koç ? Tabi bunları yazarken bugün ratosyana giriceğini varsayıyorum.Koçun sağı solu belli olmuyor.

Yetenekli hizida iyi ama son dakikalarda fark olmasaydi o kadarda kolay sayi atmasina izin vermezlerdi.ama kucuk maclarda uzun sureler alirsa bi ihtimal toparlanabilir.ama ben umitsizim.

Gayet ortalama bir hızı var. Atıyorum Shane Larkin, Scottie Wilbekin gibi isimler 1.5kat falan daha hızlı, ligimizde Russ Smith'hen daha hızlı minimum 10-15 tane topçu var.Zaten draft sprint testleri de beni doğrular nitelikte.Oyuncu transfer olduğunda birileri hızlı yazdı diye hızlı ve delici olmuyor oyuncu,söyleneni sorgulayarak izlemekte fayda var.Sahada kaldıkları sürede Göksenin daha verimli penetreler yaptı ama Russ Smith delici. Nereden anladın sorması ayıptır delici olduğunu?
Ortalama bir hızı var, zaten insanlar delici yazdı diye delici de olmuyor... Haklısınız

Smith'in savunma performansı belliki ne bugün nede ileride koçun ve bizlerin istediği seviyeye gelemeyecek. Ama bugün bu maça özel sanki Dixon'nın karşısında durabileceğini, en azından ezilmeyeceğini hissediyorum. Kendisinden çıkıl(a)mayacağı koçun açıklamaları ile ortadayken kazanmanın yollarını aramaktan başka şansımız yok :) Tam sahada Dixon'a versede bir görsek; zira videolarında tek savunma artısı topu getiren oyuncuya yaptığı baskı ve top çalmaları. Sahada kaldığı kısıtlı sürelerde bunu yapmadı koç ? Tabi bunları yazarken bugün ratosyana giriceğini varsayıyorum.Koçun sağı solu belli olmuyor.

Sağı solu belli olmuyor işte.

Russ Smith küçük takımın büyük oyuncusu olabilir ancak. Bu maçta 1'e 5 kaç kere hücum etti , çoğu girdi bu sefer. Maç gelecek bunların hiçbirisini sokamayacak. Bizde zaten atıcı Dentmon var guard olarak şimdi bir de benzer özelliklere sahip Russ'a ne gerek var. Russ'ın yerine savunma yapabilen organizatör bir guard olsa işimize çok daha fazla yarardı.

SEZON BAŞLIYOR

Ataman: "Russ Smith'in gönderilmesi söz konusu değil. Mac planimizda yoktu ancak Sinan sakatlanınca sahada yer aldı. Bugün bize ışık verdi."(TRENDBASKET)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle hızlı ve patlayıcı bir oyuncu değil. Dribling hareketlerini de sakarca yapıyor, sadece driblingini kesip potaya yükseldiğinde seri. Fenerdeki Berk bile daha hızlı.
Hücum esnasında saha dizilişine ve spacing'e bakmadan içeriye dalıyor, sahanın boyutunu, oyuncu mesafelerini ölçmüyor. fener kendisine konstantre olsaydı blok manyağı yapardı. Organizasyon, oyun ve saha görüşü ve savunma özelliklerine değinmedim bile.
Bence küçük takımların büyük oyuncusu da olamaz. Lig sonuncusunun skor lideri olur

Russ Smith küçük takımın büyük oyuncusu olabilir ancak. Bu maçta 1'e 5 kaç kere hücum etti , çoğu girdi bu sefer. Maç gelecek bunların hiçbirisini sokamayacak. Bizde zaten atıcı Dentmon var guard olarak şimdi bir de benzer özelliklere sahip Russ'a ne gerek var. Russ'ın yerine savunma yapabilen organizatör bir guard olsa işimize çok daha fazla yarardı.
1'e 5 hücum etmesi alışkanlıklarıyla ve henüz adapte olamamasıyla ilgili bişey,Errick de adaptasyon sürecinde çok kez yapıyordu bu hataları.
bugün hem daha özveriliydi savunmada ve genel oyunda hem de ilk aldığı topta direkt içeri dalmaya çalışmadı çok fazla,yani durum adaptasyon sorunuyla ilgili.Hep söylediğimiz gibi bu adam yeteneksiz bir adam değil, ya da biçok arkadaşın söylediği gibi ne hızı yaa, çok kötü bir oyuncu yaa denilecek bir oyuncu değil.

Bu takımın birinci sorunu da Russ Smith değil, savunma ve maalesef coaching
O yüzden de hep söylediğim gibi maalesef ki bir koç değişikliği elzem, koç değişikliği bile bişeyleri tam olarak çözmeyebilir, çünkü takım kimyası da hiç iyi değil.
Bu takımı kuran Ergin Ataman olduğuna göre bu konuda hesap vermesi, devam edecekse bişeyleri düzeltmesi gereken de kendisi ama ben mümkünse yeni bir sayfa açılması taraftarıyım.
tabi ki toparlanmak adına oyuncu takviyeleri de gerekecektir ama bence bu takviyelerin bir koç değişikliğinden sonra yapılması daha mantıklı olur.Gerçi ben koçun istifa edeceğini filan da sanmıyorum ama bence etmeli.