Sabri Sarıoğlu

Aynı antrenmanda Semih'in performansı da var. Keklik gibi sekiyor, çok iyi bir şekilde yapıyor. Semih umarım bu sene şans bulur ve kendini gösterir.
 
Sabri'yle ilgili yapılan esprilerden en çok güldüğümü paylaşayım, belki duymuşsunuzdur.
"İbrahim Akın'ın 100.000 Dolara topları dışarı attığını duyan Sabri, sinir krizi geçirdi."
 
Aynı antrenmanda Semih'in performansı da var. Keklik gibi sekiyor, çok iyi bir şekilde yapıyor. Semih umarım bu sene şans bulur ve kendini gösterir.

Sakatlanmasın geliştirsin kendini Uğur. Defans oynayan adamlar çok şanslı bence.Yetenekleri sınırlı olabilir ama geliştirmesi daha kolay yetiler lazım defans oyuncusu olmak için ki Semih oldukça yetenekli bir eleman.Yer tutmasını ve kademesini geliştirsin rotasyona giriverir..
 
Bugün oyuncumuz, maskatumuz, sahadaki biz'in ,Sabri'nin doğum günü,
Bu yeni yaşında ona mutluluk,sağlık,sıhat ve beraberce kutlayacağımız şampiyonluklar yaşamasını, yaşamamızı dilerim.

İyiki doğdun Sabri Reyiz;)
 
[video=youtube;2mQkbbufE50]http://www.youtube.com/watch?v=2mQkbbufE50[/video]

Hastasıyız Reyiz'in :D Ama yine de fazla abartmasan iyi olur :D

Nice senelere has Galatasaraylı...
 
Şaka maka adam 27 yaşına gelmiş ama bizim hâlâ alt yapıdan yeni çıkmış gibi. Ahım şahım yetenekleri olmasa da varını yoğunu bu forma için ortaya koyan ender oyunculardan.
Sağlıklı, başarılı bir futbol hayatı ve vurduğun topların gol olması ümidiyle mutlu yıllar...
 
Sabahleyin sorsalardı Sabri kaç yaşında diye, 22-23 derdim en fazla. Kimi yüzler vardır çok çabuk eskir, kimisi de vardır hiç eskimez...

Bugün doğum günü olduğu için duygusal bakmıyorum olaya. Yakın çevremde her zaman söylerim; Sabri bu takıma lazım diye. Evet kalburüstü bir oyuncu değil asla, yetenekleri de sınırlı ama yüreğinin sınırı yok.

Nice yıllara Genç Sabri.
 
"Depar" deyince aklıma Hüseyin Bolt´tan önce Sabri gelir hep : )

İyi-kötü bir oyuncu olabilir hepsini kenara bırakalım.. Hasan Şaş, Bülent Korkmaz ve ismini yazamadığım diğer değerli oyuncularımız gibi "yürekli" Galatasaraylılardandır Sabri Sarıoğlu. Nice senelere delikanlı...
 
Aileden biri gibi. Yeri geliyor en fazla tepkiyi o alıyor. Ama en çok sevilen adamlardan birisi. Kendisi de bunun farkında ve gıkını çıkarmıyor çoğu zaman. "Sabri"ler her daim bu takımda olmalı.
 

Üst