Sabri'yi çok severdim bugüne kadar. Ama kimse kusura bakmasın. Bir sağ bek oyuncusuna sağ bekin neresi olduğunu öğretilmeye çalışılmış ve hala sonuç alınamamışsa o oyuncu Galatasaray'da oynamamalı. Kazım geçen maç sağ bek oynadı diye kıyamet koptu. Peki bu maç 2. yarı sağ bekte birini gören oldu mu ?
20 yaşındaki Semih ile ortasahadaki Melo ve Selçuk işi gücü bıraktı sağ bekte adam karşıladı. Peki Sabri nerde ? Kamerada yok. (kamera sağ kanadı alıyor komple) Sonra gerizekalı Lig tv spikeri de çıkıp ''melo ve selçuk dönen topları alamıyor diyor.'' Ulan zaten adamlar sağ bek oynadı vardiyalı olarak. Sabri yerine 10 kişi oynasaydık melo geçerdi sağbeke. En azından Selçuk tek de kalsa yerinde oynardı. Ve en azından defansın en sağında bir oyuncumuz olurdu.
Bu günkü mağlubiyetin tek sorumlusu Sabri'dir. İyi oynarsın kötü oynarsın olabilir. Buna lafım olmadı hiç. Hatta ortalarını istiyorsan stadyumun dışına at hiç farketmez. Ama yerini bil be adam yerini. Bütün takım sağ bek oynadı senin yüzünden. Selçuk ve Semih biraz yırtık olsalar soyunma odasında tepene binerlerdi.
Ve son olarak Fatih Terim ; kusura bakma ama oyuncuna aşkla bağlanma. Sabri çıkmasın diye takımın canını okudun. Melo'yu ''Sabrinin açıklarını kapatmaktan ileri çıkamadığı için'' çıkardın. Halbuki keyfinden çıkmıyordu dimi Fatih Terim ??? ben artık bu Sabri inadından bıktım. Takımın canını okuyor çünkü Sabri. Arkadaş kimse masal anlatmasın Sabri'nin son 3 haftada gördüğü desteği kimse görmedi. 2 gol yiyen kaleciler ıslıklanırken , takıma ana bacı küfredilirken Sabri geçen sene el üstündeydi. Lütfen artık bişeyler yapılsın ve Sabri lütfen daha fazla bu takımı yakmasın.
Ve Fatih Terim ; sen benim çocukluk kahramanım olan adam değilsin. Sen bugün maçtan sonra çıkıp pozisyonları değerlendiremedik diyorsan sana yazıklar olsun. Deplasmansa deplasman. Son 3 yıla kadar deplasman diye kim derdi Galatasaray'da. Sanırsın deplasmanda ibb gibiyiz seyirci olarak. Eskişehir'de stadı yakıyordu taraftar. Bursa desen zaten altın günü gibiydi seyircisi. Bursa takımı desen bi boka benzemiyor. Sen bu takıma karşı korkup 3-5-2ye bile dönemiyorsan yazık sana hocam. Hani başka adam olsa anlarım ama sen Fatih Terim'sin. Kendine yakışanı yapmalısın.
Bir de Sercan ve Yiğit transferinde bi tarafımıza haşırt diye girmiş eurolar. Bu gayet ortada. Bu oyuncular Galatasaray'ın futbolcusu olmayı bırakın , Florya'nın çaycısı olamaz. Bakın bu takım ne adamlarla şampiyon oldu. Sağda Cihan solda Orhan. Defansın önünde Saidou

Kocaeli'yi düşürentakımın 2 oyuncusu ve Anadoludan gelme standart bir zenci önlibero. Fransa'da bi sokakta 25 tane vardır. Ama bu 3 adam formasına o kadar saygılıydı ki yeteneksiz oldukları gerçeği hariç hiç bir kötü laf söylenmez haklarında. Çünkü varlarını yoklarını ortaya koydular. Hata yapınca tribe girmediler. Cihan bi ara milli oldu. Saidou tek başına orta sahayı toparladı koca sene. Bi kere dalağını tutmadı , Hagi tarafından beğenilmediği için gönderildiği takımda oynarken. Tepki alanlar oldu Orhan gibi. Ama küsmedi. Taraftar gördükçe arkalarında durdu bu çocukların. Fakat Sercan ve Yiğit , artık üzerlerinde paçavra değil Galatasaray forması olduğunu anlamalılar. Öyle laylaylom kontratı tamamlayıp yatıyım diyorlarsa daha önceki emsallerine baksınlar. '0 yıl önceki versiyonlarınız İstanbul'un ücra semtlerinde kahvelerde okey oynuyor.