Re: Cüneyt Erden'de Sakatlandı
Kötü oldu bu.En verimli adamlarımızdandı.İnşallah maçta sorun çıkmaz
Kötü oldu bu.En verimli adamlarımızdandı.İnşallah maçta sorun çıkmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
1 top kaybı , 2 top kaybı Buducnost maçını kaybederiz. Murat hoca gitsin die yeni bir topic açılır .Arda Öztürk' Alıntı:Kötü filan olmadı kimse canını sıkmasın.
Alican ve Teo bu yükün altından kalkacak kapasitedeler.Şahsen ben kefilim.
1 top kaybı yaparlar,2 top kaybı yaparlar seyirci bi destek çıkar 3. top kaybı hikaye olur rotasyona bir oyuncu daha kazanmış oluruz korkmayın destek olalım gençlere geleceklerimize..
1 top kaybı , 2 top kaybı Buducnost maçını kaybederiz. Murat hoca gitsin die yeni bir topic açılır .[/quote:w8ra026u]Mustafa Kaya' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":w8ra026u]Kötü filan olmadı kimse canını sıkmasın.
1 top kaybı yaparlar,2 top kaybı yaparlar seyirci bi destek çıkar 3. top kaybı hikaye olur rotasyona bir oyuncu daha kazanmış oluruz korkmayın destek olalım gençlere geleceklerimize..
Arda Öztürk' Alıntı:Mustafa Kaya' Alıntı:1 top kaybı , 2 top kaybı Buducnost maçını kaybederiz. Murat hoca gitsin die yeni bir topic açılır .Arda Öztürk' Alıntı:Kötü filan olmadı kimse canını sıkmasın.
Şu Buducnost maçı 2 genç oyuncudan daha önemli mi be kardeşim?
Ki ben maçı kaybetmiyeceğimizide eminim sizde emin olun inanın.