Şaziye İvegin

Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı

Yalnız Ayşegül,ilk yazdıkların tamam biraz abartılıydı,ancak gönderilmesi gerektiğine katılıyordum.Şaziye'nin somurtmasından çok oynadığı oyun(evet tek suçlu o değil)bize fenerbahçe serisini kaybettirdi.Yani önünden geçen topa hamle yapmaması ya da potayla arasındaki boşluğa girmeyip turnike atmaması gibi kritik,maç keybettiren,basit hatalarıda yapan Şaziye'ydi.Şaziye bu kadar şut kaçırmasaydı,feneri yıkan sayıları atsaydı zaten bu taraftarda buna kayıtsız kalmazdı.Kendi yaptı,kendi buldu...

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Ayşegül :)
Eh ben demiştim diyecem olmayacak. Şaziyenin psikolojik sorunları var(dı). Ama Milli takımda istatistikler iyi Maşallah.
Ben diyeyim DEMİŞTİN :)
Ya ama çok da haksız sayılmazdık:)sözlerimin arkasındayım hemen vicdansızlaştım :) Galatasaray formasını taşıyor saygı duymalıydık:) en büyük şikayetim somurtkanlığı ve sanki bu takımda değilmiş gibi tavırlarıydı ama ahh bu fotolar herşeyi değiştirdi :)
Milli takım da sadece Şaziye değil Yasemin Horasan ve Bahar Çağlarda fena değil tabi Milli Takım Bambaşka bir ortam

Acaba Fenerin başkanlık seçimlerinde kime oy verdi..ama pardon oy kullanamazdı milli takım kampındaydı değilmi :)

Serkan Dursun' Alıntı:
Yalnız Ayşegül,ilk yazdıkların tamam biraz abartılıydı,ancak gönderilmesi gerektiğine katılıyordum.Şaziye'nin somurtmasından çok oynadığı oyun(evet tek suçlu o değil)bize fenerbahçe serisini kaybettirdi.Yani önünden geçen topa hamle yapmaması ya da potayla arasındaki boşluğa girmeyip turnike atmaması gibi kritik,maç keybettiren,basit hatalarıda yapan Şaziye'ydi.Şaziye bu kadar şut kaçırmasaydı,feneri yıkan sayıları atsaydı zaten bu taraftarda buna kayıtsız kalmazdı.Kendi yaptı,kendi buldu...
Yok kötü oyununa lafım yok kritik yerlerde kritik hatalar yaptı
Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Bağdat KAYNAK":jvpvmh7n]Ayşegül :) Ama Milli takımda istatistikler iyi Maşallah.

Acaba Ayşegül'ün inanılmaz bir değişime uğraması bunula ilgili olabilir mi ? ;)[/quote:jvpvmh7n]
:)
Neden

Bu kongre üyeliği konusunda emin misiniz arkadaşlar? Ben hiçbir yerde okumamıştım böyle bir şey.

Mesela, Nazlı Güler Fenerbahçe kongre üyesi diye biliyorum; ama Şaziye'yle ilgili duymadım öyle bir şey yani.

Ayşegül Aygün' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":275bxgkp]

Acaba Ayşegül'ün inanılmaz bir değişime uğraması bunula ilgili olabilir mi ? ;)
Neden[/quote:275bxgkp]

Sana sormak lazım aslında.. :) Bu kadar büyük bir değişiklik bana pekte mantıklı gelmedi..

Saadet Unal' Alıntı:
Acaba Ayşegül'ün inanılmaz bir değişime uğraması bunula ilgili olabilir mi ?

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Ayşegül Aygün":17013twc]
Neden

Sana sormak lazım aslında.. :) Bu kadar büyük bir değişiklik bana pekte mantıklı gelmedi..[/quote:17013twc]
Şaziye Karslıya tamam bayılmıyorum ama çok üstüne gittik gibi Tamam kötü oynuyor fbli olduğundan bu daha çok gözümüze batıyor Misal Yasemin Horasan kim çok başarılıydı diye bilir kimse ama göz yumuyoruz neden küçükken de Galatasaraylıymış bu onun kötü oyununda art niyet aramamıza engel. Şahsen benim Şaziye Karslıdan çok yasemin horasanı eleştirmem lazım çünkü Galatasaraylı ve daha çok istekli ve başarılı olması lazım Şaziye de seneye kalmaz zaten.
Yaptığım kötü bir şey mi :oops:
Milli takımla alakasını halen çözebilmiş değilim.
(Maçı izlemedim ve istatistiğini incelemedim tam bilmiyorum nasıl bir oyun ortaya koydu)
İyi oynadı diye mi fikirlerim değişti nasıl yani bu yüzden mi yumuşadım eğer milli takımdan dolayı olsaydı ben şuan onu iyi oyunundan ötürü eleştiriyor olurdum zaten iyi bir profil koymasını kolluyordum :)
Mantıksız mı :) Sende benim yaptığını yapsan bende çok şaşırırdım ama nedenine bakar bir bildiği vardır derdim :oops:
Ya sadece fotolardı beni o düşünceleri yazdıran bunu dışında ne olabilir ki anlayamıyorum resimler beni etkilemişti ama sizi belli ki etkilememiş
Ya bende Şaziye Şaziye diye ölmüyorum :oops: Tamam ya vicdanımı kapatıyorum resimleri de unutup yok sayıyorum

Ayşegül Aygün,

Duygusal bir milletiz, ondan dolayı Şaziye ile ilgili görüşleriniz o fotolarla birlikte değişmiştir. Bu iyi birşey mi, bence değil ama kişinin fıtratında olan birşey ve yapacak birşey yok ki bende de aynı durum geçerli.

Ancak, konuşmanızın sonuna koymuş olduğunuz ifadeler insanları çileden çıkartabilecek niteliklte. Yok şaziye fanı oldum de mi şöyle böyle diyerek ne elde etmeyi umuyorsunuz?

Hayret ki ne hayret...

Alperen Kaplan' Alıntı:
Ayşegül Aygün,

Duygusal bir milletiz, ondan dolayı Şaziye ile ilgili görüşleriniz o fotolarla birlikte değişmiştir. Bu iyi birşey mi, bence değil ama kişinin fıtratında olan birşey ve yapacak birşey yok ki bende de aynı durum geçerli.

Ancak, konuşmanızın sonuna koymuş olduğunuz ifadeler insanları çileden çıkartabilecek niteliklte. Yok şaziye fanı oldum de mi şöyle böyle diyerek ne elde etmeyi umuyorsunuz?

Hayret ki ne hayret...
:) (Ya şimdi ben böyle yorumlar yaptım ama Şaziye Karslı Armamızdan büyük mü oldu? oldu dimi:)bende Şaziye fanı mı oldum şimdi? onuda oldum dimi:)şaziye sevgisi gözümü kör etmiş biz oyuncu sevdalısıyız ya ondandır ;) )
Sayın Alperen Kaplan
Sizi veya bir başkasını çileden çıkaracak ve elde edilecek bir durum yok ;)

Acaba Şaziye İveginin Milli takımda performansının yükselmesinin nedeni ailevi problemini çözdügü ve kafasının artık rahat olması olabilir mi?

Ayrıca Başlıktaki Karslı soyadınıda artık silebilirsiniz sanırım kimliginde artık sadece İvegin yazıyor anlaşılmıştır umarım.Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez ama Şaziyeyi cok etkiliyordu Şaziye artık kafası rahat ona göre performans sergileyecektir

Alperen Kaplan' Alıntı:
Sadece o ifadelerinizi niçin kullandığınızı öğrenmek istiyorum.

Gerisi faso fiso...
O ifadeleri kullanmak mecburiyetinde kaldım çünkü bir oyuncuyu savunmak,saygı duymak vs onu sanki armamızdan üstün görmek gibi algılanıyor doğru biz onları üstün görüyoruz ama sadece armamızı taşıdıkları için, onları üstün yapan taşıdıkları arma ;) Bir de fan olayı var biz oyuncumuzu savununca fan damgası yiyoruz ağır bir itham kötü demiyorum fanı algılanış şekli çok farklı fan için takım arma falan filan önemi yok sadece fanı olduğunuz kişinin önemi var bu yüzden ben böyle bir ithamı kabul etmiyorum.
Başta Galatasaraylıyım burdaki oyuncularımızdan öncede öyleydim sonrada bu devam edecek burdaki üyelerimiz gibi ;)
Burdaki hiç bir üyemize kötü niyetle laf vurmam söz konusu da olamaz başta hepimiz Galatasaraylıyız renkdaşız arada fikir alışverişlerimiz tabi oluyor ama onun dışında hiç bir kötü niyetimiz birbirimize karşı olmaz zaten ;)
Eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ;)

O değilde bu hatun gitmedimi daha...Çubuklu seni bekler sen ne diye beklersin...Bu arada yazdıklarının bir kısmını okudum sonra vazgeçtim Ayşegül...Hiçbirşey anlamadım yani...Eminim sorun bendedir...

Valla geçen bi nostalji köşesinde O Andrea Stinsonlu rakipsiz olduğumuz dönemlerdeki takımının fotolarını gördüm..iyiki duygusal arkadaşlarımız görmemiş..Nevriyenin bir fotoları var Galatasaray formasıyla vallaha Nevriye fanı olurlardı :)

Erdal Icelli' Alıntı:
Ayrıca Başlıktaki Karslı soyadınıda artık silebilirsiniz sanırım kimliginde artık sadece İvegin yazıyor anlaşılmıştır umarım.Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez ama Şaziyeyi cok etkiliyordu Şaziye artık kafası rahat ona göre performans sergileyecektir

Başlığın değitirilmesine gerek kalmadan bu konu nostalji bölümüne taşınır umarım...

Ali Bozgeyik' Alıntı:
O değilde bu hatun gitmedimi daha...Çubuklu seni bekler sen ne diye beklersin...Bu arada yazdıklarının bir kısmını okudum sonra vazgeçtim Ayşegül...Hiçbirşey anlamadım yani...Eminim sorun bendedir...
Yok ben anlatamamışımdır ama anlamamış olsanızda olur önemli birşey değil yazılanlar ;)
Erdem Akkaş' Alıntı:
Valla geçen bi nostalji köşesinde O Andrea Stinsonlu rakipsiz olduğumuz dönemlerdeki takımının fotolarını gördüm..iyiki duygusal arkadaşlarımız görmemiş..Nevriyenin bir fotoları var Galatasaray formasıyla vallaha Nevriye fanı olurlardı :)
OOooo taraftarın eline düşmektense hele şaziye yüzünden anti-şaziye ci olurum
Nevriye mi o kadar da değil resmine gerek yok ben Galatasaray forması altında oynadığı bir maçı izledim ve fbye karşı oynuyordu attığı sayılar sonrası sevinci bizim takım atarken ki sevinci zıplayışı sayı kaybederken ki üzüntüsünü izledim:) Oyunun dışındayken ki heyecanını gördüm Galatasaray forması altında fbye karşı oynadı bundan büyük zevk olamaz onlar hiç bir zaman bizim kendi takımlarında görmek isteyecekleri oyuncumuzu göremeyecekler o çok övündükleri nevriye yi de gördük bizde nasıl coşuyor:)Nevriye ye duygusal tepkiler verecek kadar ne o insan nede ben duygusalım ;)Fanı olurum haklsın Anti-Nevriye fanı seve seve canı gönülden olurum ;)
Ya bir daha tövbe şaziye hakkında olumlu birşeyler yazmak ben anti-şaziye ci olurum daha iyi ;)

Bundan daha önemli konular var...Şaziyenin akıbeti ne olacak Galatasaray la yola devam mı? yoksa yollar ayrılacak mı ? Yoksa bunu öğrenmek Milli takım maçlarının devamında mı belli olacak ? Şaziye problemlerini çözdü mü? Asıl Şaziye yi Galatasaray'da izleyebilecek miyiz? Asıl bu konu dahilinde konuşmalar yapılmalı diye düşüyorum.Yoksa kişisel görüştür değişebilir.Benimki de değişti başkalarının görüşüde değişebilir.Bunlar bu kadar uzatılmamalı diye düşünüyorum. ;)

Şaziye alternatifsiz gönderilmeli, kendi kızlarımız da zaten en fazla onun kadar kaçırabilir daha kötü bir ihtimal yok kalbi ister sarı-laci atsın ister sarı-kırmızı neticeye bakılır o sarı-kırmızı için olumlu adımlar atamıyor o halde uyumlu olduğu renkleri ve yeri bulsun bir an önce.