Şaziye İvegin

Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı

Ahaha Murat Abi senin ilk mesajından sonra baktım, Gülşah'ı andıran Şaziye'yi görünce birşey demedim :)
Herşeyleri benziyor :)

resim7lbu.jpg

Bahsedilen resim :)

Hala Şaziye'nin takımda kalıp kalmıycağını, elinden geleni yapıp yapmadığını tartışıyoruz ya, başımıza daha kötü birşey gelemezdi herhalde.

Ey Forum Sakinleri !!!

Kendinize gelin lütfen. Bahsettiğiniz Şaziye fenerbahçe divan kurulu üyesi Şaziye değil mi? :) Ben mi yanlış biliyorum yoksa? O değilse de Türkiye Kupası'nda önündeki topu almayıp, 2 metre geriden gelen Ajavon'a kaptırıp kaybetmemize neden olan Şaziye'dir herhalde. O da mı değil? Fenerbahçe serisinde sahamızda oynadığımız maçlarda 0 çeken Şaziye'dir o zaman...

gerçekten ciddimisiniz butepkilerde bilemiyorum ama bir oyuncu topu almak için mücadele ediyor göstermelik diye yorum yapılıyor .Evet eminim o pozisyondaki herkes maçtan evvel sözleşmiş biara top yere düşsün önce sen sonra ben sonrada diğeri gelsinde taraftarlarımıza şirin gözükelim demişlerdir!!! Bence artık bırakmak gerek bahaneler bulmayı faturayı bir kişiye kesmeyi.Bahar yasemin horasan ve şaziye neden milli takımda performans verebiliyorlarda gsde veremiyorlar bunu konuşun .herhalde 3ü de sezon öncersi bu sene gsde iyi oynamayalımda şampiyon olamıyalım,prim alamıyalım ,kariyerimizde yara alsın dememişlerdir dimi!!!
bu 3 oyuncuda ahlaklı ve profesyonel oyuncular .yaso ve bahar marina,taj ve sophia gibi 3 önemli oyuncu arkasında kaldılar ve süre alamadılar dolayısıyla vasatı aşamadılar .okadar eleştirilen Şaziye Spartak Moskova gibi 2 sene Euroleague (bu sene 3.) şamp. takımında oynayabilen tek türk basketbolcusu ve daha fazla dakika almak için gs gelmese Euroleauge şamp yaşayan tek türk sporcusu olacaktı burada cem akdağ çıktığı ile ilk ve son maçından sonra (bjk maçı) (o maçta simone çok iyi değildi dakika aldı) Amerika Olimpiyat takım oyuncusu WNBA yıldızı Simone A. arkasında kaldı .Bu saydığım 3 oyuncuda Türk basketbolunda çok önemli 3 oyuncu .Oyuncu kendine güvenildiğini hissettiğinde arkasında durulduğunda performans verir.yönetim dediğin bu oyuncuları kazanır oynattırır iş sadece transfer etmekle bitmiyor sonrası önemli onları yönetebilmek ve verim alınmasını sağlamak.Simone Sophia Marina bugün var yarın yok ama sen bu kadroyu toplayıp sonra kendini kandıracak şekilde bir iki oyuncuya fatura kestiriyorsan ozaman garip duruyor.Sezon içinde 3-4 antrenör değiştir.Akla hayale gelmeyecek hatalar ve yön yanlışlıkları göster sonra şu oyuncu bu oyuncu de.Bu kafayla ve yön tarzı ile türkiyede şampiyon olmak çok zor.

bir Şaziyenin surat ifadesine bakın birde Sophianın..

anlarsınız durumu

milli takımdaki performansını görene kadar yorum yapmak istemedim Şaziye ile ilgili. ama milli takımdaki performansını görünce kızın özel hayatının yaşamını ne kadar etkilediği açıkça görülüyor. bize çok kritik bir dönemde geldi, oynayıp kendine gelmesi, takıma alışması gereken zamanlarda kenarda kaldı, önemli maçlarda tecrübesine güvenilerek oyuna alındı. ancak o anlarda zaten kendinde olmayan şaziye takıma fayda getirmek yerine zarar getirdi.
özel hayatında çalkantılı dönemi geride bırakan Şaziye'nin eski günlerine dönüş sinyali verdiğini milli takımda görmek mümkün. bir yıl daha sözleşmesi olduğuna göre göndermeyip iyi bir yedek olarak kullanabiliriz...

Hâla Şaziye'nin bunu kasti yaptığını mı düşünüyorsunuz? Hiç bi oyuncu özelliklede Şaziye gibi kariyerli bi oyuncu kendi kariyerine düşman değildir.İlk başlarda evet bende kasti yaptığını düşünüyordum fakat araştırdıkçe,gözlemledikçe bunu kasti yapmadığı kanısına vardım.Milli takımdaki performansına baktığımızda sezon içinde oynamasını engelleyen sorunları aşmış gibi görünüyor.Ben de takımda kalmasının iyi olacağını düşünüyorum.

Duygu Gündoğan' Alıntı:
Hâla Şaziye'nin bunu kasti yaptığını mı düşünüyorsunuz? Hiç bi oyuncu özelliklede Şaziye gibi kariyerli bi oyuncu kendi kariyerine düşman değildir.İlk başlarda evet bende kasti yaptığını düşünüyordum fakat araştırdıkçe,gözlemledikçe bunu kasti yapmadığı kanısına vardım.Milli takımdaki performansına baktığımızda sezon içinde oynamasını engelleyen sorunları aşmış gibi görünüyor.Ben de takımda kalmasının iyi olacağını düşünüyorum.

Duygu, takımda kalsa bile istediği dakikaları bulamayacak Şaziye. Seimone'dan dakika çalabileceğini sanmak hayalcilik olur sadece. 10 dakika oynayan Şaziye de hem bize hem kendine zarar verir. O yüzden gitmeli diyorum. Milli takımda şuan çok iyi performans gösterdiği için onun hakkında böyle konuşuyorum.

TK daki Mersin maçıydı sanırım, orada da maçın oyuncusu olmuştu o da bir şey ifade etmemişti benim için, bu fotoğraflarda bir şey ifade etmiyor. Bir Fenerbahçe maçından böyle bir fotoğrafı çıkmaz herhalde.

Şaziye den vazgeçmemiz çok zor . Üst düzey Türk oyuncularda ilk 10 da yer alan bir oyuncu . Biz Şaziye yi gönderirsek ya BJK yada FB alacak ve onlar güçlenecek .

Mustafa Kaya' Alıntı:
Şaziye den vazgeçmemiz çok zor . Üst düzey Türk oyuncularda ilk 10 da yer alan bir oyuncu . Biz Şaziye yi gönderirsek ya BJK yada FB alacak ve onlar güçlenecek .

Bunları yazmakta geç bile kaldınız aslında...

Şaziye Karslı, yaşadığım kişisel sorunlar nedeniyle geçen sezon aldığım parayı hak etmedim, eğer isterseniz yıllık kazancımın yarısına Galatasaray´a imza atarım derse "biraz düşünelim" denilebilir.

Sorun Şaziye Karslı´nın yeteneği ya da kariyeri değil, karakteri. Peki aradığımız bu özellik Şaziye´de var mı?

Onur Yavuz' Alıntı:
Şaziye Karslı, yaşadığım kişisel sorunlar nedeniyle geçen sezon aldığım parayı hak etmedim, eğer isterseniz yıllık kazancımın yarısına Galatasaray´a imza atarım derse "biraz düşünelim" denilebilir.

Sorun Şaziye Karslı´nın yeteneği ya da kariyeri değil, karakteri. Peki aradığımız bu özellik Şaziye´de var mı?

Tanıdığım için rahat rahat var diyebilirim.Kalitesinede tartışmam zaten.

Hı ama gelecek sene kalmaması gerekiyor o ayrı.
Nedenine gelince.Şaziye çok uçuk paralara oynuyor bizim bütçeye göre de lüks kaçıyor.Daha az paralara Şaziye'den biraz daha eksiği olan bir oyuncu alabiliriz abi.
Ama tekrar söylüyorum kalitesine hiç bir lafım yok.Fenerbahce serisinden sonrada pek birşey diyemedim.Çünkü her sporcunun kariyerinden inişler çıkışlar olur.Bu bizim kulübümzde de bir çok kez bir çok branşta görüldü.