Şaziye İvegin

Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı

Pazar günkü maçta konuşuruz Emrecim... :)

Birde parasını verip kenarda oturtursak hayallerini gerçekleştirmiş oluruz sanırm. O kadar çok paramız yok bizim.

Şaziye ya....ne denir ki....GALATASARAY forması altında bir de Avrupa Şampiyonu ünvanı kazandı.geldiğinden beri 5 üçlük atmış,atmamıştır.Yazık ki bu formayı, bu ünvanı ,bu forma altında kazanmayı hayal edenlerin hayalleri böyle profosyoneller (!) yüzünden hayalden öteye geçemiyor.Aklında ne var ne düşünüyor ah bi çözebilsek....Belki de Türkiye'nin zıt takımlarında oynamaktan dolayı bizim kulübümüze karşı bir aidiyet hissetmiyor olabilir belkilerden öteye geçemiyoruz malesef ama yok Şaziye orjinalde buysa ve milli takıma çağırılmışsa ben Milli takımımıza üzülürum.

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Şaziyeyi yollarak istediklerini yapmayalım.Fb nin ZK ya yaptığı gibi ver parasını otursun oynasada oynamasada kendi bilir.Hiç oynamasada durmalı rakip takımın istediği olmamalı.!

Ufak oyunlar peşinden koşmayacak,köylü kurnazlıkları yapmayacak kadar büyük bir camiadır Galatasaray'ımız...Sezon ortasında birdefa yaptık 100 yıllık hakkımızı kullandık bu konuda...Kimseye oturduğu yerden para kazandıracak kadarda zengin değiliz ayrıca...Son olarak ablamız Fener'e gitse ne mahalledeki arkadaşlarıyla takım kurup karşımıza çıksa ne...Abartmayalım ablamızı kendini değer meğer zannedecek şimdi...Salıverin gitsin...

Ali Bozgeyik' Alıntı:
[quote="Uğur GÜVEN":3lsseobx]Şaziyeyi yollarak istediklerini yapmayalım.Fb nin ZK ya yaptığı gibi ver parasını otursun oynasada oynamasada kendi bilir.Hiç oynamasada durmalı rakip takımın istediği olmamalı.!

Ufak oyunlar peşinden koşmayacak,köylü kurnazlıkları yapmayacak kadar büyük bir camiadır Galatasaray'ımız...Sezon ortasında birdefa yaptık 100 yıllık hakkımızı kullandık bu konuda...Kimseye oturduğu yerden para kazandıracak kadarda zengin değiliz ayrıca...Son olarak ablamız Fener'e gitse ne mahalledeki arkadaşlarıyla takım kurup karşımıza çıksa ne...Abartmayalım ablamızı kendini değer meğer zannedecek şimdi...Salıverin gitsin...[/quote:3lsseobx]

Bende biliyorum ufak oyunlar peşinde koşmayacak bir takım olduğumuzu.Zaten ondan GALATASARAYlıyım!Bu sene bize çektirdiği yanına kalmasın diye böyle bişey dedim.Yoksa ne Şaziye umrumda ne karşı takım.Kenarda oturtacak kadar zengin değiliz demek sanki bu sezon farklı birşey yaptık(?)Bütün maçlarda ilk 5 başladı.20 küsürlü sayılar attı dimi!Neyse bir şaziye için değmez

Şaziye hanım görevini yapmıstır fb karsısında Galatasayımızın maglup olmasını ve finale yukselmemesini başarmıstır .Burada en buyuk suc rakip takımı tutan ve rakip takımın klüp üyesi olan bu insanın sırtına bu şanlı formayı giydiren yöentimimizdir. gerisi traş iş bitmiş 1 senemizi yine fbye elenerek bitirmişiz.

ya bırakın yeter ya bu kişi hakkında yoruma gerek yok artık.milli takıma cağırmıslar herhalde bi yanlıslık oldu.mersin macında iyimi oynadı dicem yoo o mactada iyi oynamamıs hayret.neyse ne yaparsa yapsın ya bole bi oyuncu için yazmaya deymez..bu kadar yorum yeter.ne üyesi olursa olsun galatasarayda basarılı olamadı sonuç bu..

Normal hayatında Fenerbahceli olup şuan Galatasarayda oynayan senelerce Milli takıma hizmet vermiş başarılı maçlar çıkarmış Avrupanın en büyük takımına transfer olmuş(Moskova) bu sene 6.Adam icin büyük bir umutla gelmiş ama takım ruhunu kimyasını anlayamamış ve Galatasarayın beklentilerini karşılamayan mücadele etmeyen ve şuan ailevi olarak cok büyük problemler yaşayan eşinden ayrılma durumuna kadar gelmiş kendini basketbola veremeyen ve Galatasaray formasını haketmeyen biri

7 # Şaziye İvegin Karslı

Antrenman öncesinde değerlendirmede bulunan Şaziye Karslı, Avrupa Şampiyonası için bugün çalışmalara başladıkları belirtirken ?Sezona Rusya?da başladım, ikinci yarısını ise Galatasaray?da bitirdim. Benim için sezon istediğim gibi geçmedi. Ancak Milli Takım?da daha iyi performans göstermek istiyorum. Önümüzdeki kamp süremiz oldukça kısa. Henüz play-off final serisinde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediye ve Fenerbahçe?den arkadaşlarımız eksik. Tam kadro değiliz ancak sonuçta bayan basketbolu için çok önemli bir şampiyonaya gidiyoruz. Takımdaki arkadaşlarımla birlikte en iyi performansımızı göstermeye çalışacağız. Umarım en iyi şekilde Avrupa Şampiyonası?ndan derece elde ederiz? diye konuştu.
Tabi ki ablacım milli tkımda dahi iyi performans göstermek isteyeceksin gs umrunuzda olmadığı için :oops: fbli arkadaşlarınızda gelsin tam çoşarsınız keyfinizde yerine gelir :oops: sabredin buluşmanıza az kaldı

@Ayşegül Aygün

Yahu bu tam apaçilik ama. Tamam kız bize tüm sezon boyu saç baş yoldurdu ama tutup da "Fenerbahçe'den arkadaşlarımız" kısmını koyu ile yazınca yazının tamamını okumayıp ana hatlarıyla yazıya göz gezdiren kişiler de(ki çoğunluktadır bunlar) zannedecekler ki bilerek Fener'den bahsetmek.

Bu durum üzerine aklıma sadece bir Bektaşi fıkrası geliyor.

Anlayana. ;)

Ayşegül Aygün' Alıntı:
Antrenman öncesinde değerlendirmede bulunan Şaziye Karslı, Avrupa Şampiyonası için bugün çalışmalara başladıkları belirtirken ?Sezona Rusya?da başladım, ikinci yarısını ise Galatasaray?da bitirdim. Benim için sezon istediğim gibi geçmedi. Ancak Milli Takım?da daha iyi performans göstermek istiyorum. Önümüzdeki kamp süremiz oldukça kısa. Henüz play-off final serisinde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediye ve Fenerbahçe?den arkadaşlarımız eksik. Tam kadro değiliz ancak sonuçta bayan basketbolu için çok önemli bir şampiyonaya gidiyoruz. Takımdaki arkadaşlarımla birlikte en iyi performansımızı göstermeye çalışacağız. Umarım en iyi şekilde Avrupa Şampiyonası?ndan derece elde ederiz? diye konuştu.
Tabi ki ablacım milli tkımda dahi iyi performans göstermek isteyeceksin gs umrunuzda olmadığı için :oops: fbli arkadaşlarınızda gelsin tam çoşarsınız keyfinizde yerine gelir :oops: sabredin buluşmanıza az kaldı

Ayşegül, basketbolcular olaya daha profesyonelce baktığı için onları suçlayamayız ama değil mi?Sonuçta benimde Beşiktaşlı arkadaşlarım var.Okul takımında abi demekten şeref duyduğum Fenerli yada BJK lı kişiler var.İnşallah anlatabilmişimdir derdimi.

Ayrıca belki tepki göreceğim belki bu lafımla ama ben Şaziyenin derdinin TAMAMEN psikolojik olduğunu düşünüyorum.Yani yok işte fenerliymiş de maçı satmış falan asla inanmam.Ne bileyim saçma geliyor öyle söylemler.

Emre Doğan' Alıntı:
.

Ayrıca belki tepki göreceğim belki bu lafımla ama ben Şaz'ın derdinin TAMAMEN psikolojik olduğunu düşünüyorum.Yani yok işte fenerliymiş de maçı satmış falan asla inanmam.Ne bileyim saçma geliyor öyle söylemler.
bu konudaki bazı düşüncelerine katılıyorum sonuçta hiçbir sporcu bu kadar kötü oynamak için bu kadar fazla çaba göstermes gösterse bile yapabileceğini sanmıyorum...şaziyenin de özellikle kötü oynama gibi bir düşüncesi yoktur(sanırım) ama iyi oynamak için de bir çabası yoktu en azından ben göremedim...onun tuttuğu takımı eleştirmiyorum ama ezeli rakibimizin taraftarı olupta nasıl bizde oynatılıyor anlamıyorum....aslına bakarsanız bu şaziyenin suçu değil eğer olaya profesyonel olarak bakıyorsa parayı kim veriyorsa oraya gider ama yönetiminde bu tür kriterleri göz önünde bulundurması gerekir ama nerdeeee...eğer denildiği gibi fenerli olduğu için maçı veriyorsa bu onun vicdanıyla ve değerleriyle alakalı birşeydir....ama bunu yapabileceğine ihtimal vermek istemiyorum...bencede kendisinden kaynaklanan özel ve psikolojik problemleri var....

Alperen Kaplan' Alıntı:
@Ayşegül Aygün

Yahu bu tam apaçilik ama. Tamam kız bize tüm sezon boyu saç baş yoldurdu ama tutup da "Fenerbahçe'den arkadaşlarımız" kısmını koyu ile yazınca yazının tamamını okumayıp ana hatlarıyla yazıya göz gezdiren kişiler de(ki çoğunluktadır bunlar) zannedecekler ki bilerek Fener'den bahsetmek.

Bu durum üzerine aklıma sadece bir Bektaşi fıkrası geliyor.

Anlayana. ;)
Apaçilik yeni yeni anlamlar kazanıyorum :)
Koyu yazdım oralar benim dikkatimi çeken yerler olduğu içindi:) kısacık bir şey zaten tamamını okuyup kendi kafalarında tartıp değerlendireceklerdir :) Bizim taraftarımız etki altında kalmaz altında kalmaz ;)
tüh bektaşi fıkrasını bilmiyorum apaçilikden olsa gerek:)
Emre Doğan' Alıntı:
Ayşegül basketbolcular olaya daha profesyonelce baktığı için onları suçlayamayız ama değil mi?Sonuçta benimde Beşiktaşlı arkadaşlarım var.Okul takımında abi demekten şeref duyduğum Fenerli yada BJK lı kişiler var.İnşallah anlatabilmişimdir derdimi.

Ayrıca belki tepki göreceğim belki bu lafımla ama ben Şaziyenin derdinin TAMAMEN psikolojik olduğunu düşünüyorum.Yani yok işte fenerliymiş de maçı satmış falan asla inanmam.Ne bileyim saçma geliyor öyle söylemler.

Ama şaziyenin yaptığı ne profesyonellik ne amatörlük:)Benim de çook olmasada az biraz var fbli ve bjkli:)
Psikolojik olduğunu milli takımda ortaya koyduğu performansla göreceğiz inşallah psikolojikdir demek de istemiyorum yazık olur iyi bir basketbolcuya varsın bizde kötü oynasın ama türkiye için iyi bir oyuncu ;)

Şaziye oynamadı diyinde bir lafını bu hale getirmek çok mantıklı değil. Ağzıdan çıkış şekli önemlidir ama yazıya göre 'Mersin Büyükşehir Belediye ve Fenerbahçe?den arkadaşlarımız eksik' demiş. Ve bağlacı cümleyi 'Mersin Büyükşehir Belediye'den arkadaşlarımız ve Fenerbahçe'den arkadaşlarımız haline getiriyor zaten. İlla buzağıyı arayacaksak böyle arayalım hem fenerli hem mersini tutuyor olsun. Fener formasını öptüğü fotoyu koyup bak bu fenerli yazında işin bu hali kimseye zerre kadar birşey kazandırmaz.

Bu insanı hala konuşuyoruz ya bişey diyemiyorum,hala da bi açıklama gelmiyor.Bravo yönetim,bravo Sayın Dedehayır.

Resmi bir açıklama istiyoruz artık !!!

Arkadaşlar biraz fazla abartılıyor bu konu bu takım oyunu ve eğer tüm sorumluluğu ona yıkmaksa amacımız yapalım bir günah keçisi ilna edelim zaten şu ana kadar yapılanda o .Şaziye kendi performansını gösteremedi o ayrı ama hangi profesyonel oyuncu bilerek oynamaz lütfen aklı selim olalım .Sonuçta saziye ara transferde eğer okadar fb li olsaydı kendini o dönemdede isteyen fb takımına giderdi ki odönemde fb de bjk de istiyordu .Geldi takıma ilk bjk maçı dışında cem akdağ ayrıldıktan sonra 5-6 maç 10 dak ortalama ile oynadı .Bu tip oyuncular oynayarak kaendini gösterir mükemmel b,r müdafa oyuncusu deği zaten onu hücümda beslemek gerekli.Şaziye oynadığı takımlarda 1,2. skor opsiyonu olarak kullanıldı bu zamana kadar.Ama gsde kimya buna uygun değil.Kısacası tam oturmadı onu çok isteyen cem akdağ takımdan ayrıldı .bazı maçlar yararlı oldu bazılarında olamadı.milli takımda yararlı olur umarım bu milli takım ve seneye gs de kalmalı türk olarak şu anda ligde olan tek 3 numara .Onu nasıl kazanmalı kulüp buna bakmalı yoksa bu gibi oyuncuları yollamak harcamak kolay

muratkorucu' Alıntı:
Arkadaşlar biraz fazla abartılıyor bu konu bu takım oyunu ve eğer tüm sorumluluğu ona yıkmaksa amacımız yapalım bir günah keçisi ilna edelim zaten şu ana kadar yapılanda o .Şaziye kendi performansını gösteremedi o ayrı ama hangi profesyonel oyuncu bilerek oynamaz lütfen aklı selim olalım .Sonuçta saziye ara transferde eğer okadar fb li olsaydı kendini o dönemdede isteyen fb takımına giderdi ki odönemde fb de bjk de istiyordu .Geldi takıma ilk bjk maçı dışında cem akdağ ayrıldıktan sonra 5-6 maç 10 dak ortalama ile oynadı .Bu tip oyuncular oynayarak kaendini gösterir mükemmel b,r müdafa oyuncusu deği zaten onu hücümda beslemek gerekli.Şaziye oynadığı takımlarda 1,2. skor opsiyonu olarak kullanıldı bu zamana kadar.Ama gsde kimya buna uygun değil.Kısacası tam oturmadı onu çok isteyen cem akdağ takımdan ayrıldı .bazı maçlar yararlı oldu bazılarında olamadı.milli takımda yararlı olur umarım bu milli takım ve seneye gs de kalmalı türk olarak şu anda ligde olan tek 3 numara .Onu nasıl kazanmalı kulüp buna bakmalı yoksa bu gibi oyuncuları yollamak harcamak kolay

İnanamıyorum.Sabah sabah yanlış okdum herhalde.Bahsettiğiniz Şaziye hani Avrupa Şampiyonu olduğumuzda bile sevinmeyen Şaziye'mi?

Gazanfer samimice söyle o yazdığın son iletiyi arkadaşın ilk cümlesini gördüğünde mi yazdın, yoksa yazıyı okudun mu ? Eğer yazıyı okuyup yine de böyle bir sonuç çıkarabiliyorsan ben sana eyvallah derim başka birşey diyemem.Ama bence çok doğru bir yazı.

Emre Doğan' Alıntı:
Gazanfer samimice söyle o yazdığın son iletiyi arkadaşın ilk cümlesini gördüğünde mi yazdın, yoksa yazıyı okudun mu ? Eğer yazıyı okuyup yine de böyle bir sonuç çıkarabiliyorsan ben sana eyvallah derim başka birşey diyemem.Ama bence çok doğru bir yazı.

Emre samimice söylüyorum ki yazının tamamını okudum.Kim bilerek oynamaz demiş arkadaş ama Şaziye'nin bilerek oynamadığına inanan çoğu kişi var bu forumda.Şunu da söylemeliyim ki ben de fenerbahçede oynasam ben de oynamam,istesem de oynayamam.O da kendi içinde haklı ama ben bir Galatsaray'lı olarak yaptıklarını kabul edemiyorum.Play-Off serisini kaybetmemizde tek suçlu o değildi belki ama Türkiye Kupasını onun yüzünden kaybettik.O yüzden böyle bi oyuncuyu kazanmaktansa Bahar'ı kazanmayı tercih ederim mesela.

Teşekkürler...