Şaziye İvegin

Beklenen transfer gerçekleşti.Ben katkı vermesini geçtim,bir zahmet mücadele etse yeterli.En azından kendisini yetiştiren,bu kulübe bir daha adım atmasını sağlayan Ceyhun hocanın güvenini boşa çıkarmamalı.

Şans insanın yüzüne defalarca gülmez. Elinize geçen fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Bakalıım Şaziye bu şansı nasıl kullanacak, buruşturup çöpe mi atacak yoksa küllerinden yeniden mi doğacak?

Muhtemelen 5-10 dakika süre alacaktır.

Ama hocanın artık hiç hata yapma şansı kalmadı. İlk başarısızlıkta oklar direk ona dönecektir.

Bize yaşattığı duyguyu es geçiyorum..Bu asla sindirilmeyecek birşey çünkü.Fakat diğer taraftan baktığımız da oyun anlamında da yararlı olacak biri gelmiyor. Ceyhun Hoca'nın röportajında değindiği konulardan en önemlisi altyapı idi belki de. Şuan ki seviyesiyle değil ama oynayarak, şans bularak kendisini geliştirecek ve onu geçebilecek bir Balım Akbulak varken, Şaziye'nin alacağı süre boşa gitmiş olacak. Kritik maçlarda rotasyonu rahatlatacak bi hamle olarak düşündü desem, geçen sene Fenerbahçe'de buna dair hiç bir ışık vermedi. Ben bu hamleyi duygusal olarak kabullenemiyorum zaten fakat oyun anlamında da kabul edemiyorum.

Hep değerler yönünden transferlere yorum yapıyorum ama değerleri es geçiyorum. Bu transferi sadece teknik yönden konuşmak istiyorum. Bize ne verecek acaba Şaziye?