Bu konuyu kilitlesek yok saysak ne güzel olurdu, umarım faydalı olur umarım Gülşah'ın dakikalarından çalmaz.
Şaka yapıyor olmalı Ceyhun Hoca, bu transferin başka bir izahı olamaz çünkü.
Hoca yapıyorsa vardır bir bildiği (!). Basketbol ulemalığı yapmıyayım ben.
Işıl'ın yükü çok arttı takımda. Seimone'da yok yabancıları güdüleyecek Şaziye'ye takımda yer açacak. Mihriban'ın takıma dönmesini hiç bu kadar istememiştim. Yoksa taraftar-Hoca arası ilişkiler sert geçebilir.
Valla son olaylardan sonra Ceyhun Hoca'ya karşı görüşlerim değişmeye başladı. Ben, burada çok fazla basketbol analizi yapmam, benden kat ve kat engin bilgisi olan arkadaşlar var ama şu transferin ne gibi bir katkısı olacak merak ediyorum. Siz veya Ceyhun Hoca ne gibi bir artı gördünüz bu transferde bilmiyorum ama bence işin ne teknik boyutunda ne de diğer yönleriyle olumlu bir transfer. Umarım Gülşah'ın dakikalarından çalmaz.Ceyhun hoca hepimizden daha iyi taniyor Saziyeyi,onu yetistiren kendisi. Onla Botasta sampiyonluk yasayanda o.Saziyeyi.Aldigina gore Milli Takimda kullandigi gibi Mersinde kullandigi gibi etkili kullanacaktir. Saziye bize geldigi donemde Cem Akdagin istegi ve oyun sisteminde onemli yer alacak sekilde o sene Sampiyon olan Spartak Moskovadan Diana ve Fowlesin takim arkadasi iken sure aliyorken ve Fb onu isterken geldi.Aziz Yildirimin tehdidine ragmen bize geldi.Faydali oldumu hayir ama Cem Akdag kalsaydi onun dusundugu sistemde olabilirdi.
Bu kadar tepki gereksiz, Saziye Birsel.Bahar,Meral ile beraber bu camiada tum idareci ve oyunculardan saygi goren ve en efendi en saygili bayan basketbolculardan biri.Bizde yada baska bir takimda kimseye karsi terbiyesizligi olmadi.
Ayrica iddia edildigi gibi hasta fbli olsaydi bu sene Fbnin kontratini kabul eder gelmezdi 2 sene evvel cumhurbaskanliginda Mersin formasi altinda Fb ye cok iyi bir oyun sergilemez ve kupayi Mersine kazandirmazdi.artik bizim takimimizda oynayacagina gore tepki verecegimize gore bekleyelim gorelim.Hosgeldin Saziye