Şaziye İvegin

Şaziye'nin gelmesine karşı değilim. Sanki piyasa da muhteşem yerli oyuncular var biz bunu getiriyoruz. Ben şampiyonluk istiyorum bu sene çalınan şampiyonluğu istiyorum. Bunun içinde kim gelirse gelsin nevriyede,birsen,esmeral . Gelen oyuncu basket oynamak için geliyorsa sorun yok.Şaziyede oynamazsa süre vermezsin ,sene sonu yollarsın bitti gitti.

size katılıyorum da işte insanların aklına 2 sene öncesi geliyor ve teredüte düşüyor.bende ne katkı vereceğini gördükten sonra yorum yapacağım şaziye konusunda.ama ne yalan söyleyeyim hiç içime sinmedi bu transfer.umarım hayırlısı olur

Geçmişinde katkı veremediği seneyi eleştirin eyvallah. Ama bu klüp yüce Galatasaray Klübü'yse ve sen de bu klübün büyük Galatasaray taraftarıysan , o kız da bu klübe alındıysa destek olmalısın ona.
Napcaksınız Işıl'ı çağır , Bahar'ı çağır , GÜlşah'ı çağır tribüne ama Şaziye'yi çağırma mı ? Mesela erkeklerde Jerry'yi hiç sevmiyorum (ki ilk geldiğinde iyi oyuncu olduğunu belirtmiştim) ama tribüne herkesin çağrılıp bu adamın atlanması hiç içime sinmiyor. Aynı şeyler Şaziye için de olursa ayıp yani. İlk başta çapırma ama ufak adım at. O kıza motivasyon olur en azından. Sen taraftar olarak o salona girince egolarını , fikirlerini bırakıp Galatasaray'ı desteklemek zorundasın eğer taraftarsan.
Ya da bi düşünün Haluk için aynı şeyleri yazdık hiç mi ders almadık yazdıklarımızdan ? Dediğim gibi Şaziye'ye bayılmıyorum. Ama bu klüpten para alacaksa ve klüp tarafından bu kızın bize katkı verebileceği düşünülüyorsa destek de olurum , sırtımda da taşırım.
Son olarak Sühan abi sana birşey söyleyeceğim 2 sahneyi aklına getirmeni istiyorum. İlki banvit deplasmanının devre arasında bana dediğin ''Her şartta kendi egonu bırakıp taraftarlığını yapmalısın '' lafını hatırlıyor musun ? Yukardaki mesajı senin attığına inanamıyorum. Şaziye'yi ben de sevmiyorum ama verilcek desteği nasıl etkiler bu ? Mesele arma değil mi ? Mesela tekerlekli sandalye takımından 5 kişi tanıyorum ve ilk maçım deplasmandı. Kimseyi tanımamama rağmen elimden geldiğini yaptım destek olarak. Çünkü taşıdığı forma özel olan. Tamam ben de seviyorum Işıl 'I , Bahar'ı , Gülşah'ı ama hala sevmememe rağmen Haluk Yıldırım değer olarak aynı onlarla benim için. Ben bu forumdan önce destek olup sonra durumu değerlendirip tepki koymasını beklerdim. Sene başında Haluk konusunda hepimiz yanıldık ve akıllanmamışız ban göre. Neyse sonuç olarak umrumda değil ne olduğu , nasıl olduğu ; iyi niyet gösterdiği anda sırtımda taşırım ve hocanın istediği bi oyuncuya şans vermeden laf etmem. Siz bilirsiniz ama bu kız yarın öbür gün önemli bi yerde önemli birşey yaptığında umarım lafı yine yutmazsınız . Bence bi kişiye şans vermeden karalamak hiç doğru birşey değil.

Deniz sana dediğiklerimin arkasındayım. Salona girdiğimde gene aynısını hissederim. Amacım GS'ın oyuncusuna yergi yapmak yerine takıma destek olmak olur. bunlar ayrı şeyler salon/stad dışında bir platformda içimizden geçenleri söylemek ayrı şeyler. Ben ŞAziye GS'da bilerek kötü oynadı gibi safsatalara inanmıyorum. Sonuçta bir sporcu bu kız. Bİr sene kötü oynaması bize bişi kaybettirmez ama ona çok şey kaybettirir. Bu sene 100 alıyosa sneeye 75 verilmesine sebep olur.

Ama aidiyet duygusu sınırlı ve/veya olmayan bir oyuncunun, GS gibi duyguların üstte olduğu bir camiada karışıklığa sebep olmayacağının garantisi yok. Şaziye durana kadar KÜbra alınabilirdi. Savunması onunda zayıf, oyun konsantrasyonu sık sık düşer ama Şaziye kadar katkı verebilir ve üstüne koyabilecek potansiyeli de var.

Bİr hocanın güdük düşünüp düşünmediğini farklı doneler ile anlarsın. Başı sıkıştığında eski öğrencilerine dönmesi Ceyhun hoca için iyi bir done değil. Haluk transferi ile ise kıyaslanmaz bence. Haluk başlığı burada. Hatta geçen senenin transfer başlığı da burada açıp okursanız ben Haluk transferine destek vermiştim. Haluk profesyonel bir oyuncudur. Hep öyle oldu. Nitekim senelerce kaptanlığını yaptığı BJK ile oynanan ilk lig maçında nasıl tartıştığını da gördük. Aidiyet duygusu var çünkü Haluk da. Bu yüzden bunları kıyaslamamak lazım.

GS'ın içinden GS'a sahip çıkacak aidiyet duygusu yüksek oyunculara ihtiyac var. ŞAziye'nin elinden geleni yapacağına inanıyorum. ama beni hiç bir zaman tatmin etmez. Bu arada Şaziye'yi aldı diye Ceyhun hoca'nın FB'li olduğunu söylemek ima etmek en hafif tabiri ile ayıptır. Zamanında da Cem Akdağ almıştı Şaziye'yi. Cem Akdağ hangi takımı tutuyor bir de onu söylerseniz mutlu oluruz...

Kim bana kizarsa kizsin umurumda degil. Ozellikle Fb macinda bilerek kotu oynadigini dusunuyordum hala da bu fikrim degismedi. Tipki Caner Erkin gibi.

Saziye nin gelmesi iyi mi oldu kotu mu oldu bilinmez fakat su bir gercektir ki, seneye yine eski Saziye oldugu surece 2. 3. sinif takimlara dogru yol alir ve kaybolur gider....

Şaziye'nin yaptığı en büyük son transfer budur, belki bir kaç kez Beşiktaş'a gidebilir - o da Beşiktaş'ın kuracağı kadroya göre- onun haricinde gideceği en büyük takım 3. lüğe ancak oynar.

Umarım, o da farkındadır ve Haluk Yıldırım gibi bizleri performansıyla şaşırtır.

Bence köstek olarak o çok sevdiğiniz klübünüze bu konuda köstek oluyorsunuz.

Şaziye yada Nevriyenin bu formayı giyecek olması, Hasan şaş Ümit Davala ve Vedat inceefenin yardımcı antrenör olarak bu kulübe dahil olmasından daha çok yakmamalı kimseyi..

Bakalım şaziyemi daha çok Galatasaray hakkında ileri geri konuşmuş yada Hasan şaş mı..(ki peformans bakımından asla istemediğim bir transfer di)

Şaziye yada Nevriyenin bu formayı giyecek olması, Hasan şaş Ümit Davala ve Vedat inceefenin yardımcı antrenör olarak bu kulübe dahil olmasından daha çok yakmamalı kimseyi..

Bakalım şaziyemi daha çok Galatasaray hakkında ileri geri konuşmuş yada Hasan şaş mı..(ki peformans bakımından asla istemediğim bir transfer di)

Hasan Şaş mı Galatasaray hakkında ileri geri konuşmuş. Yanlış anlaşılmasın, bilmediğimden soruyorum ancak Hasan'ın unutulmaz 16 dakikadaki hali aklıma geldikçe inanasım gelmiyo Galatasaray hakkında ileri geri konuştuğuna.

Hasan Şaş, Galatasaray hakkında değil yönetim hakkında ileri geri konuşuyordu keza Hakan Ünsal hatta zaman zaman Hakan Şükür ve Ümit Davala'da...

tabi o zamanlar yönetimi çok sevdiğimizden canımızı sıkıyordu bunlar ama sonradan anlaşıldı adamların ne kadar haklı olduğu...

gerçi malum sebeplerden ötürü hala eski yönetimin arkasından ağlayanlarda yok değil ama alışacaklar...

Acaba dün geceki Fenerbahçe şampiyonluğunu nasıl ve nerede kutladı şaziye? Yeterince sevinip atmışmıdır zehrini florya'ya gelmeden önce.

seneyede biz kutlarız beyler...benim gelecek seneden çok büyük ümidim war ama ne olursa olsun futbolda selçuk inanı kaptırmamalıyız şu eziklere..yanlıs bi yer sölemek için ama içimden geldi..

Biraz daha uzarsa kitlicem artık konuyu Kadın Takımı forumuna girmek gelmiyor insanın içinden sürekli hit Şaziye başka konu yokmu arkadaşlar? Tamam geldi bitti artık uzatmayalım desteklemeyiz olur biter bende günahım kadar sevmiyorum ama uzatmayalım..

Şaziye nerededir ! diye bende merak ettim ,yaklaşık 15 gündür Işıl,Bahar,Birsel,Gülşah ve diğer milli takım oyuncuları ve Ceyhun hoca ile beraber günde 2 antrenman yapıyormuş ve milli takım kampındaymış yani kadıköyde yada kutlamada değilmiş.Bence artık abartıyoruz uzatmanın anlamı yok.Şaziye,Diana,Yasemin, Nevriye farketmez bu sporculara (özellikle bayan sporculara) karakterlerini tanımadan kişiliklerini bilmeden hakaret etmek ,klavye başından giydirmekle ne elde edilebilinir.Sahaya çıkar mücadele etmezse o zaman eleştiririz ama şu anda gs takımının bir oyuncusu,milli takımın bir oyuncusu ve her şeyden önemlisi bayan bir sporcu olduğunu unutmadan yazalım görüşleri.

Saziyenin bilerek Fenerbahceye karsi kotu oynadigini bu gozler gormusken neden Saziyeyi kabullenelim.Yonetim mudahil olup kiraya versin bu oyuncuyu.Gulsah Saziyenin yaptigini fazlasiyla yapar.Zaten 4 yabanci bir devsirme ilk besi olur bu takimin.Euroleaguede Isil,Bahar ve Gulsah az sureler alir.Sadece Euroleague icin bir oyuncu tercihindede bulunmali koc eger gercekten Euroleague sampiyonlugu hedefleniyorsa.O zaman isil,Bahar,Gulsahla 9 oyuncu kullanmis oluyoruzki fazlasiyla yeterli.Saziye lig icin alindiysa yine gereksiz.Tugbayi tercih ederim Saziyeye.