E
Erdal Can İçelli
Misafir
Re: Hoşgeldin Şaziye İvegin
İlerleyen günlerde acıklıga insallah kavusur bu olay
İlerleyen günlerde acıklıga insallah kavusur bu olay
baran merter' Alıntı:oynatılmadıktan sonra kadronda 20 tane üst düzey oyuncun olsa ne olurki.sonuçta yine taj 40 dakika oynucak ışıl 38 dk august 35 dk oynucak.yani değişen hiçbirşey olmuyacak.sonuçta hocamızın rotasyon anlayışı ve gençlere verdiği önem belli [/color]
kesinlikle katılıyorum ama yinede Hoşgeldi
Eğer gönderilecekler listesi hazırlanacaksa, listenin başına oynamak isteyen ama görev alamayan oyuncular değil de oynamak istemeyen oyuncular koyulsun.Aykun Alan' Alıntı:korel gönderilir kanımca
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar burada yazılan Şaziye dedikodularını görünce, değerli menejerimiz M.Oğuz'a sitemiz için bu transferi sordum, cevap olarak böyle bir transfer yapmadığımızı söyledi, geçmişte böyle durumlarda 'evet doğru derdi' ama siteye imza attıktan sonra yazmamızı rica ederdi bizde öyle yapardık.
Ben sorduğum zaman Mihriban hanımın bu tranferi gerçekten bilmediğine inanıyorum, yoksa gizlemezdi, buna inancım büyük, bunun için bu transferden sonradan haberi oldu bence.
Dün Mihriban hanım transferin gerçekleştiği bilgisini geçti, bende sitemize yazdım, daha fazla kurcalamak istemiyorum bu meseleyi.
Şaziye transferine ilk önce çok mutlu olmamıştım, ama suyun öte tarafındaki panik havası beni mutlu etti, inşallah istediğimiz verimi alacağız kendisinden.
Hoşgeldin ŞAZİYE
.Selim S.' Alıntı:Bayan Basket Subemizin bu yil takim kurmaktan anladigi: bol ve pahali transfer yap!
Allah sonumuzu hayretsin, giderek Fenerbahcelesiyoruz!
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bu transfer doğruysa şubede sorun olduğu artık yadsınamaz bir gerçek!