Şaziye İvegin

Ha bu arada ben kendisini kendi görüşümce bu forma altında istemiyorum belki fakat milli takımdaki performansına da şapka çıkarmak gerekli açıkçası,herhalde son iki maçta 11 de 9 üçlük attı.

Birsel oyunun savunma anlamında pek yok. Şaziye bugün hem attı hem savundu. Ki en çokda top çalan oyuncumuzdu sanırım. Oyunun iki yönünde de vardı. Bende eğer maçın oyuncusu seçsem Şaziye ile Tuğba arasında kalırdım. Ama Tuğba'nın maçın başında yaptığı bazı gariplikler dolayısı ile Şaziye'ye verirdim.

Ciddi ciddi Şaziye yaptığı bu savunma ile beni çok şaşırtıyor. Ki önümüzdeki senenin GS'ının son derece savunmacı bir takım olacağını düşünürsek bu rotasyonda önemli bir parça olmasını sağlar. Atan oyuncu olmaya kalkarsa sayı bulacak kalibresi yüksek oyuncular çok olduğu için aynı düzeyde parlayamazdı takımda..

Vici Aistes macında pek piyasada yokmuş galiba ama önümüzdeki maçlarda sahne almasını bekliyorum ve önemli katkılarda yapacaktır....

Birşeyleri ıspatlamak istiyorsan bu en önemli fırsatın,Ankarada çık oyna ve bize olan borcunu öde.Bİzde diyelimki tututtuğu takımı filan bilmeyizde sahada varını yoğunu ortaya koyuyor.

Şaziye allahını seviyorsan şu maçta iyi oynada senin hakkında düşündüklerimiz için bir pişman olalım.

Hala art niyet arayanvar şaka gibi :D Yahu az mantıklı olun Türkiye'de en çok para kazanacağı 2 klüpten birinde oynuyor Şaziye. Bu 5 yıldır böyle , yani en çok para yatıran 2 klüp biz ve fener. Buşartlar altındayken bir oyuncunun bu 2 takımdan birini sabote etme şansı olamaz. Az biraz mantık lütfen. Şaziye ilk geldiğinde kötüydü hatta rezaletti. Ama suratından anlaşılıyordu zaten bi problemi olduğu. Basketbol içi problemdir ya da dışıdır bilmem ama milli takımda suratına baktığımızda bi problemi yoktu ve oyunu gayet konsantreydi. Hayatımda ilk defa savunma yaparken gördüm onu bu kadar. Ve unutmayalım , bu takım yıllardır bir yerliden katkı alamadı. Yani sadece Şaziye değil hiç bir oyuncudan alamadı Türk. (Işıl'ı ayrı koyuyorum sakatlıktan dolayı ki ona rağmen en çok katkı ondan geldi.)

O dönem ailevi bir sorunu vardı Deniz.Hatta şöyle diyim belki açık olur o zaman Şaziye İvegin Karslıydı şimdi sadece Şaziye İvegin ;)
Şaziye Abla çok sevdiğim biridir kardeşi benim 5 yıllık arkadaşım ve ailecek görüştügümüz bir aile.Şimdi ben objektif bir yorum yapamam ve bazı gerçekleri saklayamam ama bir gerçek var profesyonel ve yediği ekmeğe ihanet edecek biri değil.Ama fenerbahçeli bunu da bu kadar açık yüreklilikle söylerim.Ama hiç bir zaman ihanet edecek durumda olmadı çok şanssız günler geçirdi ve performans olarak düşüktü ama bu yaz herşeyi atlattı bunun ilk sinyallerini Milli takımda verdi devamını da getirecek eminim.

Ve şöyle bir gerçek var zamanında yüzüne bakılmayan bu başlık şimdi medet umulan başlık olmuş umarım beklentileri karşılar.

Fb kongre üyesi felan diyorsun, feneri tutan biri fenere karsi oynarken ne kadar motive olabilir, ne kadar konsantre olabilir acaba?
Insallah yaniltir bizi ama umudum az.

Valla profesyonel olmak bunu gerektiriyor bunu da bir maçla tamam iyi oynadı fenerli değil profesyonel kötü oynadı fenerli profesyonel değil demekte olmaz sanırım çünkü herkesin iyi kötü anı-maçı olabilir.Ancak Avrupa'ya giden orda temsil eden ve Milli takımın formasını senelerce giyen birine de profesyonel değil demek abes düşebilir.Ama inşallah yarın çıkar takıma katkı sağlar canı gönülden istiyorum hatta sabah arayıp bol şans dileklerimi iletecem ve taraftarın düşüncesini de aktaracam umarım katkısı olur.

Bence elinden gelen gayreti gösterdi Keseratar'ın sayesinde erken faül problemine girmesine rağmen.Maçtan kendisi ile tanışma fırsatım oldu.
Maçıda sanırım eşi yada nişanlısı olan kişinin yanında seyrettim çünkü yanımızdaki arkadaşları devamlı senin hanım diyorlardı o arkadaşa.Maçtan
hemen sonra Şaziye'nin tribüne gelerek o arkadaşa sarılarak gözleri dolarak galibiyeti çok içten kutladığını
gördüm.Maçtan sonra tebrik ettiğimde Çok mutlu olduğunu, üzerinde bu maçta hatasız oynamak için elinden geleni yapmaya çalıştığını ve
taraftarın ondan fazla sayı beklediği için çok ciddi baskı olduğunu o yüzden maçı kazandıkları için çok mutlu olduğunu söyledi.Seni milli takımdaki
skorer yönünle görmek istiyoruz dediğimde Ceyhun hocanın bu takımda saha içi beklentilerinin ondan sayı atmasından skor üretmesinden daha
farklı olduğunu ve özellikle iyi mücadele ederek ve oyunda olduğu sürede iyi müdafa yaparak takımda rol üstleneceğini skor yapmanın ikinci
planda olduğunu ve kupayı kazanmaktan ve takımın bir parçası olmaktan çok büyük mutluluk verdiğini söyledi.Çok içten ve naif birine benziyordu.

şaziye bu maçta skor atmadı ama ben angel iyi savundugunu düsünüyorum hucumda ise en kritik yerde 3 luk attı devamıda gelir diye düsünüyorum takım tam oturmadı şaziyeninde bu arzıyla devam etmesi durumunda takıma faydalı olacak