Bence elinden gelen gayreti gösterdi Keseratar'ın sayesinde erken faül problemine girmesine rağmen.Maçtan kendisi ile tanışma fırsatım oldu.
Maçıda sanırım eşi yada nişanlısı olan kişinin yanında seyrettim çünkü yanımızdaki arkadaşları devamlı senin hanım diyorlardı o arkadaşa.Maçtan
hemen sonra Şaziye'nin tribüne gelerek o arkadaşa sarılarak gözleri dolarak galibiyeti çok içten kutladığını
gördüm.Maçtan sonra tebrik ettiğimde Çok mutlu olduğunu, üzerinde bu maçta hatasız oynamak için elinden geleni yapmaya çalıştığını ve
taraftarın ondan fazla sayı beklediği için çok ciddi baskı olduğunu o yüzden maçı kazandıkları için çok mutlu olduğunu söyledi.Seni milli takımdaki
skorer yönünle görmek istiyoruz dediğimde Ceyhun hocanın bu takımda saha içi beklentilerinin ondan sayı atmasından skor üretmesinden daha
farklı olduğunu ve özellikle iyi mücadele ederek ve oyunda olduğu sürede iyi müdafa yaparak takımda rol üstleneceğini skor yapmanın ikinci
planda olduğunu ve kupayı kazanmaktan ve takımın bir parçası olmaktan çok büyük mutluluk verdiğini söyledi.Çok içten ve naif birine benziyordu.