Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

Onu canlı izlemek ayrı bi zevk allah insallah herkese nasip eder 8)

Re: Seimone Augustus Galatasaray 'da

Murat İNAL' Alıntı:
Pankartı hakeden insanlara yapılsın . Sonra yapılsın. Kıdemle bu işler. Elin Amerikalısına pankart nerden çıktı şimdi bir maçla :)
Sonra ters teper..Pankartın üstünde tepinirsin Gökçe. Tecrübeyle sabittir :))))
Bu tecrübe Riberyden kazanılan tecrübemi abi :p Pankart çok güzel bir fikir.Sonuçta takımımıza katkı sağlayan her oyuncunun pankartı tezahüratı yapılması taraftarıyım hele bu semione gibi wnba'in en büyük ismiyse.Bu oyununada katkı sağlayacaktır.Sadece Augustusa değil bütün oyuncularımıza böyle jestler yapılabilir.

bence taurasi yi alalım.bird de alınırsa hayır demem :p :p

Osman Aydın' Alıntı:
[quote="OKAN DEMIRBAS":15j859ce]bence taurasi yi alalım.bird de alınırsa hayır demem :p :p

Onları bırak bence gelecek sene şu oyuncular takımda olmalı.Tabiki hayal ama olsun.
Işıl-Esra-Seimone-Silwia Fowles-Lauren Jackson
Tuğba-Zogota-Bahar-Yasemin Horosan-Ann Wauters
Yasemen-Korel[/quote:15j859ce]
Bu kadro Galatasaray Erkek Basketbol Takımını yener :p

Osman Aydın' Alıntı:
[quote="OKAN DEMIRBAS":22al08v2]bence taurasi yi alalım.bird de alınırsa hayır demem :p :p

Onları bırak bence gelecek sene şu oyuncular takımda olmalı.Tabiki hayal ama olsun.
Işıl-Esra-Seimone-Silwia Fowles-Lauren Jackson
Tuğba-Zogota-Bahar-Yasemin Horosan-Ann Wauters
Yasemen-Korel[/quote:22al08v2]

:roll: :roll:
bu kadro nbade playofflara kalır

Osman Aydın' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":1zdijmd6]daha christmas var :)

Aykut kardeş Christmas ne oluyor anlamadım.Bir oyuncu mu yoksa? :shock:[/quote:1zdijmd6]

bildiğin gibi hristiyanlar için christmas yani noel bayramı çok önemlidir.Dolayısı ile vickie ve sophianın o tarihten önce dönmelerini beklemeyelim.

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
watching tyrus do his thing! my boy is in the starting lineup

facebookta böyle yazmış ne demek oluyor?

neden bu kadar endişeleniyorsunuz anlamıyorum.Bize daha ne augustuslar gelir.Facebook ta her yazdığı statu ye bu şekilde yaklaşacaksak yandık valla.Biraz sakin olalım arkadaşlar.

Ey ahali...saglam bi kaynaktan aldigim habere gore augustusun facebookta herhangi bir profili yokmus.Onun yerine bir baskasi yaziyormus.yani bos yere statusunde ne yaziyor acaba diye kendinizce cevirme falan yapmayiniz.Ayni hataya bende dusmistum.kaybettigimiz Mersin maci sonrasi baya biseyler yazmistim.neyse aklinizda bulunsun

Aykun Alan' Alıntı:
Ey ahali...saglam bi kaynaktan aldigim habere gore augustusun facebookta herhangi bir profili yokmus.Onun yerine bir baskasi yaziyormus.yani bos yere statusunde ne yaziyor acaba diye kendinizce cevirme falan yapmayiniz.Ayni hataya bende dusmistum.kaybettigimiz Mersin maci sonrasi baya biseyler yazmistim.neyse aklinizda bulunsun

kesinlikle yanlış bilgi...o profil kendisinin...yenide açmadı...
ben minesota lynix takımında oynadığı dönemde dahil takip ederim...
bazı minesota takım arkadaşları bile ona mesaj yazıyor...

Murat Cesur' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":23qxfzgd]Ey ahali...saglam bi kaynaktan aldigim habere gore augustusun facebookta herhangi bir profili yokmus.Onun yerine bir baskasi yaziyormus.yani bos yere statusunde ne yaziyor acaba diye kendinizce cevirme falan yapmayiniz.Ayni hataya bende dusmistum.kaybettigimiz Mersin maci sonrasi baya biseyler yazmistim.neyse aklinizda bulunsun

kesinlikle yanlış bilgi...o profil kendisinin...yenide açmadı...
ben minesota lynix takımında oynadığı dönemde dahil takip ederim...
bazı minesota takım arkadaşları bile ona mesaj yazıyor...[/quote:23qxfzgd]

ben aldığım bilgiyi söylüyorum isteyen inanır yazmaz isteyen inanmaz yazar.tamam ozaman sen yazmaya devam et :)