E
Erdal Can İçelli
Misafir
Re: 23 # Seimone Augustus
Onu canlı izlemek ayrı bi zevk allah insallah herkese nasip eder 8)
Onu canlı izlemek ayrı bi zevk allah insallah herkese nasip eder 8)
Bu tecrübe Riberyden kazanılan tecrübemi abi Pankart çok güzel bir fikir.Sonuçta takımımıza katkı sağlayan her oyuncunun pankartı tezahüratı yapılması taraftarıyım hele bu semione gibi wnba'in en büyük ismiyse.Bu oyununada katkı sağlayacaktır.Sadece Augustusa değil bütün oyuncularımıza böyle jestler yapılabilir.Murat İNAL' Alıntı:Pankartı hakeden insanlara yapılsın . Sonra yapılsın. Kıdemle bu işler. Elin Amerikalısına pankart nerden çıktı şimdi bir maçla
Sonra ters teper..Pankartın üstünde tepinirsin Gökçe. Tecrübeyle sabittir )))
Osman Aydın' Alıntı:[quote="OKAN DEMIRBAS":15j859ce]bence taurasi yi alalım.bird de alınırsa hayır demem
Osman Aydın' Alıntı:[quote="OKAN DEMIRBAS":22al08v2]bence taurasi yi alalım.bird de alınırsa hayır demem
Osman Aydın' Alıntı:[quote="Aykun Alan":31q3uno8]daha christmas var
Osman Aydın' Alıntı:[quote="Aykun Alan":1zdijmd6]daha christmas var
Semih TİYANŞAN' Alıntı:watching tyrus do his thing! my boy is in the starting lineup
facebookta böyle yazmış ne demek oluyor?
Aykun Alan' Alıntı:Ey ahali...saglam bi kaynaktan aldigim habere gore augustusun facebookta herhangi bir profili yokmus.Onun yerine bir baskasi yaziyormus.yani bos yere statusunde ne yaziyor acaba diye kendinizce cevirme falan yapmayiniz.Ayni hataya bende dusmistum.kaybettigimiz Mersin maci sonrasi baya biseyler yazmistim.neyse aklinizda bulunsun
Murat Cesur' Alıntı:[quote="Aykun Alan":23qxfzgd]Ey ahali...saglam bi kaynaktan aldigim habere gore augustusun facebookta herhangi bir profili yokmus.Onun yerine bir baskasi yaziyormus.yani bos yere statusunde ne yaziyor acaba diye kendinizce cevirme falan yapmayiniz.Ayni hataya bende dusmistum.kaybettigimiz Mersin maci sonrasi baya biseyler yazmistim.neyse aklinizda bulunsun
Mirsad Altın' Alıntı:tourasi ile loren jakson bizzde olsa ne güzel olurdu dime arkadaşlar