Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

Sorumluluk aldı son maçlarda doğru ama şut sokmak için gittiği bölge hep aynı ve ilkini attı ama ikinci kez oraya gidişinde rakip uyandı hemen ikili sıkıştırma getirdiler.Topu kaybettik sanırım o pozisyondan sonra.Büyük maçta sorun olmaz inşallah bize bu.

Eren Aydın' Alıntı:
Sorumluluk aldı son maçlarda doğru ama şut sokmak için gittiği bölge hep aynı ve ilkini attı ama ikinci kez oraya gidişinde rakip uyandı hemen ikili sıkıştırma getirdiler.Topu kaybettik sanırım o pozisyondan sonra.Büyük maçta sorun olmaz inşallah bize bu.
Hayır yardıma giden adamın oyuncusuna Yasemin'e asist yaptı, Yasemin de bomboş turnike attı.

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":2b77lgll]Sorumluluk aldı son maçlarda doğru ama şut sokmak için gittiği bölge hep aynı ve ilkini attı ama ikinci kez oraya gidişinde rakip uyandı hemen ikili sıkıştırma getirdiler.Topu kaybettik sanırım o pozisyondan sonra.Büyük maçta sorun olmaz inşallah bize bu.
Hayır yardıma giden adamın oyuncusuna Yasemin'e asist yaptı, Yasemin de bomboş turnike attı.[/quote:2b77lgll]
Ters turnike ile bitirdiği pozisyon... Hatırladım şimdi Gökçe Abi ama yinede rakibin o atışı ezberlemesinden korkuyorum.

Koca WNBA ezberleyemedi o atışı daha merak etme sen. Daha doğrusu ezberledi de, ilacını bulumadılar. Augustus'u bazen unutuyoruz, daha çok kullanmamız lazım, bu noktada Işıl'a da sorumluluk düşüyor belki de.

Bu arada Gökçe'yle yaşıtsınız hemen hemen.

topu tutuyor,karşısındaki rakipin boyu,size'ı,blok korkusu dinlemeden kendine has stiliyle gönderiyor potaya...
Bu stili çözmek kolay olsa şimdiye kadar çözerlerdi.Rahat olalım... :)

Yok Aykun şut stiline bişi demedim zaten.Kritik atışlar için potanın çaprazına doğru gidiyor sürekli (çapraz derken çizgiye daha yakın kısmı) sonraki rakipler buna uyanıp ikili sıkıştırma ile topu kapmasın dedim ama Wnba'de aynı hareketi sürekli yapıyormuş, endişem oldukça hafifledi duyunca :)

Eren Aydın' Alıntı:
Yok Aykun şut stiline bişi demedim zaten.Kritik atışlar için potanın çaprazına doğru gidiyor sürekli (çapraz derken çizgiye daha yakın kısmı) sonraki rakipler buna uyanıp ikili sıkıştırma ile topu kapmasın dedim ama Wnba'de aynı hareketi sürekli yapıyormuş, endişem oldukça hafifledi duyunca :)

ben sana itafen söylemedim zaten.Hatırlayın geçen sezonlarda aynı şeyi cappiyede yapıyorladı.Cappiede esmeral yada nevriyeyi topla buluşturup hemen sonuca gidiyorlardı.Bence simeoneye gelen duble teamler takımımız için avantaj.Böylece diğer şutörlerimiz boş şut imkanı bulur ama gerçek şutörler !!!

Korkma korkma onlar stilini çözene kadar biz kupayı çoktan kaldırırız

Osman Aydın' Alıntı:
Daha çok sorumluluk alması gerekiyor.Şu durumda Cappie ondan daha iyi gözüküyor Türkiye ye gelmiş en skorer oyuncu bakımında.Ayrıca en iyi yabancı olarakta.

Katılıyorum ama şunuda göz önünde bulunduralımki cappili fenerbahçenin kadrosunun yanında simeone li galatasaray kadrosu arasında çok fark var.Skor opsiyonu olarak.

Galatasaray'ın Seimone Augustus gibi oyuncusu var
ama maalesef hiçbir maçta kendisine özel tezahürat yapılmıyor.Arkadaşlar Augustus ,Diana Taurasi ve Sue Bird' le beraber dünyanın en iyi 3 guarddından biri.Lütefen ona biraz özel tezahuratlar yapalım

Utku Kılıç' Alıntı:
Galatasaray'ın Seimone Augustus gibi oyuncusu var
ama maalesef hiçbir maçta kendisine özel tezahürat yapılmıyor.Arkadaşlar Augustus ,Diana Taurasi ve Sue Bird' le beraber dünyanın en iyi 3 guarddından biri.Lütefen ona biraz özel tezahuratlar yapalım
siemone augustus guard mı :?

augusutusu gs nin transfer listesinde olmadan önce minnessota lynx formasıyla izledim.o zaman kimse augustusu tanımıyordu.sadece 2006 darftında 1.olduğunu kamuoyu biliyordu.bir de hayret ettiğim konu augustusun all-stara çağrılmayışı.maaelef basketbolu ve oyuncuları hiç iyi tanımıyoruz.

ben iddialı değilim o kadar ama bayan basketbolu çok iyi bilirim
seimone augustusu,sue bird,diana taurasi,lisa leslia,tina thompson,backy hammon,lauren jackson,vickie johnson,delicia milton jones,chantelle anderson, daha sayıyımmı

Utku Kılıç' Alıntı:
ben iddialı değilim o kadar ama bayan basketbolu çok iyi bilirim
seimone augustusu,sue bird,diana taurasi,lisa leslia,tina thompson,backy hammon,lauren jackson,vickie johnson,delicia milton jones,chantelle anderson, daha sayıyımmı
sadece gülüyorum :ehue