Re: 23 # Seimone Augustus
ilk bölümdede çok etkiliydi.Sophia'yla çok iyi anlaşacaklar...
ilk bölümdede çok etkiliydi.Sophia'yla çok iyi anlaşacaklar...
Hayır yardıma giden adamın oyuncusuna Yasemin'e asist yaptı, Yasemin de bomboş turnike attı.Eren Aydın' Alıntı:Sorumluluk aldı son maçlarda doğru ama şut sokmak için gittiği bölge hep aynı ve ilkini attı ama ikinci kez oraya gidişinde rakip uyandı hemen ikili sıkıştırma getirdiler.Topu kaybettik sanırım o pozisyondan sonra.Büyük maçta sorun olmaz inşallah bize bu.
Hayır yardıma giden adamın oyuncusuna Yasemin'e asist yaptı, Yasemin de bomboş turnike attı.[/quote:2b77lgll]Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Eren Aydın":2b77lgll]Sorumluluk aldı son maçlarda doğru ama şut sokmak için gittiği bölge hep aynı ve ilkini attı ama ikinci kez oraya gidişinde rakip uyandı hemen ikili sıkıştırma getirdiler.Topu kaybettik sanırım o pozisyondan sonra.Büyük maçta sorun olmaz inşallah bize bu.
Artık korkumuyorum o zaman. TamamEmre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Koca WNBA ezberleyemedi o atışı daha merak etme sen. Daha doğrusu ezberledi de, ilacını bulumadılar.
Eren Aydın' Alıntı:Yok Aykun şut stiline bişi demedim zaten.Kritik atışlar için potanın çaprazına doğru gidiyor sürekli (çapraz derken çizgiye daha yakın kısmı) sonraki rakipler buna uyanıp ikili sıkıştırma ile topu kapmasın dedim ama Wnba'de aynı hareketi sürekli yapıyormuş, endişem oldukça hafifledi duyunca
Tek dileğimiz bu zaten...Aykun Alan' Alıntı:Korkma korkma onlar stilini çözene kadar biz kupayı çoktan kaldırırız
Osman Aydın' Alıntı:Daha çok sorumluluk alması gerekiyor.Şu durumda Cappie ondan daha iyi gözüküyor Türkiye ye gelmiş en skorer oyuncu bakımında.Ayrıca en iyi yabancı olarakta.
siemone augustus guard mı :?Utku Kılıç' Alıntı:Galatasaray'ın Seimone Augustus gibi oyuncusu var
ama maalesef hiçbir maçta kendisine özel tezahürat yapılmıyor.Arkadaşlar Augustus ,Diana Taurasi ve Sue Bird' le beraber dünyanın en iyi 3 guarddından biri.Lütefen ona biraz özel tezahuratlar yapalım
tipik bir 3 numara 2 oynayıncada sırıtmıyor.Utku Kılıç' Alıntı:tabiki guard bir nevi power forvet
kardeş seimone augustusu kimse benim
kadar takip etmedi
sadece gülüyorum :ehueUtku Kılıç' Alıntı:ben iddialı değilim o kadar ama bayan basketbolu çok iyi bilirim
seimone augustusu,sue bird,diana taurasi,lisa leslia,tina thompson,backy hammon,lauren jackson,vickie johnson,delicia milton jones,chantelle anderson, daha sayıyımmı