Seimone Augustus

Klibi beğenmenize sevindim, sağolun arkadaşlar. Doğum gününden geç haberim oldu bir de malum basketbol konusunda görüntüleri bulmak sıkıntılı iş; olduğu kadar yaptım. Daha güzel de olabilirdi tabi.

İyi ki doğdun, nice mutlu yıllara "Çikolata Prenses."

Emre eline sağlık hakkaten 10 numara klip olmuş,Seimone bayılacak hakkaten.Twitterdan kutladım buraya da yazayım.İyiki doğdun çikolata prenses.

Klip inanılmaz olmuş. Çok beğenecek eminim Seimone. İyi ki doğmuş, iyi ki Galatasaray'lı olmuş. Umarım mutlu ve sarı kırmızı nice seneler geçirir.

Video süper yazacaktım, videolar süper yazayım :) Seimone'a ne yapılsa az gerçekten. Doğum günü kutlu olsun defalarca... Twitter'da herkese teker teker thank you yazmış ya. Canımızsın Çikolata Prenses... :)

Okyanus ötesinden de duyulsun :p Happy Birthday Seimone !

Her iki video da çok güzel olmuş ama Emre özel teşekkürü hak etmiş. Ne de olsa diğerinde kollektif bir çalışma var. Yalnız Emre´nin videoda bağıran gençlere katılmayıp dedikodu yapması da kayıtlara girmiş. : )

İyi ki doğdun, iyi ki zamanında bizim için ter akıtmayı kabul ettin Çikolata Prenses.

Her iki video da çok güzel olmuş ama Emre özel teşekkürü hak etmiş. Ne de olsa diğerinde kollektif bir çalışma var. Yalnız Emre´nin videoda bağıran gençlere katılmayıp dedikodu yapması da kayıtlara girmiş. : )

İyi ki doğdun, iyi ki zamanında bizim için ter akıtmayı kabul ettin Çikolata Prenses.

Abim Emre Yüksel olarak çevirsen de beni zan altında bırakmasan diyorum ya :D :D

Emre uyarınca fark ettim, iletimde Emre´ler cirit atıyor. : )

Seimone için video hazırlayan ve özel teşekkürü hak eden Emre (Elmalıdereoğlu), dedikodu yapıp tezahüratlara katılmayan (Emre Yüksel), olayın üstüne kalmasından -haklı olarak- çekinen Emre (Doğan).