Seimone Augustus

Yahu ben Ceyhun hocanın basketboldan ne anladığı konusunda ciddi şüphelere düşüyorum , Seimone , Clarise Davisten sonra Türkiye gelen en iyi yabancı bayan basketbolcu.
Seiomne mutlaka kalmalı

We love you Seimene for ever

Beni Bayan Baskete hasta eden, ve Basketbolu sevdiren, Avrupa macinda Aglatan Cikolatali Prenses, sen daima bizim CIKOLATALI PRENSESIMIZ olarak kalacan.

Birisi Galatasaray'dan ayrıldın mı diye sormuş, Seimone da hayır demiş.Demek ki hala birşey denmedi kıza..Belki fowles bekleniyor, belkide istenmiyor ama Fowles aralıkta dönecekse Seimone gelse oynasa aralıktada Sylvia döner.Daha güçlü kadromuz olur lig için..

Fenerbahçe haberleri için ise öyle birşey yok sadece dedikodu demiş Prenses.

seimoneaugustus Seimone Augustus
@mirac_1907 angel is great but I would rather play with @isilalben10. Thanks but no thanks.

Gitme be Seimone, gitme...

uA foruma konu açtım...burada da söylüyorum..ortak bir mail taslağı hazırlayıp kulübe yağdırsak inanın ceyhun hocaya rağmen seimone kalacaktır..lütfen biraz önayak olun..5.yabancımız olur..bizi seviyor..gerekirse tribünde de oturur bence..

uA foruma konu açtım...burada da söylüyorum..ortak bir mail taslağı hazırlayıp kulübe yağdırsak inanın ceyhun hocaya rağmen seimone kalacaktır..lütfen biraz önayak olun..5.yabancımız olur..bizi seviyor..gerekirse tribünde de oturur bence..

Yahu ne yaptınız, Augustus tribünde oturur mu hiç Allah aşkına.. Kaldı ki Augustus'u tribünde oturtacak kadar lüksü olan bir takım bile yoktur Avrupa'da

Fenerbahce taraftari: "Angel McCoughtry ile ayni takimda oynamak ister misin?"
Seimone Augustus: "Angel büyük oyuncu ama ben Isil'la oynamayi tercih ederim."

Twitter'dan.

söyleyecek birşey yok o halde..avrupa şampiyonu olmak istenmiyor demekki..nasılsa ligler başlayınca ilk fb maçından sonra auugusstus iyidi beeaa,ceyhun hocayla olmuyo yeaaa dersiniz..

Gözlerimi yaşarttın gece gece helal olsun sana, işte Seimone'un o twitter mesajı:

seimoneaugustus @mirac_1907 angel is great but I would rather play with @isilalben10. Thanks but no thanks.

Herşeyden önce takımı biz yönetmiyoruz. Biliyoruz ki burası herkes tarafından takip ediliyor, ancak fikrimizi söyleriz ve burayı okuyan karar merci kişiler mutlaka karar alırken göz önünde bulundurur.

Augustus sezon sezonun çoğunda özellikle Avrupa Liginde çok kötü bir performans gösterdi. Balık hafızalı olmaya gerek yok bu konunun önceki sayfalarına bakarsanız neler yazılmış görebilirsiniz. Evet özellikle son maç çok iyi bir performans gösterdi ama bana göre savunması malesef ona yakışan düzeyde değil. Kaybettiğimiz Avrupa ve Türkiye maçlarında Angel'a verdiği ribauntlar hala gözümün önünde. Kesinlikle durdurulması zor ve hırslı bir oyuncu ama oyunun her yönüne bakmak lazım. Ona nazaran şutu daha orta halli, ama savunma ve ribauntlara daha çok katkı verebilecek bir oyuncuyu ben tercih ederim şahsen. Nitekim bu oyuncu Alba Torrens' tir.

Saygılar.

Herşeyden önce takımı biz yönetmiyoruz. Biliyoruz ki burası herkes tarafından takip ediliyor, ancak fikrimizi söyleriz ve burayı okuyan karar merci kişiler mutlaka karar alırken göz önünde bulundurur.

Augustus sezon sezonun çoğunda özellikle Avrupa Liginde çok kötü bir performans gösterdi. Balık hafızalı olmaya gerek yok bu konunun önceki sayfalarına bakarsanız neler yazılmış görebilirsiniz. Evet özellikle son maç çok iyi bir performans gösterdi ama bana göre savunması malesef ona yakışan düzeyde değil. Kaybettiğimiz Avrupa ve Türkiye maçlarında Angel'a verdiği ribauntlar hala gözümün önünde. Kesinlikle durdurulması zor ve hırslı bir oyuncu ama oyunun her yönüne bakmak lazım. Ona nazaran şutu daha orta halli, ama savunma ve ribauntlara daha çok katkı verebilecek bir oyuncuyu ben tercih ederim şahsen. Nitekim bu oyuncu Alba Torrens' tir.

Saygılar.

Angel'i savunan Tamika idi. 3 numarada Alba ile sorun halledildi. Tina Charles yerine Avrupalı bir uzun alıp AUgustus ile devam edilmeliydi. 2 numaraya kim gelirse gelsin dolduramayaak yerini. Şimdi herkes aralığa kadar çok iyi Fowles yoksa Tina diyor ama Fowles geldikten sonra ligde playoffda ve final fourda iki amerikalımızın da pivot olmasının sıkıntısını yaşayacağız.

Augustus ile ilgili hala umudum var benim. Augustus ve Becky Hammon hamleleri istiyorum ama Tina Charles ilk açıklanınca da söyledim büyük ihtimal Prince gelecektir diye.

Işıl bazıları için neyse, Augustus da benim için odur ve Galatasarayın simge isimlerinden biridir benim için.

Berkan bey Tamika'nın Avrupa da oynadığını hatırlamıyorum. Hani Angel'ı o tuttu demişsiniz ya. Ligde de Tamika dışardayken zaman zaman Augustus savundu üstelik Angel'i. Evet Tamika da Angel'i iyi tutamadı ama en azından ribauntları topladı.

Augustus benim için de çok şey demektir ama ilk tercih değildir. 1-2 oynayabilecek Epipahny'i tercih ederim şu aşamada. Augustusun en büyük silahı sayı atmak ve bu takımda sayı atacak çok oyuncu var zaten.

Ayrıca Becky Hammon demeyin artık lütfen, 34 yaşına gelmiş bir oyuncu ve geçen sezonu bile tamamlayamadı sözleşmesini fesh ettiler verimsizliğinden dolayı.

Saygılar.

Berkan bey Tamika'nın Avrupa da oynadığını hatırlamıyorum. Hani Angel'ı o tuttu demişsiniz ya. Ligde de Tamika dışardayken zaman zaman Augustus savundu üstelik Angel'i. Evet Tamika da Angel'i iyi tutamadı ama en azından ribauntları topladı.

Augustus benim için de çok şey demektir ama ilk tercih değildir. 1-2 oynayabilecek Epipahny'i tercih ederim şu aşamada. Augustusun en büyük silahı sayı atmak ve bu takımda sayı atacak çok oyuncu var zaten.

Ayrıca Becky Hammon demeyin artık lütfen, 34 yaşına gelmiş bir oyuncu ve geçen sezonu bile tamamlayamadı sözleşmesini fesh ettiler verimsizliğinden dolayı.

Saygılar.

Augustusu 3 numarada oynatıp Angel'ı savunmasını beklemek hata olur zaten. Takımı oynatan bir guard lazım bence de ve bu yüzden bu isim Prince olmamalı diye düşündüm. Sue Bird gibi yani. O yüzden Becky Hammon dedim. Yaş konusuna pek takılmamak lazım ayrıca. Vicki Johnsonın 35 yaşında neler yaptığı ortada aynı şekilde Taj McWilliamsın da 40a dayanmış yaşıyla Avrupanın üst düzey takımlarındaki performansı ortada.

Bunların dışında asıl önemlisi takımımız 87-88-89 doğumlulardan oluşan bir takım oldu. Tecrübesiz kalabiliriz. Becky Hammon ve Augustus hamleleri bu takıma o yönden de iyi bir katkı sağlar.

Saygılar.