Elimizdeki yerlilerin çoğunu korumalıyız. Sophia Young Türk yapılamıyorsa( ki şartlar zorlanmalı) Melisa Takımda kalmalı. Yerli olarak ülkede ne yazık ki iyi oyuncu yok. Olabileceklerin en iyileri bizde zaten. Bizdeki yerlilerden iyi veya başa baş diyeceğimiz 3-4 oyuncu çıkar (Ki 2 si rakibimizde). Tuğçe Canitez'i GS'a kazandırmalıyız. Hem GS'lı, hem oldukça yararlı olacak bir potansiyele sahip. O bölgede büyük açığı kapar. Nihan Tuğba gibi oyuncular ile zaten büyük ihtimalle yollar ayrılır. Tuğba konusunda bir çok kişi ile hem fikir değilim. Sakatlıktan yeni dönmüştü formunda sorunlar vardı ama taraftarda ona karşı bir antipati oluşmadan gitmesi onun için daha iyi olur. Onun gibi bir oyuncuyu seyrettiğim için ben mutluyum. Benchden verdiği enerjisi bile takımımızı farklı etkiliyordu. Tamika öncesi takımın direk lideriydi. Bu yüzden gitmesini istiyorum. Çünkü taraftar ona her an saçma kelimeler edebilir diye düşünüyorum (ki Işıl'a bile edebiliyorlar).
Buyrun burada yeni sezonu konuşacağız farklı isim olarak GS'daki oyunculardan daha iyi kimi sayabiliriz, alabileceğimiz yerli anlamında? Seneye oluşacak kadro için Ceyhun hoca kuşkusuz bizden daha fazla kafa yormuştur. Zaten ülkenin alt yapısına hakimdir kendisi. Bilir genç potansiyelleri. Bahar-Işıl-Gülşah-Seimone-Sylvia yanına transfer yönetmeliğine göre bir takım hazırlayacaktır kuşkusuz. Gönül ister ki Işıl ile oyun kuruculuğu paylaşabilecek, gerekirse yan yana oynayabilecek bir PG, Gülşah Akkaya Tuğçe Canitez Türk olacak Sophia ile sezonu rahat geçiririz diye düşünüyorum. (ki kurduğum takım 2+1) 3+1 olacaksa 2-3 pozisyonunda oynayabilen ALba iyi giderdi. Ya da WNBA draftı birincisi, Seimone'un yeni takım arkadaşı Moore
Buyrun burada yeni sezonu konuşacağız farklı isim olarak GS'daki oyunculardan daha iyi kimi sayabiliriz, alabileceğimiz yerli anlamında? Seneye oluşacak kadro için Ceyhun hoca kuşkusuz bizden daha fazla kafa yormuştur. Zaten ülkenin alt yapısına hakimdir kendisi. Bilir genç potansiyelleri. Bahar-Işıl-Gülşah-Seimone-Sylvia yanına transfer yönetmeliğine göre bir takım hazırlayacaktır kuşkusuz. Gönül ister ki Işıl ile oyun kuruculuğu paylaşabilecek, gerekirse yan yana oynayabilecek bir PG, Gülşah Akkaya Tuğçe Canitez Türk olacak Sophia ile sezonu rahat geçiririz diye düşünüyorum. (ki kurduğum takım 2+1) 3+1 olacaksa 2-3 pozisyonunda oynayabilen ALba iyi giderdi. Ya da WNBA draftı birincisi, Seimone'un yeni takım arkadaşı Moore