Simas Jasaitis

Re: Simas Jasaitis Galatasaray Cafe Crown'da

Yanlız bu adamda bi bunalım tiPi var ne bi itiraz ne bi sert faul ne bi mimik ,değişik bi adam çök söğukkanlı, bu ortadaki toPlara falan atlamaz sanki bilmemki
boş şutumu atarım gider eve kahvemi içer ayıcığımla uyurum tiPi var,belkide benim içim fesat

Eser Atalay' Alıntı:
Yanlız bu adamda bi bunalım tiPi var ne bi itiraz ne bi sert faul ne bi mimik ,değişik bi adam çök söğukkanlı, bu ortadaki toPlara falan atlamaz sanki bilmemki
boş şutumu atarım gider eve kahvemi içer ayıcığımla uyurum tiPi var,belkide benim içim fesat
Icinin fesat oldugunu dusunmuyorum abi ama umarim oyle cikar :) :p

litvanya guardları yada(kendini guard sana adamlar) dün resmen takımını bitirdi.jasaitise daha çok pas atsalar jasaitis 30-35 sayıyı bulabileceği maçı 21 sayıyla tamamladı.jasaitis çoğu hucümda bosa gitti geldi.lavrinoviç kardesler bu adamlar ne kadar rahatlar her ellerine aldıklarını potaya atıyorlar bari sokabilseler.kleiza ben bu takımın en iyisiyim havasında.nba de denverde oynadı ya 10-12 dk maç basına hava atıyor.peki hidayet niye övünmüyor.nerdeyse orlando da 40 dk ortalamayla oynayan adam.javtokas pivotlukla alakası yok.yani jasaitis litvanyada su an için harcanıyor.lavrinoviçler bulduklarını üçlük atıyorlar.sokamıyorsunuz atan adam var ona atın.o takımın hesapta en iyisi oldukarını düsünüyorlar.kleizayı anlamıyorum bu kadar hava ne.jasikevicius-siskaustas-ılgauskas olsa 15-20 dk geçmez aldığı süre.

Gerçekten Jasaitis şu an Litvanya'nın en faydalı ismi.Zaten karakter olarak da öyle bir oyuncu.Çok top kullanmaz ama iyi bir bitiricidir.Bunu da Polonya'da gösteriyor ve bizi çok umutlandırdı açıkçası.

Okan Hoca'nın sözlerinden sonra sokacağına inancım daha da arttı valla :)

jasaitis o eski oyuncu değil eskiden litvanyayı bozan adamdı keşke bu oyuna girse derdik ama şimdi takımın üstüne çıkmış...eskiden seçimleri filan kötüydü ama potansiyelliydi şimdi ise seçimleri iyi ve potansiyelini gösteriyor...litvanya maçında da bi yandan atınca seviniyorum bi yandan da atma diyordum değişik bir duyguydu

Murat İNAL' Alıntı:
14 sayı attı süper şut attı diyenlerden ziyade kara kara düşünenlerdenim ben de.

Batuhan güzel olmuş eline sağlıkta insan bir Galatasaray forması da giydirir. Bir de bu şekilde çalışmalar yaparsan siteye de koyabiliriz uygunsa.

neden olmasın :) ..

Jasaitis Bulgaristan'a karşı 27 dakikada 11 sayı 4 ribaund 1 asist ile oynadı.Litvanya da 84-69 galip geldi zaten.

bu adam ööyle tek başına sayı üretemz asla bir güvenilecek bir skorer değil topu eline verip basket atmasını bekleyemzsiniz bence bir sağlam 2 numara ve bir 5 numara lazım nerde bizde bu oyuncuları alacak yönetim yazık valla bakset şubesi öldü bence

Aslında tek başına skor yapamaz diyoruz ama ben zaten inanmıyorumda o belli bir takım düzeni içinde olması gerek dalgalarına filanda..Yine Şampiyonada gösterdi yani top ona emanet edildiğinde neler yapabileceğini..Her maçta en yararlı adamları o oldu..Ayrıca hücümdada o kadar pasiftiki inanamadım litvanyaya..Yani adam 5 hücümun 4 ünü sağ dipten izledi sadece 1 tane gelirse onuda başarıyla attı..Adam çok sabırlı çıktı harbiden..Ayrıca kendine güveni olan bir oyuncu olduğuda ortaya çıktı.Yani atacağına inanmışsa çekinmiyor.İşte bu yönü bize süper gelebilir.
--Ayrıca bazı arkadaşlar yüz ifadesiyle ilgili birşeyler bulmuş.Bende koşuşunu çok acayip buldum..Robert Hite gibi koşuyor,bi acayipti işte :)

litvanyanın bu derece dandik guardları varken(bu tanımlamayı yapacağımız belki de tarihteki ilk litvanya takımı) jasa'nın bu derece yüksek yüzdeyle oynaması bence ne derece bir skorer olduğunun kanıtıdır...mazutıs'lerle delininkaıdıs'lerle oynamak da zor iş gerçekten

Tartışılmayacak tek bir şey varsa o da Jasaitis'in hangi takım olursa olursa yararlı bir oyuncu olacağıdır.

son maç 4 say 4 ribound 2 asist..litvanya kaybetti.(58 sayı atabildiler sanırım)

"I don't understand what happened with our team. You ask me about it, but I have no answer."

Simas Jasaitis (Lithuania)

"Takımımıza ne oldu anlamıyorum.Bana bunu soruyorsunuz.Ama verecek cevabım yok"

Haklı..

Jaska'nın İspanya maçında oynamamasının sebebini sakatlık olarak göstermişler ama, ne tür bir sakatlığı olduğunu yazmamışlar... İspanya maçından sonra seyircileri selamlamak için takımla birlikte olduğunu gördüm.

Maçtan önce FIBA maçın en kritik eşleşmesinin Simas Jasaitis - Rudy Fernandez olduğunu yazmıştı. Sebep olarak, 2008 Yaz Olimpiyatları İspanya - Litvanya yarı final müsabakasını göstermişti. Zira o maçta Simas Jasaitis 19 sayı atarak Pau Gasol ile birlikte maçın en skoreri olmuştu. Rudy Fernandez ise 18 sayıyla oynamıştı.

Simas Jasaitis'in İspanya maçındaki istatistikleri tam olarak şöyleydi: 23 dakika 1/1 ikilik, 5/10 üçlük, 2/2 serbest atış, 8 ribaunt -dördü hücum-, 2 asist, 1 top kaybı

Jaska, 12 Eylül'deki Litvanya - Slovenya maçında kaptığı toptan sonra yaptığı asistle günün en iyi hareketleri listesine girmişti.

[youtube:35k334vx]http://www.youtube.com/watch?v=1FwALPwYJo0[/youtube:35k334vx]