Simas Jasaitis

Re: Simas Jasaitis Galatasaray Cafe Crown'da

Jasa'nın taraftarı seven bir yapısı var Rancik ile birliklte.Onları tribüne filan extradan çağırarak motive etmeliyiz.O bize en iyisini verecektir bu maçda.

Ben kendi adıma konuşmak isterim ki, hiç bir oyuncu karakterini oyununu adamlığını performansını tam anlamıyla bana ispat etmeden ya da bize ispat etmeden körü körüne destek verilmesi taraftarı değilim.

Dee'ye verildi ne oldu ?
Guro'ya verildi ne oldu ?
İnamota'ya verildi ne oldu ?

Bu sorular uzar gider, desteği bizim vermemiz için onların haketmesi gerekir, Benim Sevgim Galatasaray'a...

İyi bir performans da gidiyor, umarım Fb maçında Preldzic'in ya da Ömer Onan'ın savunmasında silinip gitmez.

lincoln ve gurovicte çok canımız yandı ama sanki sen farklısın jasa

Dünkü Vatan gazetesinde Simas'ın yaşanan bu olaylardan sonra arkadaşlarına ayrılmak istediğini söylediğini yazmış.

Dün maçta canlı olarak gördüm yardımcı koçlarla olan diyaloğunda da ufak bir anlaşmazlık oldu ama tam ne olduğunu anlayamadım.. Maçta başına bir darbe aldı sanırım buz tedavisi oluyordu o biraz etkiledi oyununu ama terinin son damlasına kadar oynamaya çalıştığını söyleyebilirim..

Umarım kadro dağılmaz..

Özgür Erdoğan' Alıntı:
Dünkü Vatan gazetesinde Simas'ın yaşanan bu olaylardan sonra arkadaşlarına ayrılmak istediğini söylediğini yazmış.

Dün maçta canlı olarak gördüm yardımcı koçlarla olan diyaloğunda da ufak bir anlaşmazlık oldu ama tam ne olduğunu anlayamadım.. Maçta başına bir darbe aldı sanırım buz tedavisi oluyordu o biraz etkiledi oyununu ama terinin son damlasına kadar oynamaya çalıştığını söyleyebilirim..

Umarım kadro dağılmaz..
Bir bu eksikti inşallah böyle bir şey yoktur. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Böyle adamlar kolay gelmez takıma, geleni de biz böyle yaparız malesef. Sağ olsun Okan Çevik ve saz arkadaşları..

İsterseniz kendisine soralım adamın facebook´u var ve kullanıyor. İngilizcesi iyi olan sorarsa daha net cevap alabiliriz.

erenbekdemir' Alıntı:
Böyle adamlar kolay gelmez takıma, geleni de biz böyle yaparız malesef. Sağ olsun Okan Çevik ve saz arkadaşları..

İsterseniz kendisine soralım adamın facebook´u var ve kullanıyor. İngilizcesi iyi olan sorarsa daha net cevap alabiliriz.

Onu cok sevdigimizi,kendisinin burada mutlu olup olmadıgını ve bu olaylardan etkilenip etkilenmedigini sordum jasa'ya..Bakalım cevap verecek mi.. ?

Şube nevizade gecelerine dondu
''giden her sevgilinin ardından hep biz olduk el sallayan haykırsak duyarlarmı sesimizi''

erenbekdemir' Alıntı:

simas için 3-4 face var hepsine atsaydın..yanlış atmayasın tek attıysan.

Çok büyük bir profesyonel olduğunu son KSK maçında gördük.

Keşke uzun seneler izleyebilsek bu yakışıklı aslanı...

Jasaitis burayı bir atlama tahtası olarak görüyordur. Senelerce euroligin önemli takımlarında oynadı. Bu sene göstereceği yüksek performansla tekrar oralara gitmek isteyecektir. Ola ki biz iyi bir yapılanmaya gideriz, eurolige katılma şansımız olur, o zaman Siması elimizde tutabiliriz.

Yoksa şu son başımıza gelenler düşünüldüğünde onu kim suçlayabilir?