Re: Simas Jasaitis Galatasaray Cafe Crown'da
simas jasaitis oleyyyyy....
turvuya yetişir mi acaba..
simas jasaitis oleyyyyy....
turvuya yetişir mi acaba..
dizinde önemsiz bir sakatlığı varmış darbe almış sanırım önemli değilmiş önemsiz maçlar olduğundan oynatılmamışAlperen Kaplan' Alıntı:Sakatlığın türü ile ilgili dün bir şey dememişlerdi ama bugününün bilemiyorum.
kardeş sistem derken her yıl takımı bozup yeniden kruyoruz bir yıl amerikan ekolü bir yıl yugoslav bundan bahsetmek istiyor burak abiGazanfer Tosun' Alıntı:Burak ben şunu anlayamıyorum.Sanki yıllardır aynı koçla çalışıp,belli bir sistemimiz olduğunu ve Jasaitis'in buna uymayacağı söyleniyor.Okan Çevik napar bilinmez ama daha kimsenin bir kere bile izlemediği sisteminde Jasaitis oynayamaz demek?Bu kadar mı önyargılıyız?Bu kadar mı güvenmiyoruz takımımıza?Beni üzen sadece bu.Yarın çıksa Jasaitis 50 sayı 10 asist yapsa hala bizim sistemize uymaz diyeceğiz.Eminim Rakocevic'i alsaydık da yine bize uymaz denilecekti.Peki kim bize uyar?Kobe uyar mı?Wade uyar mı?LeBron?...
Arda Öztürk' Alıntı:Dün idmandaydı.
çok şaşırdım ve çok sevindim milli takımdan sonra tatil yapmayıp antremanlara katılması bence çok güzel bir şey .Arda Öztürk' Alıntı:Dün idmandaydı.
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Resmi Site'de Acayip bir bilgi kıtlığı var bir fotoğrafını koymak zor mu bu yıl gelen yabancı basketbolcuların üstüne tıklıyorsun galatasaray logosu çıkıyor.onun dışında bayan-erkek basketbol takımlarının teknik heyeti kim resmi sitede bulamazsın çok zor değil okan çevik t.direktör,x yardımcısı falan şeklinde yazmak.
çok şaşırdım ve çok sevindim milli takımdan sonra tatil yapmayıp antremanlara katılması bence çok güzel bir şey .[/quote:3p48srew]Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":3p48srew]Dün idmandaydı.