Simas Jasaitis

Re: Simas Jasaitis Galatasaray Cafe Crown'da

uzun süreli bir sakatlık mı ?

Alperen Kaplan' Alıntı:
Sakatlığın türü ile ilgili dün bir şey dememişlerdi ama bugününün bilemiyorum. :)
dizinde önemsiz bir sakatlığı varmış darbe almış sanırım önemli değilmiş önemsiz maçlar olduğundan oynatılmamış

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Burak ben şunu anlayamıyorum.Sanki yıllardır aynı koçla çalışıp,belli bir sistemimiz olduğunu ve Jasaitis'in buna uymayacağı söyleniyor.Okan Çevik napar bilinmez ama daha kimsenin bir kere bile izlemediği sisteminde Jasaitis oynayamaz demek?Bu kadar mı önyargılıyız?Bu kadar mı güvenmiyoruz takımımıza?Beni üzen sadece bu.Yarın çıksa Jasaitis 50 sayı 10 asist yapsa hala bizim sistemize uymaz diyeceğiz.Eminim Rakocevic'i alsaydık da yine bize uymaz denilecekti.Peki kim bize uyar?Kobe uyar mı?Wade uyar mı?LeBron?...
kardeş sistem derken her yıl takımı bozup yeniden kruyoruz bir yıl amerikan ekolü bir yıl yugoslav bundan bahsetmek istiyor burak abi

Resmi Site'de Acayip bir bilgi kıtlığı var bir fotoğrafını koymak zor mu bu yıl gelen yabancı basketbolcuların üstüne tıklıyorsun galatasaray logosu çıkıyor.onun dışında bayan-erkek basketbol takımlarının teknik heyeti kim resmi sitede bulamazsın çok zor değil okan çevik t.direktör,x yardımcısı falan şeklinde yazmak.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Resmi Site'de Acayip bir bilgi kıtlığı var bir fotoğrafını koymak zor mu bu yıl gelen yabancı basketbolcuların üstüne tıklıyorsun galatasaray logosu çıkıyor.onun dışında bayan-erkek basketbol takımlarının teknik heyeti kim resmi sitede bulamazsın çok zor değil okan çevik t.direktör,x yardımcısı falan şeklinde yazmak.

en ufak bir futbol haberini günlerce ana sayfada tutuyolar.Nede olsa futbol tek ilgilenilen spor türkiye'de.Başka spor yoktu çünkü.

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":3p48srew]Dün idmandaydı.
çok şaşırdım ve çok sevindim milli takımdan sonra tatil yapmayıp antremanlara katılması bence çok güzel bir şey .[/quote:3p48srew]
Bende çok şaşırdım tatil yapmadan takıma katılması inşallah bize iyibir ivme kazandırır.

Önünde saygıyla eğiliyorum.Budur...

Lakin attıgı 4 suttan 3unu sokan okuyucuya göre bir oyun cizememeyen hocamıza ve oyun ıcersınde onu goremeyen oyuncularımıza sitem ederim.

Kendisinin performansı genel olarak iyi takıma verdiği katkı sadece sayı anlamında değil ribaundlarda da oldukça arzulu ve gerçekten savaşıyor kendini yerlere atıyor geçen sene gurovicte görmek istediğimiz şeyleri kendisinde görüyoruz.Tam bir takım oyuncusu ama biraz daha sorumluluk almalı.

Eksik gördüğüm noktalarına gelince-ki bunu kendisi de biliyor-Penetresi yetersiz çok şuta yönelik oynuyor evet çok keskin bir şutör ama penetre özelliğini geliştirmeli kendisi henüz genç sayılabilecek bir yaşta bu eksiklerini de giderirse çok daha büyük bir oyuncu olabilir.

Gurovic ile kıyaslayacak olursak jasaitis tabiki bir gurovic değil.Gurovic çok daha büyük bir stardı ama bizim takımımıza 34 yaşında geldi ve fiziksel olarak her geçen gün geriye gitti ve bir süre sonra eridi.Jasaitis henüz 27 yaşında üst düzey oynayabileceği daha 6 7 senesi var ve oyununu bir basamak yukarı çıkarmalı büyük bir oyuncu olmak istiyorsa bu şart ama yadsınamaz bir gerçek var ki çok büyük bir potansiyel Jasaitis.

Gurovicin geçen sezonki halini izleyen arkadaşlarım muhtemelen diyecektir ki Jasaitis Gurovicten çok daha bir oyuncu ve bize çok daha fazla şeyler verecek.Bunu diyen arkadaşlara benim cevabım Gurovic çok büyük bir oyuncuydu.Keşke bize 26 27 yaşında gelseydi de o zaman görürdük gerçek gurovici.Onun eurobasket 2001 de 2002 dünya şampiyonasında yaptıkları yugoslavya takımı açısından çok önemliydi ve o takımın en önemli parçalarından biriydi.Neyse konumuz Gurovic değil bu konuyu defalarca konuştuk.Jasaitis Gurovicin bize verdiğinin fazlasını verecektir ve gurovicten çok daha fazla başarılı olacaktır tahminimce.

Bu sezon yaptığımız en olumlu iş Simas Jasaitis'in transferi tek endişem ligte ve Avrupada hedefsiz kalırsak Ziziç gibi ayrılmak isterse bizim için kötü olur.

Belki'de bu yıl beko basketbol liginin en iyi transferi Jasaitis ama bizim kadromuz ona ayak uydurabilecek bir kadro değil.