Simas Jasaitis

Re: Simas Jasaitis Galatasaray Cafe Crown'da

Kaan Çağdur' Alıntı:
[quote="Sezai Saçak":1j24ol60]Rancik için seneye anlaşmaya çalışılıyormuş ama jasaitisle ilgili bişey duymadım.
Kaynak güvenilirmi?[/quote:1j24ol60]

Nur genceri tribünde görüp biraz konuşan arkadaşlardan aldım bilgiyi...

Hep yüreği ile oynamayan,sadece parayı düşünen yabancılardan çekmiştik.En ufak bir huzursuzlukta yüzüstü bırakıp giderler yada elini taşın altına hiç sokmazlardı.Ama bu sene gerçekten yüreği ile oynayan,takımı için sahada herşeyini veren oyuncularımız var.Hepsinden allah razı olsun.İyi ki burdalar,iyi ki bizimleler.

Bu takımı sabote edenlerin iki yakaları bir araya hiç gelmesin.Her gün nefretim daha da büyüyor onlara.

"Stay with us Harry"nin bir benzerini Rancik ve Jasaitis için yapsa tribün emekçilerimiz? Müthiş olurdu bence...

böyle oyuncular kolay kolay bulunmaz jasa wilkinson rancik d-was bence hepsiyle oturulup konuşulmalı

Onu izlemek büyük bir keyif.Umarım "Tek yıllık gidip gelen oyuncular" kervanına katılmaz.
Maç sonunda bizlerle galibiyeti kutlarken bir abimiz formasını istedi vermeyince kolunu koparırcasına çekti ve tekrar istedi.Güvenlik görevlisi araya girmese ortaya büyük bir kaza çıkabilirdi. :p
Ama kendisi hiç takılmadı bu olaya. 8)

Futbolda Kewell neyse Jasa 'da o,

Kısa zamanda hepimizin sevgilisi oldu..Sözleşmesinin bir sezonluk olduğunu bugün öğrendim.Ne yapıp edip seneyede takımda kalmasını sağlamalıyız.Böyle yürekten oynayan bnu kadar kaliteli bir oyuncuyu elimizden kaçırmamamız gerekir..

Hep bizimle kal Jasa..

file.php

ilk yarıda yoktu ama bekiri çok iyi savundu bugün...2.yarı ise çıldırdı...ayrıca dikkat ettim uzun kolları ile top çalmada çok avantajlı...

Fotoğrafı bizimle paylaştığın için asıl teşekkürü hakeden kişi sensin Burak.

Tahminimce Galatasaray dergisinin yeni sayısında poster eki olarak okuyuculara sunarlar bu fotoğrafı.

Galatasaray.org, bu anlamda gerçekten iyi karelere imza atıyor ...

Simas'ı ben, basketbol takımımızın Kewell'i olarak görüyorum. Rancik'i ise, Baros'u. Wilkinson'a, Keita görevi kaldı. keşke muratta Arda olabilse.