Sinema (Vizyondakiler & Tavsiyeler & Yeniler-Eskiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat İnal' Alıntı:
Duygusal film = Notebook
Ötesini tanımam :)
Ofofof Notebook bir acayip cidden.Tesadüfen izlemiştim üstelik.Hayır senaryo da klişe ama film bitiriyor insanı.Benim de bir kız arkadaşa sözüm vardı hatırladım şimdi. :)

Morrie ile her salı

Geçen okulda tesadüf eseri izledim.Ölecek olan öğretmeni ile 16 yıl sonra buluşan kişiye öğretmeninin verdiği hayat dersini anlatıyor.Gerçekten izlenmesi gereken bir film.

Carlito'nun yolu-Gücün Yükselişi filmini izledim. Gerçekten hoşuuma gitti. Çokta uzun tutmamışlar filmi hoş olmuş.

Sean Combs da var filmde o yüzden izlemek ayrı zevk benim için. :)

What Happens in Vegas...

vegas.JPG

6 / 10

----------

O... Çocukları

285635.jpg

8 / 10

O... Çocukları demek..
Bu kadar yerlerde misin Türk Sineması?
Filmin adına bak.Yazık.

8 yaşındaki kuzenim afişi görüp bana '' O... Çocukları ne demek diye sordu? ''
Ben ne dedim? Düşündüm tabi..
Daha sonra '' Okul Çocukları '' cevabını verdim..
'' Hmmm..Peki neden ismini tam yazmamışlar '' diye sordu bu kez haklı olarak.
Bende '' İzlemeyenler filmi merak etsin '' diyerek işin içten sıyrılmaya çalıştım.

Ne varmış isminde..?
Biraz rahat olun yahu...
Sanki ülkemizde böyle bir olgu yok,her veledin ağzında o küfür yok,yok da yok...
Filmin ismini böyle koyunca "yazık" oluyor...
Asıl bu düşünceye yazık...

O zaman size ailenizle birlikte iyi seyirler...
Bu tür şeylere karşıyım herkesle oturur tartışırım. Amacım tartışmak değil, aslında suç kültürüne,örfüne adetine sahip çıkmayan milletimizin.

Kültürüne,örfüne,adetine sahip çıkmamakla ne alakası var meselenin...
Deli oluyorum böyle bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmasına...

Abicim sana ailen ile iyi seyirler..
tartışmak istemiyorum bilgimde fikrimde var
Ben kültürümüzü tarihimizi kendimizi izlemek isyorum yahu. Bu filmleri avrupalılarda yapıyor zati özentiler izlemeklede yetinmiyorlar birde tutup çekiyorlar. Yakında şarkılarda küfür olur amerikan rap inde olduğu gibi...

Çelişkilerle dolu konuşuyorsun...
Darbeyi ve sıkıyönetim dönemini eleştiren bir filmi mi Avrupalılar yaptırıyor...?
Gülerim ben buna...
hahahaha

Filmin ismini son derece şaşırtıcı buldum.Türklerin çektiği o kadar film ismi biliyorum ama böylesine ilk defa rastladım.Yine de filmin adına bakarak yorum yapmayacağım.Ne zaman filmi izlerim o zaman yorumu yapacağım fakat yine de yazık günah çevremizde o... cocuğu kelimesini kullanan insanlar var diye yine de filmin ismini doğal karşılayamadım.Eğer ki filmin ismine göre yorum yapmaya kalkarsam filmde o.. cocuklarını anlattıklarını düşünürüm ve böyle bir senaryo nasıl yazılır diye düşünürüm?Kala kala artık Türk filmlerinde o.. cocuklarını mı izleyeceğiz? Yapmayın Allah aşkına gülünecek duruma düşüyoruz.Böyle filmleri gördükce adam gibi yapıtları özlemeye başlıyorum.

Daha önce paylaşıldı mı, bilmiyorum.

Bugüne kadar izlediğim en iyi aşk filmlerinden biri... Tam olarak imkânsız bir aşk filmi diyemesem de, imkânsızlık var bu filmde. Kendimle bağdaştırdığım birçok sahne var. Şu anki ruh hâlime cuk oturdu diyebilirim.

Ağlama durumuna girmek isteyenlerin izlemesi gereken bir film: A Walk to Remember.

196028~A-Walk-to-Remember-Posters.jpg

Burak Ceyhan' Alıntı:
Filmin ismini son derece şaşırtıcı buldum.Türklerin çektiği o kadar film ismi biliyorum ama böylesine ilk defa rastladım.Yine de filmin adına bakarak yorum yapmayacağım.Ne zaman filmi izlerim o zaman yorumu yapacağım fakat yine de yazık günah çevremizde o... cocuğu kelimesini kullanan insanlar var diye yine de filmin ismini doğal karşılayamadım.Eğer ki filmin ismine göre yorum yapmaya kalkarsam filmde o.. cocuklarını anlattıklarını düşünürüm ve böyle bir senaryo nasıl yazılır diye düşünürüm?Kala kala artık Türk filmlerinde o.. cocuklarını mı izleyeceğiz? Yapmayın Allah aşkına gülünecek duruma düşüyoruz.Böyle filmleri gördükce adam gibi yapıtları özlemeye başlıyorum.

Şimdi güzel kardeşim, diyorsun ki adam gibi yapıtları özlüyorum, bir de izlemeden eleştiri yapmayacağım. İsme neden bu kadar takılıyorsunuz, farklı diye mi. İzleyin, beğenmezseniz eski yapıtları özlemeye başlayın...

haneke nin yeni funny games i bence gereksiz ve saçma olmuş..
nerde arno frisch psikopatı nerde micheal pitt, tim roth falan :( sakın izlemeyin zaman kaybı,rica etsek bi süre sonra haneke Türk versiyonuda çeker mi acaba..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...