Sistem ve Kadro Yapısı

Çok fazla 1-2-3 numara var takımda:Ender-Tutku-Lakovic-Göksenin-Gordon-Shipp-Evren-Shumpert-Caner-Haluk .Sahaya toplam 12 oyuncu ile çıkacağımız düşünülürse geriye 3 oyuncu kalıyor.Çok topaklaştı böyle kadro.Bu şartlarda Evren'in takımda kalmasının hiçbir mantığı yok.Yapacağı işlerin fazlasını Shipp'de yapar, Gordon'da yapar, Caner'de yapar.Gerek kalırsa Göksenin'de yapar...

Lako - Gordon - Shumpert - Cevher - Songaila
Bence süper bir şut yüzdesine sahip oluruz .

Not : Shumpert'ın türk statüsünde oyanayacağını unutmayalım .

Lakovic - Gordon - Shumpert - Furkan - Andric ben böyle bir 5'le başlardım herhalde.Gordon ve Furkan savunma yönünde Lakovic - Shumpert ve Andric skor üretimi yönünde aktif olur.

Ama gerçekten iyi bir kadro kurmuşuz,insan kadroyu düşünürken bile zorlanıyor,özellikle 1 numara pozisyonunda seçim yapmak zor Lakovic,Tutku,Ender gerçekten süper be.Belli bir ilk 5 yazmak zor aslında,karşıdaki rakibe göre bu 5 değişecektir,elimizde oyuncu yapısı zaten buna uygun.

gectiğimiz sezon final serisinde takımda Songaila olsaydı şampiyonuz derdik coğumuz... böyle bir takım kuruldu ve biz yetersiz diye sızlanıyoruz ya inanamıyorum :) kımı alırlarsa alsınlar ipekciye gelince o tarafın o armanın karsında kım olursa olsun problem olmaz... başımız da oktay hoca varken keyfını sürelım derim ben...

Bu kadroyu gördükten sonra soruyorum kendi kendime ; Ender'in ne işi var ? Lakovic-Tutku ikilisi çok rahat 1 numarayı götürürdü.Darius Washington'u ise Telekom'dan önce biz kapmış olsaydık,2 numarayı Gordon'la beraber götürürlerdi.3 numarada da Shipp'i deneyip kumar oynamaktansa,Jasaitis'i tercih ederdim.Başka bir sorunda forumdaki birçok kişinin üstünde durduğu gibi kule diye tabir edebileceğimiz bir uzunun eksikliği.2.17'lik Barac ve 2.10'un üzerindeki Oğuz ve Vidmar'a bakınca bizim uzun rotasyonumuz gerçekten rakiplerimize göre çok kısa kalıyor.Oktay Mahmuti'ye güvenim tam.Bu sezonki başarının baş mimarı şüphesiz.Takımda yıllarca kalmasını istediğim bir koç.Ancak bu seneki bazı oyuncu hamleleri beni gerçekten şaşırttı.Umarım bu kısa kadro ile sıkıntı yaşamayız ve kafamızdaki soru işaretlerini,oyuncular parkeye çıktığında unutmuş oluruz.

d wash bu takımdayken yerden yere vuranlar şimdi ah vah çekiyor anlamış değilim ancak şu anda efes ortalığı süpürcek birde hueartası alırsa sağlam kadro kurmuş olacak.

3.numaramız bence çok zayıf ama sadece ümidim shipin bir önceki seneki şut performansı ben furkana ve andirce güveniorum ama şu gerçek ki kağıt üstünde efes 1 numara kadro kalitesi yönüyle feneride geçtiler bence ama seyrci az biztakımız efes breysel ama efes bu sene ki gibi kolay teslm olmaz yıllardır yapamadıkalrını bu sene yapıyorlar

d wash bu takımdayken yerden yere vuranlar şimdi ah vah çekiyor anlamış değilim ancak şu anda efes ortalığı süpürcek birde hueartası alırsa sağlam kadro kurmuş olacak.

3.numaramız bence çok zayıf ama sadece ümidim shipin bir önceki seneki şut performansı ben furkana ve andirce güveniorum ama şu gerçek ki kağıt üstünde efes 1 numara kadro kalitesi yönüyle feneride geçtiler bence ama seyrci az biztakımız efes breysel ama efes bu sene ki gibi kolay teslm olmaz yıllardır yapamadıkalrını bu sene yapıyorlar

arkadaşım bunu da her yere yazmışsın da,eger eleştirilecek bir yanı vardıysa eleştirilmiştir fakat takıma adapte olduktan sonra(özellikle ligin ikinci yarısında)herkesin sevgisini ve begenisini kazandı d-wash..haliyle de özel bir sezonda özel bir oyuncu olarak kaldı hafızalarda bunun nesini anlamıyorsun?

Tutku - Ender - Lakovic
Lakovic-Gordon - Enver
Caner - Shumpert - Shipp
Cevher- Songalia - Shumpert
Furkan - Andric -Songalia

İlk 5 : Ender -Lakovic-Shumpert-Songalia - Andric

takımı şimdi dikkatli inceliğimde 1 ve 2 numaralı mevkilerde baya geniş ve iyi kadromuz var .4 ve 5 idare eder durumda kalıplı bir uzun eksikliği çekicez ama 3 numara en büyük sıkıntı gibi shipp eski şut performansını gösterebilirse sorun kalmaz gibi ama ya gösteremesse ....

Tutku - Ender - Lakovic
Lakovic-Gordon - Enver
Caner - Shumpert - Shipp

İlk 5 : Ender -Lakovic-Shumpert-Songalia - Andric

takımı şimdi dikkatli inceliğimde 1 ve 2 numaralı mevkilerde baya geniş ve iyi kadromuz var .4 ve 5 idare eder durumda kalıplı bir uzun eksikliği çekicez ama 3 numara en büyük sıkıntı gibi shipp eski şut performansını gösterebilirse sorun kalmaz gibi ama ya gösteremesse ....

Emirhan, altyapı kontejyanından dolayı Göksenin bu sene sakatlanmazsa ligde her maçda 12 kişilik kadroya girmek zorunda.Onu unutmuşsun...

arkadaşlar öncelikle merhaba, doğukan sönmez gelecek seneki kadro planımızda ne kadar yer alıyor? Bildiğim kadarıyla altyapıda gayet başarılı maçlar çıkartmış bir oyuncu 5 numara için onu da bir alternatif olarak düşünebiliriz bence

Barış merhabalar.

Doğukan Sönmez'i takip ettiğim kadarıyla üst seviyede fark yaratmayı bırak, 1.ligde herhangi bir takımda süre alabileceğini bile zannetmiyorum. Final serisinde 2 uzun kaldığımızda kadroya 12.kişi olarak eklenmesini beklemiştim ama orada bile kadroya giremediyse bir sıkıntı var benim gözümde. Bu sene kiraya verilir diye tahmin ediyorum, çünkü genç takım yaşı da doldu.

verdiğin bilgiler için teşekkürler Semih, umarım sertaç kendini geliştirir bu sene yoksa furkana çok büyük yük binecek gibi görünüyor, furkana çok güveniyorum ve gelecekte en iyi türk pivotlarından biri olacağına inancım tam ama yine de bu sene ki üç pivotumuzun da yaşı düşünüldüğünde tecrübeli bir pivot alınsa daha güzel olur kanaatindeyim

Emirhan, altyapı kontejyanından dolayı Göksenin bu sene sakatlanmazsa ligde her maçda 12 kişilik kadroya girmek zorunda.Onu unutmuşsun...

abi onu unutmuşum aslında kadroyu kurarken aklımda hep vardıda evren'i çıkartmak istemedim malum kalıcakmış :S

Tutku - Ender - Lakovic
Lakovic-Gordon - Göksenin (Evren)
Caner - Shumpert - Shipp

Haluk'da kaptan olarak kalıcakmış bu durumda caner ve evren ibraz fazlalık gibi duruy ikisinden 1'i gitmeli Sertac'ı da yerleştiremedim rotasyona 15 kişilik bi kadro olucaz galiba .Evren Haluk Shipp Sertaç Caner Değişmeli kadroda olucak gibi duruyo .Transfer bitti deniyor ama 3 numarada cidden büyük eksikliğimiz var gibi hazırlık maçlarının en önemli oyuncusu shipp olmalı.

Tutku - Ender - Lakovic
Gordon - Göksenin-Evren
Caner - Shumpert - Shipp
Cevher- Songalia - Haluk
Furkan - Andric -Sertaç

Kadromuz fena sayılmaz ama bence shipp ve sertaç zayıf halka konumunda
shipp 3 numarada ne yapacak muamma, sertaç ı en az on kere izledim, hiç umut vermiyor bana
kesinlikle melih mahmutoğlu gibi oynayabileceği bir ekibe kiralık verilmeli
sutör bir 3 numara ve pota altını kapatacak, sırtı dökün oyunu iyi bilen fizikli bir 5 numara
iyi bir 3 ve 5 numara alınmadan kimsenin içi rahat etmiycek bence.