Herkesten özür dilerim arkadaşlar ama Cansu hanıma birinin gerçekleri anlatmasına ihtiyacı vardı.Bende bunu yaptım.Kutay Çamcı' Alıntı:Konu oldukça kişilselleşti sanki ve mecrasından çıktı . En azından buradan devam etmesine bir nokta konsa olmaz mı ?
Yok bu şekilde devam edilecekse bari tartışmayı bitiyorum herkes iyi geceler gibi ifadeler kullanılmasa daha iyi olmaz mı ?
Doğan SAĞLAM' Alıntı:Çok emin olmamakla beraber duyduğuma göre Erkek Basket takımının bu sponsorluk anlaşmasına dahil edilmeyişinin sebebi Trabzon'un Medical Park ismi ile aynı ligde mücadele edecek olmasıymış.Eğer Trabzon ile anlaşmaları bittiğinde yarın açıklanacak sponsorluk sonuçlarından memnun kalınırsa Erkek Takımına sponsor olabilmeleri çok yüksek ihtimalmiş.
Bunun için yönetim tercihen 1 yıllık idareten bir sponsorluk arayışına girebilirmiş.
Kutay Çamcı' Alıntı:Gerçekler kimi zaman hatta çoğu zaman göreceli tabi .
Konuya dönecek olursak C.C'den bende birçok açıdan hazetmiyorum ama ortada tek taraflı bir opsiyon hakkı varsa ve bunu kullanıyorlarsa hukiki olarak yapılacaklar kısıtlı olsa gerek.
Doğan SAĞLAM' Alıntı:[quote="Doğan SAĞLAM":33ldcjj4]Çok emin olmamakla beraber duyduğuma göre Erkek Basket takımının bu sponsorluk anlaşmasına dahil edilmeyişinin sebebi Trabzon'un Medical Park ismi ile aynı ligde mücadele edecek olmasıymış.Eğer Trabzon ile anlaşmaları bittiğinde yarın açıklanacak sponsorluk sonuçlarından memnun kalınırsa Erkek Takımına sponsor olabilmeleri çok yüksek ihtimalmiş.
Bunun için yönetim tercihen 1 yıllık idareten bir sponsorluk arayışına girebilirmiş.
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı":1fnuthzp]Gerçekler kimi zaman hatta çoğu zaman göreceli tabi .
Konuya dönecek olursak C.C'den bende birçok açıdan hazetmiyorum ama ortada tek taraflı bir opsiyon hakkı varsa ve bunu kullanıyorlarsa hukiki olarak yapılacaklar kısıtlı olsa gerek.
Sühan Cem' Alıntı:Doğan zaten bizim bu tarz varyasyonları düşünmediğimiz yok. Klüp cafe crown ile sponsorluğunu bitirir. Koyar aslan gibi GS Bonus reklamını formasına. Elimizdeki 6 milyon ile bir takım kurarız bu seneyi play off'a kalır yada kalamaz konumunda bir takımla oynarız. Seneye nisandan itibaren ciddi bir takım kurarız. Bizim dediğimiz o. Başkan artık eğilip bükülmesin. Cafe Crown kafasına göre obsiyon uzatamaz. Karşılıklı oturulur konuşulur. Demek ki klüp kabul etmiş bu obsiyonu. Ve böylelikle de ayıp etmiş.
Doğan SAĞLAM' Alıntı:ülker'in 3,5 milyon avrosuna tamam diyoruz.Dediğim gibi zaten 1 yıllık bir anlaşma arıyordu yönetim buda öyle olduysa zaten bilerek isteyerek itiraz etmeyeceklerdir.
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Doğan SAĞLAM":26pymsb5]ülker'in 3,5 milyon avrosuna tamam diyoruz.Dediğim gibi zaten 1 yıllık bir anlaşma arıyordu yönetim buda öyle olduysa zaten bilerek isteyerek itiraz etmeyeceklerdir.
gözlerimi yaşarttı para keşke hiç vermeseymişler ya 2.buçuk milyon dolarla idare ederdik biz rezalet ya medical park bayanlara 5 milyon dolar veriyor bize cafe crown 3,5 gerçekten birisi dalga geçiyor bu şubeyle ..E.Nisan YILDIZ' Alıntı:6 liralık bütçenin en az 3.5 lirası sponsordan geliyor.
2 yıl önce bjk yi elemiştik galiba biz. ancak fbülker ile ne bjk ne gs oynamadıHakan Beytemur' Alıntı:Arkadaşlar bir konuyu merak ediyorum.Bu konuda net bilgisi olan varsa cevap yazabilirmi?
Geçtiğimiz 4-5 sezon içinde fbülker playofflarda bjk ve bizimle eşleştimi?Ben eşleşmediğini hatırlıyorum.Eğer böyleyse bu bir tesadüfmü yoksa birilerinin oyunumu?Sanrıım 4-5 sezondur playoflarda derbiye hiç denk gelmediler.Ülkerin bize ve bjk ye sponsor olması buna etkenmidir?(Playoffda zorlanmamaları için)