Sponsor !!

Cansu Şen zaten yazdıklarım sana değil. Sen sadece duyduklarını söylüyorsun. Ben de duyduklarından ve aktardıklarından gidiyorum. Demek ki yönetim bunu kabullenebiliyor. Taraftar özellikle bu sene, ısrarla söyledi. "Cafe Crownu istemiyoruz" Yönetim gözüm görür, kulağım duymazı oynuyorsa bu hoş değil. Salona gelenleri görüp gelenlerin dediklerini duymamak gibi bir adet edinmişler demektir. ZK için de -bize yaramaz- dedik dinlemediler. 7 kişilik takım bizim elimizden şampiyonluğu aldı bayan basketbol da. Hala da söylüyorum. Şampiyonluk diye ısrarım yok. Ben GS gibi GS istiyorum. GS'lıların istediği de budur. Bu sene Erkek basketbol takımımız bu kadar destek gördüyse, GS gibi oynadığını gördüğümüz bir takımımızı sahiplenen taraftarlarımızın salonlara koşması iledir. Ha yönetim diyorsa boş verin o tayfayı, şampiyonluğa oynayan takım kurarsak onlar zaten geliyor maça, başkalarını da tribüne çekeriz. Bu yanlış stratejidir.


Bu arada nereden çıkardın benim bizden bişi olmaz dediğimi? Bak bakalım mesajlarıma şu sitenin en optimist adamlarından biriyim ben. İnsanlara "ne olursa olsun salonları boş bırakmayın" diyen de benim. Futbolda Ligin son 3 haftası hala, "şampiyon olacağız haydi tribüne" diyen de benim. Nereden uyduruyorsun böyle bir şeyler dediğimizi? Eğer sen düşünüyorsan, bizden bişi olmaz diye bunu bilemem. O da senin sorunun.

Denilenlerden anladığım, yönetim obsiyonu kabul etmiş. Yazıklar olsun. Diplomatik hamleler olsa bunu anlayacağım. Herhangi bir diplomatik hamle yok bu olaydan. Boyun eğme var.
 
Sühan bey, bizden 'bu sezon' bir şey olmaz anlamına gelen yazıları Can bey yazıyor genelde, eğer hiç bir beklentisi yoksa, bence kendini daha fazla üzmemeli.
Sürekli, CC ve şube ile ilgili aynı postları atmanın da bir faydası yok, ayrıca bir süre sonra çin işkencesi gibi eziyet veren bir durum yaratıyor.

Taraftar olarak, eleştiriyi yaptıktan sonra, elimizdeki imkanlar ile neler yapabiliriz, nelere cüret edebiliriz, bunları düşünmeliyiz.

Çünkü bizim adımız hıdır, elimizden gelende budur.

Bu gecelik bana müsade, kimseyi kırmadan eleştirilerimi ve düşüncelerimi aktarmaya çalıştım, hoşcakalın.
 
Cafe Crown ile sponsorluk bitirilsin. O zaman çözüm önerileri getiririz. GS'ın basketbol ile alakalı en önemli hatta tek forumu burası. Şu forumda bir allahın kulunun "nerde yahu şampiyonluğa oynayamıyoruz" dediğini? Tabii ki hepimiz Şampiyonluk isteriz ama klübümüzün onurunu hep en yüksekte tutarız. Biz sade, kendi halinde GS müşterileri, böyle düşünürken, "Has Galatasaraylılar" nasıl böyle düşünmüyor şaşılacak bir durum.

Tekrar ediyorum bu dediklerimin sizinle alakası yok Cansu Şen.
 
cansu şen' Alıntı:
Sühan bey, Can bey sürekli bizden birşey olmaz anlamına gelen yazılar yazdığı için, bence istirahat etmeli, kendisini yıpratmamalı diye düşünüyorum.
Bu bir emrivaki den ziyade, bir görüş, yada mantıksal bir açılım.

Opsiyon konusuna gelince, +1 opsiyon vardı, anlaşma uzatıldı, yıllar önce eklenmiş bir opsiyondu.

Ben sponsorun bu opsiyonu kullandığını duydum, ama eğer yönetim devam etmek istemiyoruz deseydi nazikçe, bence anlaşma biterdi.

Bunu demedik, görülen bu, şimdi bize 3.5 milyon önemsiz gelebilir, yakalım diyebiliriz, ama yönetim için önemli bir rakam, en azından bu sezon için.

Buraya yazdıklarım, klüp içinde duyduklarım, ayrıca bir kısmı benim varsayımım.
Oldu hanımefendi siz isterseniz istirahat ederim ben..
Başka bir isteğiniz var mı peki?
Ben bu forumda yıllardır varolan bir insanım ve yıllardır da doğru bildiğini söyleyen bir insanım.Doğru şeyler yapıldığında her zaman tebrik ettim ama yapılan yanlış şeylere de sizin gibi elimizden gelen budur zihniyetini savunmadım.Ben her zaman düşüncelerimi söyledim yanlış yapılanın üstünü örtme gibi bir zihniyetim hiç bir zaman olmadı.Hayatımda hiç bir zaman da körü körüne muhalefet yapmadım ve sizin yaptığınız gibi körü körüne de yönetimi korumadım.Ayrıca attığım postlardan rahatsız oluyorsanız okumazsınız o postları kimse size okumanızı ve onlara cevap atmanızı söylemiyor.İsterseniz foruma girmeyedebilirsiniz böylece benim postlarımı okumak zorunda da kalmazsınız.

Bizim önerimiz sponsorun değişmesi..Biz bütçe ya da şampiyonluk derdinde değiliz yeter ki bu esaret bitsin..Sizin gibi düşünenler var oldukça bu şubenin anahtarını cafe crowna verirler.Fenerbahçenin alt markası olan cafe crowna..

Bu arada mesajlarınız ve forumda kendinize biçtiğiniz misyon bana birilerini hatırlattı.

İyi geceler hepinize
 
Can beyefendi, güzel bir cevabı hakettiniz.

Ben size ne emrivaki yaptım, nede birşeye zorladım, sağlığınızı korumanız için tavsiyede bulundum, aynı şeyleri 50000000000000000 kez yazarak bir şey elde edemedğiniz gibi, bize ve kendinizede zarar verirsiniz

Ne siz doğruların üzerine yürüyen cesur bir yüreksiniz, nede ben bazı gerçekleri örtbas etmeye çalışan bir insanım.

Tek amacım var, küçük ufak demeden, bende bir şeyler yapmak istiyorum, sizin gibi bezginlik edebiyatı yapmadan.

Gün gelir, CC da gider, bu şekilde zaten kalamaz, ama sizin huyunuz değişmez bence, siz bu seferde armudun sapı dersiniz...

Eksiklikler ve sorunlar, bıçkın tavırlarla çözülmez, zaman içerisinde yola gireceği konusunda ise bazı veriler var, sabırla bu sürece müdahil olmak lazım.

Beni birilerine benzetmenizde normal, bende sizi birilerine benzetiyorum, sorun benzediğimiz birilerinin doğru veya yanlış olması.

Ayrıca, özel mesaj yoluyla bütün bildiklerimi anlatmamı istediniz, çok güvenilir olduğunuzdan dem vurdunuz, o zaman kime benzettiniz?
Yada size cevap vermediğim için bu hale gelmiş olabilirmisiniz?
Komik olmayınız lütfen, istediğinize benzetin, hayal dünyanıza müdahale edemem, ayrıca burda takımın yanında olan insanların hepsine benzetebilirsiniz.

Çünkü, onlar için buraya yazıyorum, onlar en ufak bilgiyi bile öğrenmek istiyorlar.

Bütün forumdan özür dilerim, ama Can beyin, hiç bir artısı olmayan negatif tavırlarına cevap vermek görevimdi.
 
Cansu yazdığın rakam 50 katrilyon ediyor bir baktım da:p


Ya bu kadar olayı kişiselleştirmeye gerek yok. Adnan Başkan'da olsa burada bizim diyeceklerimiz bundan ileri gitmez. Biz bugün tüzük kongresindeki bazıları gibi GS başkanlık makamına saygısızlık yapacak insanlar değiliz. Haliyle GS'a kendi bildiğimizi ya da doğrularımızı söylüyoruz. Ha Adnan Başkan'ın danışmanlarının bazılarının yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bu da Adnan başkanın sorunu gibi gözükse de aslında GS'ın sorunu. Ki bunu bir kaç örnekle biz de sağlam şekilde yaşadık. Gene de seçimlerde yanında yer aldığım Başkan'ımı gene destekliyorum. Umarım bir gün bize anlatır 2010 yılının ilk yarısında neden bu kadar pasifize olmak zorunda kaldığını...
 
Bir sorun bakalım ben armudun sapı diyen bir insanmıymışım ya da geçmiş postlarıma bakıp siz de görebilirsiniz öyle olmadığını..
Cansu hanım kusura bakmayın ama 3 gündür bu forumda olduğunuz halde bana kişilik analizi yaptığınıza göre çok özel yetenekleriniz olmalı..

Doğruların üzerine yürünmez Cansu hanım..Doğrular zaten ışıl ışıl parlar sizin gibi örtmeye çalışanlara inat ışıl parlarlar..
Yalanların Riyaların Pollyannacı tavırların üzerine gidilir onu da ben yapıyorum zaten..Ama bunu sizin gibi insanların yüzüne vurmak için değil de kendi inandığım değerlere olan saygımdan yaparım.

''Bezginlik Edebiyatı'' bu kavram bana yine birini hatırlattı nedense..Sanıyorum sizin gerçek kimliğinizle ilgili soru işaretleri yakında ortadan kalkar..

Gün gelir cafe crown gider demişsiniz ama sizin gibi düşünenler oldukça yani güneşi balçıkla sıvamaya çalışanlar oldukça siz ve sizin gibiler her sene bu foruma gelir.Bir yıl daha cafe crownla devam edecez ama destek olmaya devam
etmeliyiz moral bozmak yok, herşey güzel olacak,güzel şeyler duyuyorum demeye devam ederler.

Bence bu forumda kendinize bir misyon edinmek yerine yalnızca fikirlerinizi sunmaya devam edersiniz.
Ayrıca size son sözüm geçen sene takımın başında benimsemediğim bir staff olmasına rağmen,o koçun başarılı olmasına zerre kadar inancım yokken de ben bu kulüp için sayfalarca scouting raporu hazırlayıp teknik ekibe sundum ve bu oyunculardan bir kaçıyla da görüşüldüğünü duydum.Görüşülmeseydi ne olurdu ben bunu sadece bu renklere olan sevgimden dolayı yaptım ve bunun karşılığında da en ufak bir beklentim olmadı.(ve zaten olamazdı da)
O yüzden kimin hakkında konuştuğunuzu bilmenizi istedim.Armudun sapı zihniyetiyle hareket eden biri olsaydım bu şube için bunları yapmazdım.

Benden size nacizane tavsiye ilk önce tartıştığınız kişinin kim olduğunu postlarını bu kulüp için yaptıklarını öğrenin..Ben bu tartışmayı burada bitiriyorum..Benden sonra biriyle tartışırsanız bu tavsiyelerimi dikkate alırsınız.Zor duruma düşmenizi istemem..

Hepinizi saygıyla selamlıyorum.İyi geceler..
 
Can bey, sizinde yazdıklarınızı, benimde yazdıklarımı, forum ahalisi okumuş ve değerlendirmiştir.

Bir mahlas ile yazıyorum, çünkü bu şekilde yazmazsam sıkıntı yaşarım, ama hayallerinizin kahramanı olan Polyanna ben değilim, bu konuda, sizin adınıza üzülmekteyim.

Biliyorumki, size kendimi açık etseydim, şimdi bana daha saygılı davranacaktınız, ama bazıları sizin gibi oluyor, buna bir şey yapamam.

10 yıl içerisinde, biraz ağırda olsa, bu şube biryerlere geldi, bu biraz sizin alay ettiğiniz polyanna lar sayesinde oldu, emeğe saygılı olmak size zül mü geliyor??

Şubemiz, sizin scout raporlarınızla hareket etmiyor, böyle yazarak diğer takım fan larına kulübümüzü küçük düşürmeyin.

Sizi işinizden alıkoymayayım daha fazla, binlerce kez daha şubeyi çöpe atmanız lazım, neyse biraz mesai yapıp, benimle polemik yaptığınızda yazamadığınız, bezginlikleri, biraz uykunuzdan fedakarlık ederek, yazmaya başlayın.

Foruma üye olma, sinirin bozulur diyen arkadaşımıda şimdi daha iyi anladım :)
Herkese iyi geceler, bye.
 
cansu şen' Alıntı:
Can bey, sizinde yazdıklarınızı, benimde yazdıklarımı, forum ahalisi okumuş ve değerlendirmiştir.

Bir mahlas ile yazıyorum, çünkü bu şekilde yazmazsam sıkıntı yaşarım, ama hayallerinizin kahramanı olan Polyanna ben değilim, bu konuda, sizin adınıza üzülmekteyim.

Biliyorumki, size kendimi açık etseydim, şimdi bana daha saygılı davranacaktınız, ama bazıları sizin gibi oluyor, buna bir şey yapamam.

10 yıl içerisinde, biraz ağırda olsa, bu şube biryerlere geldi, bu biraz sizin alay ettiğiniz polyanna lar sayesinde oldu, emeğe saygılı olmak size zül mü geliyor??

Şubemiz, sizin scout raporlarınızla hareket etmiyor, böyle yazarak diğer takım fan larına kulübümüzü küçük düşürmeyin.

Sizi işinizden alıkoymayayım daha fazla, binlerce kez daha şubeyi çöpe atmanız lazım, neyse biraz mesai yapıp, benimle polemik yaptığınızda yazamadığınız, bezginlikleri, biraz uykunuzdan fedakarlık ederek, yazmaya başlayın.

Foruma üye olma, sinirin bozulur diyen arkadaşımıda şimdi daha iyi anladım :)
Herkese iyi geceler, bye.
İsmini açık etseydin de size olan tavrım değişmezdi..Ben isme cisme saygı duyan biri değilimdir..İstersen ismini de açıklayadabilirsin..Bu şekilde düşünen kişi Galatasarayın şube başkanı da olsa ona duyabileceğim saygı en fazla sana duyabileceğim kadardır.

Pollyannalar sayesinde hiç bir şey olmaz..Pollyannalar sadece patinaj çektirir ya da mehter takımı gibi iki ileri bir geri hareket ettirir başka da bir şey olmaz.

Benim scouting raporlarıma gelince bu raporlar konusunda talep teknik ekipten geldi bu forumda da bulunan bir arkadaşımız vasıtasıyla..Bu kulüp sizin bu tavırlarınızla küçük düşmüyorsa eğer,benim emek verdiğim saatlerimi harcadığım raporlarla ilgili hiç küçük düşmez sen merak etme..

Sizin tavsiyelerinize hiç bir şekilde ihtiyacım olmadığı için..foruma girdiğiniz anları misyonunuza hizmet ederek daha verimli geçirebilirsiniz..

Bu tartışmayı burada bitiriyorum.Benim yazdığım herşey açık o yüzden daha fazla cvp vererek forumu kirletmeyi doğru bulmuyorum.

Bütün arkadaşlarımı saygıyla selamlıyorum
 
cansu şen' Alıntı:
Can bey, sizinde yazdıklarınızı, benimde yazdıklarımı, forum ahalisi okumuş ve değerlendirmiştir.

Bir mahlas ile yazıyorum, çünkü bu şekilde yazmazsam sıkıntı yaşarım, ama hayallerinizin kahramanı olan Polyanna ben değilim, bu konuda, sizin adınıza üzülmekteyim.

Biliyorumki, size kendimi açık etseydim, şimdi bana daha saygılı davranacaktınız, ama bazıları sizin gibi oluyor, buna bir şey yapamam.

10 yıl içerisinde, biraz ağırda olsa, bu şube biryerlere geldi, bu biraz sizin alay ettiğiniz polyanna lar sayesinde oldu, emeğe saygılı olmak size zül mü geliyor??

Şubemiz, sizin scout raporlarınızla hareket etmiyor, böyle yazarak diğer takım fan larına kulübümüzü küçük düşürmeyin.

Sizi işinizden alıkoymayayım daha fazla, binlerce kez daha şubeyi çöpe atmanız lazım, neyse biraz mesai yapıp, benimle polemik yaptığınızda yazamadığınız, bezginlikleri, biraz uykunuzdan fedakarlık ederek, yazmaya başlayın.

Foruma üye olma, sinirin bozulur diyen arkadaşımıda şimdi daha iyi anladım :)
Herkese iyi geceler, bye.
Yazında emeğe saygı size zulm mü geliyor diye sormuşsun peki Can scout raporu hazırladığında onun emeği ne olacak ? Diğer takım fanlarına niye küçük düşsün kulübümüz ? Taraftarının çalışmalarından yararlanan kulüpler küçük mü düşer ?
 
Can Akan'dan kim, hangi sıfatla scout raporu istedi?
Onun önerdiği hangi oyuncular ile görüşüldü?
Hangi arkadaş aracı oldu?
Bu şekilde asla davranılmadı, bundan eminim, bu biraz boğaz köprüsünün Kemal Sunal'a satılması gibi bir durum.
Yada Zeki Müren'de bizi görecekmi diyeyim, anlaşılsın.
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":3iual3bc]8-9 milyon USD transfer bütçesi mi toplam bütçe mi erkek takımı için "Cansu" hanım ?
[/quote:3iual3bc]
Evet, 6 lirası, şubenin kendi geliri, 2 lira civarıda takviye yapılacağı söyleniyor.
 
gereksiz söylemler gereksiz polemikler. ama en son şubenin 6 milyon geliri olduğunu öğrendim daha fazla ahhh andım Cafe Crown'a.. Hiç ihtiyacımız yok böyle zibidi kurumlara..
 
Önerdiğim oyuncular arasından biriyle sezon başında görüşüldüğü ve listedeki iki oyuncuyla da sezon ortasında bizzat Mithat Duranın görüştüğünü biliyorum.
Neyse benim scouting çalışmalarımın hiç bir önemi yok.
Siz görüşmedik diyosanız görüşmemişizdir.

Sizin forumu pek takip etmediğiniz belli oluyor geçen sene başında bütün forumdan böyle bir istek olduğu Alperen Kaplan arkadaşımız aracılığıyla söylendi.Bende hali hazırda var olan çalışmalarımı Alperen Kaplan vasıtasıyla Cengiz Karadağa yolladık.ama eminim siz Cengiz Karadağıda tanımıyorsunuzdur.
Neyse ama siz istenmedi diyorsanız istenmemiştir Cansu hanım ne haddimize..

Neyse benim size kendimi anlatmaya ihtiyacım yok.

Ayrıca benim scouting olmadığı mı nerden biliyorsunuz? Neyse hiç önemi yok sizin Can Akan ismi üzerinden prim yapmanıza asla izin vermeyeceğim.

Bu forumda Cansu hanım ne diyosa doğrudur herkes haddini bilmelidir!!
 
Polemikler çok uzadı, herkesten özür dilerim, ben sadece duyduklarımı paylaşmak için üye oldum foruma, ama sanırım gereksiz diyaloglara girdim.
Benim için konu kapandı, herkes doğru bildiğini yapsın, burda çözüm üretmek zormuş, huylu huyundan vazgeçmiyor.
Biraz dinleneyim, kendime hakim olabilirsem, sürekli dinleneyim hatta.
 

Üst