Cansu Şen zaten yazdıklarım sana değil. Sen sadece duyduklarını söylüyorsun. Ben de duyduklarından ve aktardıklarından gidiyorum. Demek ki yönetim bunu kabullenebiliyor. Taraftar özellikle bu sene, ısrarla söyledi. "Cafe Crownu istemiyoruz" Yönetim gözüm görür, kulağım duymazı oynuyorsa bu hoş değil. Salona gelenleri görüp gelenlerin dediklerini duymamak gibi bir adet edinmişler demektir. ZK için de -bize yaramaz- dedik dinlemediler. 7 kişilik takım bizim elimizden şampiyonluğu aldı bayan basketbol da. Hala da söylüyorum. Şampiyonluk diye ısrarım yok. Ben GS gibi GS istiyorum. GS'lıların istediği de budur. Bu sene Erkek basketbol takımımız bu kadar destek gördüyse, GS gibi oynadığını gördüğümüz bir takımımızı sahiplenen taraftarlarımızın salonlara koşması iledir. Ha yönetim diyorsa boş verin o tayfayı, şampiyonluğa oynayan takım kurarsak onlar zaten geliyor maça, başkalarını da tribüne çekeriz. Bu yanlış stratejidir.
Bu arada nereden çıkardın benim bizden bişi olmaz dediğimi? Bak bakalım mesajlarıma şu sitenin en optimist adamlarından biriyim ben. İnsanlara "ne olursa olsun salonları boş bırakmayın" diyen de benim. Futbolda Ligin son 3 haftası hala, "şampiyon olacağız haydi tribüne" diyen de benim. Nereden uyduruyorsun böyle bir şeyler dediğimizi? Eğer sen düşünüyorsan, bizden bişi olmaz diye bunu bilemem. O da senin sorunun.
Denilenlerden anladığım, yönetim obsiyonu kabul etmiş. Yazıklar olsun. Diplomatik hamleler olsa bunu anlayacağım. Herhangi bir diplomatik hamle yok bu olaydan. Boyun eğme var.
Bu arada nereden çıkardın benim bizden bişi olmaz dediğimi? Bak bakalım mesajlarıma şu sitenin en optimist adamlarından biriyim ben. İnsanlara "ne olursa olsun salonları boş bırakmayın" diyen de benim. Futbolda Ligin son 3 haftası hala, "şampiyon olacağız haydi tribüne" diyen de benim. Nereden uyduruyorsun böyle bir şeyler dediğimizi? Eğer sen düşünüyorsan, bizden bişi olmaz diye bunu bilemem. O da senin sorunun.
Denilenlerden anladığım, yönetim obsiyonu kabul etmiş. Yazıklar olsun. Diplomatik hamleler olsa bunu anlayacağım. Herhangi bir diplomatik hamle yok bu olaydan. Boyun eğme var.