yok ben yukarıdaki haberden o sonucu çıkarttım,8'er milyon dolar yazıyor haberde.
Hürriyette çıkmış o haber ama bana biraz abartılı gibi geldi o yüzden öyle dedim.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:yok ben yukarıdaki haberden o sonucu çıkarttım,8'er milyon dolar yazıyor haberde.
Gerçekten 16 ise çok iyi..Yönetimi tebrik etmek lazım ama sanmıyorum.Ozan Deniz' Alıntı:Gazateler abartırda Kadir Çetinçalı da yazmıs dha da.O bilmeden,içerden haber almadan yapmaz böyle bir haber
Gerçekten 16 ise çok iyi..Yönetimi tebrik etmek lazım ama sanmıyorum.Can Akan' Alıntı:[quote="Ozan Deniz":12od18nx]Gazateler abartırda Kadir Çetinçalı da yazmıs dha da.O bilmeden,içerden haber almadan yapmaz böyle bir haber
Sühan Cem' Alıntı:Can, Erkek basket takımımıza en azından 12 milyon aktarılması gerek bence.
Bu hikayeleri bırakalım bencecansu şen' Alıntı:Bir sezon daha Cafe Crown ile devam edilecek, gelecek sezon bence sponsor değişecek.
Bu arada Erkek takımımızın bütçesi 8-9 milyon usd civarı oldu.
Final serisi bitsin, çok şey öğreneceğiz.
Aynen böyle düşünüyorum işte.Sühan Cem' Alıntı:Şunu içine sindiremeyen bir ben miyim acaba? 8-9 milyon bütçe olacakmış. Aman çok da dert, bozun anlaşmayı. Sanki geçen seneden daha kötü ne kadar olabiliriz ki? Bir sene de grururumuz için oynayalım. Versin yönetim taraftara da gazı. "Sponsorsuzuz bu sene arkadaşlar, arkamızda olun. Size ihtiyacımız var" diye bak o zaman görsün yönetim GS'lıların nasıl sahip çıktığına takımına. Ben gerçekten yediremiyorum Cafe Crown olayını. Hem daha iyi Cem Akdağ başımızda kalır. Sponsor olmadan bizden olanlarla çıkarız maçlarımıza. Zaten GS Mobile, GS TV , GSBonus dan gelecek gelirlerde var. Ben Cafe Crown ismini GS'ın yanında görmek istemiyorum!!!