Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Biz zaten uzun vaadeli düşünen öyle yatırım yapan bir klüp değiliz basketbola. Ondan parça parça düşünüp bu sene eurocupı alıp seneye eurolig oynamalıyız ki yönetim basketbolu kapatmasın, küçülmesin ya da basketbolu da düşünsün...

Gaziantep evinde Karşıyaka'yı 20/36 üçlük atarak 97-81 yendi. Rautins 6/9, Balazic 4/5 isabet kaydetti.

Maçta sakatlanan Lazeric Jones'un sezonu kapattığı söyleniyor. Geçmiş olsun.

İki Bayern arası Daçka maçı zor geçecektir.Ne yapacağı belli olmayan bir takım bence günü gününe uymuyor.
Dün Banvit güzel bir galibiyet aldı Uşak'ta iyi bir oyun kurucu alırlarsa play off larda sürprizler yapabilirler.
Ksk,jones eğer sezonu kapattıysa büyük sıkıntı olur,transfer yapabilirler mi bilemiyorum tabi.
Ligi en kötü ikinci bitiririz gibi gözüküyor ama yine de iç saha maçlarımız kolay değil yine de küçümsemek anlamsız olur.
Play off un son 2 sırası için müthiş çekişme var Antep ve Bjk bence bir adım önde.

FB 42-36 önde ilk yarı sonunda. Savunmalar yok, seyircisiz maç gibi oynanıyor. Aslında DİB biraz daha katkı alsa oyuncularından sürpriz yapabilir.

Büyükçekmece ilk devrede FB'yi yendiği maçta %48 ile üçlük atmıştı. Bugün %19'da kalmış. Bu tür takımların, şut sokamadığı zaman, yukarıdaki takımları yenmesi çok zor.

TT, İBB ve Konya düşmeye en yakın takımlar. Giresun ve Ted de potada... Şahsen Giresun'un ligde kalmasını isterim.

Daha önce şampiyonun hangi takım olacağını 24 aralıkta yazmıştım izninizle düşen 2 takımıda yazıyorum; konya ve tt iyi geceler.

Bjk,ipekçi de 42-39 önde kapattı ilk yarıyı.Lampe ve Culpapper yokluğunda 42 sayı atmak önemli iş.Daha da farklı bitebilirdi devre maç başından beri bjk önde götürüyor maçı.
Bjk'nin kazanması işimize gelir tabi.