Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Karşıyaka son periyot için benim mesaj atmamı beklemiş sanırım.fakat yine belirtiyorum son periyot Karşıyaka iyi değil fener çok kötüydü.yinede son bir dakika da Karşıyaka okadar aptalca bir maç sonu oynadı ki fener yine kazanabilirdi.aklıma bu sezon kazandıkları konya deplasmanı geldi biranda.fener daha maç kaybeder önemli olan bizim ne yapacağımız

Fikstüre baktığımızda bi tık daha zor fikstürümüz Fener'den ama önde götürürsek bence daha avantajlıyız. Bugün de az kalsın Karşıyaka hediye ediyordu maçı ama bu sefer şanslar tutmadı.

Karşıyaka 3 yabancıya yla oynayabildi sadece, ve Obradoviç'in müthiş fb'sine 86 sayı attılar, üstelik o müthiş son çeyrek takımına son çeyrekte 30 sayı atarak yaptılar bunu, bizi kendi sahalarında çok daha sağlam kadrolarıyla yendiklerinde Ergin Hocaya söylenenleri hatırlıyorum, o günde demiştim Karşıyaka kendi sahasında her takımı yenebilir, bu normal birşey, uzun bir lig maratonunda bu tarz deplasmanlarda kazanmak zor, ki herkesin övgüyle bahsettiği fb ligdeki çoğu deplasmanı şansa kazandı...

FB'de önce Vesely, sonra yerine giren Barış'ın sakatlanıp kenara gelmesi, maçın KSK'ya gelmesinde önemli bir etken oldu.

Diğer taraftan Carter, Palacios ve Jones'un olmadığı, Gabriel'in 5 sayıda kaldığı bir günde, KSK'nın 10 sayı geriden gelip maçı kazanabilmesi takdire şayan bir durum.

Abartmıyorum fenerin 2 galibiyet önünde olmamız gerekirdi.Son saniyede çok maç aldılar.En azından yeşilgiresun maçını kaybetseler önlerindeydik 1 galibiyet.

Simdi ipler elimize gecti. Dream Team vari,Usali zenci kadromuzla artik ilk 2'de ya tutunacaz,ya tutunacaz. fb sezon sonuna dek fiksture bakiyorum maksimum 1-2 mac kaybeder.Bizde 1'den fazla kaybetmemeliyiz.

Artık her şey bizim elimizde,kendi bağımızı kendimiz kesicez,9 'da 9 yap ikili averajı kaptırma,o ülkerlilerin zaten ipekçide galibiyet alma şansı yok.

Ben formsuzlar diyince eleştiriliyordum , az bile kaybettiler. Birçok maçı başa baş son dakikaya girdiler şansa kazandılar. Bu arada Vesely'nin durumu ciddi de olabilirmiş, bu onlar için kepenk indirme olur sezonun geri kalanı için. İnşallah ciddi bir sağlık problemi yoktur Vesely'nin.

Tüm maçları kazanmamız lazım mazaret olmaksızın, James gelince uzun rotasyonu da rahatladı, saha avantajı demek şampiyonluk demek net şekilde.

9da 9 yapmamız çok zor, inşallah Fener bir tane daha kaybeder. Sarıcaya helal olsun bu arada

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocanın lig konsantrasyonu zirve yapmıştır bu maçtan sonra. Zaten Efes galibiyetiyle birlikte çıkış içerisindeydi kenar yönetimi konusunda.

Saha avantajı çok mühim.

Benim çok beğendiğim,potansiyelli bulduğum bir oyuncudur kendisi,sebebi neymiş acaba ?

Ben de sezon başında bize istiyordum kaçırdık diye de üzüldüm ama,

Haberde sebep yazmıyor ama büyük olasılık performans fazlaca elinde top tutuyor ve epey de top kullanıyor ama saha içi yüzdeleri iyi sayılmaz üçlük yüzdesi ise bir guard için çok kötu (%28) .Asist top kaybı oranı iyi ama elinde çım tuttuğu be kendide düşük verimle fazlaca şut kullandığı için takımı iyi oynatıyor denebilir mi tartışılabilir ama ben demezdim.Savunması da epey zayıf

Takım da genel olarak çok kötü gidince koç değişikliği zaten yapıldı bir de pgyi değiştirelim dediler sanırım play-off yapmaları epey zorlaştı çünki

önümüzdeki hafta ve ardından oynayacağımız Konya ve akın çorap Giresun deplasmanlarını kayıpsız atlatırsak önümüz açık bence.Ama iki deplasmanda Çok zor olacaktır.